راه‌های معجزه‌آسای خانگی در درمان تب

خبرگزاری پانا:راه‌های معجزه‌آسای در درمان تب خانگی چگونه است؟

کد مطلب: ۱۴۳۷۷۹
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا،

ـ از آب پرتقال برای درمان تب استفاده می شود.
ـ رب انار شیرین و ترش هر دو رفع كننده التهاب افراد تب دار می باشند.
ـ از آنجایی كه انار یا آب آن در رفع تشنگی مفید است، استفاده از آن برای بیماران تب دار بسیار توصیه شده است.

ـ برگ های خشك درخت آلو تب بر است.
ـ آناناس درمان موثری برای كاهش تب است.
ـ انبه حرارت بدن را كاهش می دهد و تب را پایین می آورد.

ـ جوشانده پوست درخت هلو و شیر نارگیل اثر تب بر دارند.
ـ شربت لیموترش، مقوی و تب بر بوده و ضد عطش است و تشنگی را از بین می برد.
ـ برای كاهش تب آب لیمو را جوشانده، با برگ های كلم، شلغم و كرفس مخلوط كرده و بخورید.

ـ لیموترش را كاملاً رسیده مصرف كنید و ترجیحاً از مصرف لیموترش نارس پرهیز كنید. زیرا نارس آن برای تب زیان آور است.
ـ تخم یا دانه لیموترش اثر ضد تب دارد. بدین ترتیب كه ابتدا باید پوست سفیدی را كه در سطح خارجی تخم است جدا كنید، سپس بر حسب سن و وزن بیمار به مقدار ۵/۳ تا ۷ گرم از مغز تخم (دانه) لیمو را با مقداری آب گرم تناول كنید.
ـ آب لیموترش تازه همراه با نصف لیوان آب و كمی عسل نوشابه سیار مفرحی است برای بیماران تب دار.

ـ ۳۰ گرم دم گیلاس تازه یا خشك را در مقداری آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید سپس این جوشانده را تا داغ است روی ۲۵۰ گرم گیلاس یا برش های سیب درختی بریزید تا ۲۰ دقیقه دم بكشد، بعد از صافی بگذرانید و در طول روز آن را كم كم بنوشید. این جوشانده، تب را از بین می برد.
ـ می توانید ۲۰ تا ۳۰ گرم دم گیلاس و هسته گیلاس را با ه مدر یك لیتر آب سرد بریزید و ۵ دقیقه بجوشانید و مدت ۱۵ دقیقه دم كنید و پس از صاف و شیرین كردن به میل خود هر روز بنوشید.

ـ از پوست های لطیف شاخه های درخت گیلاس نوعی جوشانده تب بر تهیه كنید. برای این منظور بیست و پنج تا سی گرم از پوست های لطیف شاخه ها را در یك لیتر آب بجوشانید. توجه داشته باشید كه این جوشانده را باید در فاصله حمله تب مزمن مصرف نمایید.
ـ گلابی آرام بخش و تب بر است.

ـ گل های گریپ فروت خاصیت ضد تب دارند، برای این منظور باید آنها را دم كنید و هنگام تب بنوشید.
ـ گریپ فروت ضد سرماخوردگی است و تب را پایین می آورد. در هنگام سرماخوردگی و تب آب گریپ فروت بنوشید.
ـ نوشیدن آب خیار اكثر تب های شدید را از بین می برد.

ـ گفته اند اگر در كنار بستر طفلی كه مبتلا به تب می باشد چند عدد خیار تازه بگذارید، تب را از بین می برد.
ـ خیار، خون را صاف می كند و تب های كهنه را آشكار می سازد.
ـ خیار ادرار را زیاد و تب های صفراوی را درمان می كند.

ـ محققان می گویند كه خوردن خیار چنبر به علت داشتن مواد رادیواكتیو طبیعی، باعث آشكار شدن بیماری های پنهان می شود. حال آنكه عده ای آن را عامل تب نوبه و تب می دانند، در صورتی كه خیار چنبر، دارای انگل تب نوبه نبوده و فقط تب نوبه پنهانی را آشكار می سازد.
ـ آب لیموشیرین مزه شیرین و ملایمی دارد و برای رفع عطش و التهاب بیماران تب دار تجویز می شود.

ـ مصرف جوشانده چهل تا هشتاد گرم برگ درخت شاتوت در یك لیتر آب برای درمان تب های متناوب مفید است. باید این دم كرده را به اندازه دو لیوان بزرگ در آغاز شروع تب مصرف كرد.
ـ سیب میوه ای ضدعفونی كننده است (اثر ضدعفونی كنندگی سیب كال از سیب رسیده بیشتر است) از این رو امام صادق (ع) سیب سبز را بهترین درمانگر تب و فرونشاننده حرارت معرفی كرده اند.

ـ جوشانده سیب، تب را تسكین می دهد. برای این منظور باید یك كیلو سیب را با پوست تكه تكه كرده و در یك لیتر آب بپزید. سپس آن را با فشار از پارچه نازكی عبور داده، حدود ۱۰ حبه قند به آن اضافه كنید و دوباره آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا قوام بیاید. روزی سه تا چهار فنجان از این جوشانده میل نمایید.
ـ به اطفالی كه مبتلا به تب هستند دو روز متوالی سیب بخورانید و سپس در دو روز بعد میوه های دیگر.

ـ برای قطع شدن تب، ۳۰ گرم پوست خشك شده نارنج را در یك لیتر آب جوش ریخته، پنج دقیقه بجوشانید، بعد آن را از روی آتش برداشته و ۲۰ دقییقه بگذارید دم بكشد. سپس آن را صاف كرده و با عسل یا شكر شیرین كرده و قبل از هر وعده غذایی یك فنجان از آن بنوشید.
ـ ریشه درخت موز ضد تب است و اگر خرد و له شده و روی زخم گذاشته شود بسیار مفید است.

ـ در بیماری های عفونی كه همراه با تب می باشند، برای رفع عطش بیمار كمی شربت زغال اخته را در یك لیوان آب رقیق نموده و میل كنید.
ـ جوشانده ۶۰ گرم پوست درخت زغال اخته در یك لیتر آب اثر تب بر دارد. برای این منظور لازم است بیمار صبح، ظهر و شب، یك تا دو استكان از این جوشانده را با كمی قند میل نماید.

ـ جوشانده برگ یا پوست درخت زیتون داروی كاملی برای معالجه تب های متناوب و گریپ است. برای این منظور باید ۱۵ تا ۶۰ گرم برگ یا پوست ساقه های جوان زیتون را در یك لیتر آب سرد بریزید و ۱۲ دقیقه بجوشانید و وقتی پس از ۱۵ دقیقه دم كشید، آن را صاف كرده و با عسل یا شكر شیرین كرده و هر شبانه روز ۳ تا ۴ فنجان از آن را بنوشید.

ـ به طور سنتی از زیتون تلخ به عنوان مرهمی خنك كننده برای بیماران تب دار استفاده می شده است.
ـ میوه هندوانه به تنهایی یا با شیرخشت برای بیماران مبتلا به تب و بیماری های عفونی مفید است.
ـ آب هندوانه، برای درمان تب های عفونی تجویز می شود.

ـ زردآلو تصفیه كننده خون بوده و تب بر است.
ـ از پوست درخت زالزالك به عنوان تب بر استفاده می كنند.
ـ خوردن تمشك برای مبتلایان به تب های صفراوی مفید است.

ـ شربت تمشك مخلوط با آب در مورد تب تجویز می شود.
ـ سركه تمشك كه با آب مخلوط شود در مورد بیماری هایی كه با تب همراه است، مصرف می شود.
ـ آبغوره خنك است و در مواردی كه حالت تب بر بدن مسلط می شود، مصرف می گردد.

ـ انگور برای تب و سرماخوردگی بسیار ثمربخش است.
ـ كشمش برای تب نافع است.
ـ ضماد برگ های شلیل در كاهش تب تاثیر به سزایی دارد.

ـ خوردن میوه بالنگ خنك كننده و تب بر است.
ـ استفاده از تخم بالنگ خنك كننده و تب بر است.
ـ تمر هندی از جمله میوه های ترش است كه خنك كننده بدن بوده و تب و به طور كلی دمای بدن را پایین می آورد.

ـ در آلمان از برگ های انگور فرنگی به عنوان مدر، خنك كننده و پاك كننده چرك ها استفاده می شود. همچنین شربت انگور فرنگی برای مواردی كه فرد دچار تب شده و احتیاج به مایعات فراوان دارد، مفید است.
ـ خوردن میوه انگور فرنگی برای درمان بسیاری از بیماری ها به خصوص بیماری های تب آور مفید است.

ـ چنانچه ۱۰۰ گرم بامیه را بیست دقیقه در آب بجوشانید. و بعد از صاف كردن شیرین نموده و بنوشید، در معالجه تب مفید است.
ـ از آب خیسانده ساقه بوته بامیه، در درمان تب های كهنه و مزمن استفاده می شود. البته مشروط بر اینكه چند روز متوالی از آن بیاشامید.
ـ برگ اسفناج خنك كننده بوده و در كاهش تب مفید است.

ـ در قدیم رومی ها و یونانیان از چغندر قرمز برای تسكین تب استفاده می كردند.
ـ كرفس خنك كننده و تب بر است.
ـ از شیره برگ های كرفس در درمان تب های مالاریایی، هر روز سه بار و هر بار ۲۰۰ گرم مصرف می شود.

ـ اگر در آب هویج، آب لیمو و آب پیاز ریخته و كمی هم عسل اضافه كنیم، مدر خوبی خواهد شد و در پایین آوردن تب نیز بسیار موثر است.
ـ خوردن آب هویج در درمان تب موثر است.
ـ تخم كاهو همواره با بیشتر داروهای ضد حرارت به كار برده می شود و تب بر است.

ـ انواع كدو، تب بر می باشند. چنانچه كدو حلوایی را كوبیده و در شیر یا آب بپزند، چون خیلی خنك است برای رفع عطش ناسی از تب بسیار مفید است.
ـ طبیعت كدو حلوایی پخته سرد است. اثر ملین و مدر داشته و در خنك كردن بدن بسیار موثر است.
ـ اگر یك كدو حلوایی را از وسط دو نمی كرده و قسمت تحتانی آن را مثل كلاه روی سر اشخاص تب دار بگذارید التهاب را كم می كند.

ـ روغن تخم كدو حلوایی برای كاهش تب های حاره بسیار مفید است.
ـ اگر شیره تخم كدو حلوایی را گرفته و در شیر یا آب بپزید خنك و مسكن است و در كاهش تب موثر است.
ـ تخم كدو برای رفع تب مفید است.

ـ در اندونزی از آب كدو ـ كه با فشار دادن گوشت آن به دست می آید ـ به عنوان خنك كننده و كاهش تب در بیماران تیفوسی استفاده می شود.
ـ كدو سبز كه با گوشت خروس پخته و خورده شود برای رفع تب مفید است.
ـ جینسینگ تب بر است.

ـ گوجه فرنگی تسكین دهنده تب زرد است.
ـ خوردن سیر مقاومت بدن را در برابر بسیاری از امراض مانند تب افزایش می دهد.
ـ امام صادق (ع) می فرماید: پیاز تب را از بین می برد.

ـ به محض مشاهده اولین عوارض تب های تیفوییدی (حصبه)؛ باید پاهای بیمار را تا قوزك در سه كیلو پیاز رنده شده خوابانده و لفاف بندی كنید (سر آن را ببندید تا بوی بد آن خارج نشود). پاها در این ضماد پیاز طوری باید قرار گیرد مثل اینكه درون آب حمام فرو رفته است. این لفاف بندی عرق زیادی آورده و تب بیمار را قطع می كند.

ـ جوشانده پیاز برای از بین بردن گرمای شدید بدن و تب بسیار مناسب است.
ـ شاتره سودا را از بین می برد و در درمان تب های سودایی و بلغمی مفید می باشد.
ـ ترخون گیاهی تب بر است.

ـ كنگر فرنگی در درمان تب موثر است. برای این منظور چهل گرم ریشه آرتیشو (كنگر فرنگی) را در یك لیتر آب خیسانده و روی حرارت قرار دهید، وقتی به جوش آمد دوازده دقیقه آن را به حالت جوشیدن باقی بگذارید، سپس از روی آتش برداشته و آنقدر شكر بریزید تا شیرین شود. حال برای درمان هر روز سه فنجان از آن را بیست دقیقه قبل از غذا بنوشید.

ـ كنگر ضد عفونی كننده و تب بر است.
ـ گشنیز خاصیت باكتری كشی داشته و از آن در معالجه بیماری های عفونی مانند تب تیفوئید، و تب های روده ای استفاده می شود.
ـ دم كرده گیاه پونه در درمان سرماخوردگی و كاهش تب بسیار موثر است.

ـ جوشانده پونه نهری در درمان تب بلغمی بسیار مفید است.
ـ خوردن نعناع و چای آن باعث افزایش تعریق بدن به هنگام تب و سرماخوردگی می شود.
ـ روغن نعناع خنك كننده بوده و برای درمان بیماری هایی از جمله تب مناسب است. به این صورت كه ده قطره روغن نعناع را با یك لیوان آب سرد مخلوط كرده و پارچه آغشته به آن را روی پیشانی و شقیقه ها بگذارید تا تب پایین آید.

ـ نوشیدن دم كرده ریحان، تب را قطع كرده و همچنین داروی موثری برای معالجه گریپ است.
ـ مصرف شیره برگ جعفری به مقدار ۳ تا ۲۰۰ گرم در تب های متناوب توصیه شده است.
ـ تخم جعفری تب بر است.

ـ خوردن خرفه به صورت خام یا پخته، خاصیت تب بر و تصفیه كنندگی خون داشته و كاهش دهنده حرارت درونی بدن نیز می باشد.
ـ برگ و ساقه خرفه صفرا را روان و ترشح و دفع آن را آسان كرده و حرارت خون را كاهش می دهد.
ـ خرفه برای قطع تب های گرم به خصوص در فصل های گرم سال و برای اشخاص گرم مزاج بسیار نافع است. برای این منظور خرفه را پخته و با كمی پیاز و روغن سرخ كرده و میل نمایید.

ـ پانزده گرم برگ خشك سوسنبر را در یك لیتر آب جوش، دوازده دقیقه دم كنید. سپس آن را صاف و با عسل شیرین نمایید. بهتر است روزی سه تا چهار فنجان از آن میل شود. این دم كرده برای درمان سرماخوردگی و تب تجویز می شود.
ـ برای كاهش تب برگ های خیزران بسیار موثر است.

ـ از تراش های چوب خیزران برای تصفیه خون و كاهش درجه حرارت بدن استفاده می شود.
ـ شنبلیله اثر تب بر دارد.
ـ مصرف تخم شنبلیله برای رفع تب بسیار توصیه شده است.

ـ از قدیم فلفل را به عنوان ضد تب مصرف می كرده اند.
ـ خوردن ریواس برای رفع عطش و حرارت درونی موثر است. خوردن ریواس برای بیماران تب دار مفید مفید است. در این موارد می توانید صد گرم آب ریواس یا رب ریواس كه قوی تر از آب آن است میل نمایید.

ـ گیاه ترشك خنك كننده و تب بر است.
ـ سبزی غازیاغی خنك، ملین و ادرارآور می باشد.
ـ خوردن سمنو در درمان تب برفكی اثر شفابخش دارد.

تذكر:

ـ چنانچه خربزه سریعاً بعد از غذا و یا صبح ناشتا مصرف شود موجب سوء هاضمه شده و گاهی ایجاد تب می نماید.
ـ چنانچه مبتلا به تب هستید از خوردن انجیر پرهیز كنید.

منبع: افکار نیوز

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار