در گفتوگوی پانا با رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران مطرح شد:
محدودیتهای آموزش و پرورش در تجهیز واحدهای آموزشی به ابزار و تکنولوژی
تهران (پانا) - رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران درباره تجهیز آموزش و پرورش به ابزارهای آموزشی به روز در هنرستانها و فنیحرفهایها، اظهار کرد هرچه ارتباط آموزش و پرورش با بدنه بخش خصوصی بیشتر باشد و دانشآموزان در محیطهای کار عملی آموزشهای لازم را فرابگیرند یا با این محیطها آشنا شوند آمادگی بیشتری برای انتخاب رشته و شغل آینده خود خواهند داشت.
امیر یوسفی در گفتوگو با پانا تصریح کرد: «اگر انتظار کار و مهارت از دانشآموزان یا فارغالتحصیلان وجود دارد آموزشها نیز باید به گونهای باشد که مهارت لازم را به آنها ارایه دهد.»
یوسفی اظهار کرد: «طی دهههای گذشته دانشگاههای متعددی در کشور ایجاد شد اما به این سمت و سو حرکت نکرد که به سمت کار تخصصی و ایجاد دانشگاههای تخصصی تمرکز شود. ایجاد دانشگاههای تخصصی میتوانست برای آینده و اشتغال، صادرات و غیره در اقتصاد موثر باشد البته اکنون هم دیر نیست و باید همه بخشهای تولید و آموزش دست به دست هم دهند تا با ارتباط موثر بتوان نیروهایی متخصص و ماهر روانه بازار کار کرد.»
رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران خاطرنشان کرد: «نمره عملیاتی و اجرایی در کارنامه افراد مهمتر از دروس تئوری است و تنها اخذ نمره مناسب یا کارنامه با نمرات بالا به معنای تربیت نیروی کار ماهر نیست.»
وی درباره محدودیتهای آموزش و پرورش در تجهیز واحدهای اموزشی به ابزار و تکنولوژیهای آموزشی ، افزود: «بودجهها در کشور باید به تناسب برنامهها باشند اگر قرار باشد که انجام هزینهها بدون برنامه باشد هدف مورد نظر را محقق نخواهد کرد.»
یوسفی خاطرنشان کرد: «باید روی اموزش بیشتر فعالیت شود و در یک دوره آموزشی ۱۰۰ واحدی حداقل ۳۰ واحد آموزش عملی انجام شود. آموزش و پرورش یکی از مجموعههایی است که باید خروجی آموزشی لازم را به همراه داشته باشد.»
وی افزود: «دولت باید توجه ویژهای به موضوع نیروهای آموزش دیده داشته باشد و وازرتخانههای آموزش و پرورش و علوم نیروهایی آموزش دهند که بتوانند بیشترین بهرهوری را در محیطهای کاری داشته باشند.»
وی تاکید کرد: «بخش خصوصی و محیطهای کاری نیازمند نیروهای کار آموزش دیده هستند تا بهرهوری منابع انسانی در آنها افزایش یابد.»
ارسال دیدگاه