مسئول آموزش نیروی انسانی آموزش و پرورش منطقه۹ عنوان کرد:
کارگاه های آموزشی ویژه مدیران جدیدالانتصاب در حال برگزاری است
تهران (پانا) - معصومه قطبی زاده مسئول آموزش نیروی انسانی از برگزاری کارگاه های آموزشی با هدف افزایش و ارتقاء دانش مدیریتی، امید آفرینی، شاداب سازی مدارس و مدیریت محظوظ جهت مدیران جدیدالانتصاب، مدارس خبر داد.
معصومه قطبی زاده، با بیان اینکه هر سازمانی به منظور دستیابی به هدف یا اهدافی خاصی ایجاد می شود و روابط، هماهنگی ها و تخصیص اعتبار و منابع به منظور تحقق همان اهداف در سازمان شکل می گیرند؛ گفت: این نیروی انسانی است که سازمان ها را به اهدافش نزدیک می کند؛ هر چقدر نیروی انسانی، تخصصی تر عمل کند کیفیت کار بالاتر می رود و همچنین شاداب سازی محیط جهت ارتقاء و بالا رفتن راندمان کاری بسیار مثمر ثمر و حائز اهمیت است.
وی افزود: با توجه به اینکه نیروی انسانی مهمترین منبع هر سازمان می باشد، مسئولان امر باید به آموزش و افزایش دانش و توانمند سازی آنان برای اداره امور سازمان توجه کافی و لازم مبذول دارند. با توجه به تغییر و تحولات عصر حاضر، سازمان ها به دانش افزایی، استعدادیابی، محیط با نشاط و خلاقیت کارکنان نیازمندند، که این امر از طریق برگزاری دوره های آموزش به عنوان یکی از ابزارهای مفید ارتقاء کیفی کارکنان قابل تحقق می باشد. بنابراین برنامه ریزی دقیق آموزش و رعایت فرآیندهای آموزشی در سازمان به شیوه علمی امری حیاتی است.
قطبی زاده عنوان کرد: کارگاههاى آموزشى یکى از راههاى ایجاد تعهد و تخصص، افزایش دانش شغلى، اطلاعات عملى و اجتماعى، نوآورى، نوسازى و بالا بردن سطح کارایى هر مؤسسه یا سازمان است. دوره های کارگاهی، آموزشى و ضمن خدمت در متون علمى سازمانها به عنوان یکى از عوامل رشد و به روز کردن اطلاعات کارکنان مطرح می شود. آموزشهاى ضمن خدمت داراى سه بعد فردى، سازمانى و اجتماعى است که در بعد فردى، به رشد و شکوفایى استعدادها و افزایش رضایت فرد منجر شده و در بعد سازمانى، هدفْ به روز کردن دانش و مهارتهاى حرفهای و بهبود روشهاى انجام کار است؛ اما در بعد اجتماعى نیز رشد و توسعه اجتماعى در سطح محلى و منطقه ای مدنظر خواهد بود.
وی در ادامه با اشاره به این موضوع که آموزش و ارتقای نیروی انسانی در هر سازمان جایگاه ویژهای دارد؛ گفت: آموزش ضمنخدمت کارکنان نقش بسزایی در ارتقای کارایی و اثربخشی سازمانها دارد و دورههای آموزش ضمنخدمت معمولاً تقویت قابلیّتهای کارکنان و تسهیل کسب دانش، ایجاد روحیّه و تواناییهای مربوط به بهبود عملکرد نیروی انسانی را شامل میشود؛ با توجّه به وظایف سنگین آموزش وپرورش در عرصهی فعّالیّتهای اجتماعی، فرهنگی، ضروری است که این سازمان به آموزش و ارتقای کارکنان در جهت به روز کردن دانش ومهارتهای فنّی و همچنین شاداب سازی مدارس، توجّه ویژه داشته باشد.
گفتنی است در این کارگاه آموزشی، مدیران جدیدالانتصاب با مباحث مدیریتی، مباحث و موارد حراستی و بازرسی، مسائل آموزشی مقاطع تحصیلی، سامانه های مرتبط، امور مالی، بیمه و رفاهی و فعالیت های پرورشی و از همه مهمتر ایجاد روش های متنوع در در برقراری نشاط و شاداب سازی مدارس آشنا خواهند شد.
ارسال دیدگاه