یورش ۱۰ ستاره با ۲ دانش‌آموز به سرزمین اژدها

ایرانی‌ها به‌دنبال افتخارآفرینی و درو کردن مدال‌ها در اولین حضور پاراآسیایی هستند

تهران (پانا) - ملی‌پوشان پاراتکواندو در تلاش هستند تا در اولین تجربه حضور این رشته ورزشی در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو اتفاقات خوبی رقم بزنند.

کد مطلب: ۱۴۱۵۱۸۸
لینک کوتاه کپی شد
یورش 10 ستاره با 2 دانش‌آموز به سرزمین اژدها

‌به گزارش روابط عمومی فدراسیون تکواندو، تیم ملی پاراتکواندو در حالی چهارشنبه ۲۶ مهر‌ تهران را به مقصد هانگژو ترک کرد که این رشته ورزشی برای اولین بار حضور خود را در چهارمین دوره بازی‌های پاراآسیایی هانگژو را تجربه می‌کند.

ملی‌پوشان پاراتکواندو غیبت در رقابت‌های جهانی مکزیک را به فراموشی سپردند و سراسر انگیزه هستند تا اتفاقات خوش قهرمانی آسیای لبنان ۲۰۲۳ را با رنگ قهرمانی تکرار کنند. اتفاقی که بارها از این ملی‌پوشان باانگیزه و پرتلاش دیده‌ایم و با موفقیت‌هایشان سر ذوق آمدیم.

در این گزارش قصد داریم به بررسی عملکرد ملی‌پوشان اعزامی به هانگژو در رویدادهای اخیر بپردازیم.

مریم عبدالله‌پور، شکارچی طلا در هانگژو

بی‌شک یکی از کم‌اشتباه‌ترین و فنی‌ترین‌ پاراتکواندوران در سطح آسیا و جهان، کسی جز «مریم عبدالله پور» نخواهد بود. ملی‌پوش ۱۶ ساله‌ای که در ۲ سال پیاپی عنوان فنی‌ترین بازیکن آسیا را از آن خود کرد و حالا در اولین تجربه‌اش در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو می‌خواهد نشان طلای دیگری را صید کند. او برابر خود یکی از اصلی‌ترین رقبایش یعنی «زیداخون ایساکووا» از ازبکستان را پیش روی خود خواهد دید؛ تکواندوکاری که بارها برابر مریم مغلوب شده است و هانگژو! چه صحنه دلپذیری برای گیله‌زن خوش‌آتیه است تا در حضور رقیب طلای دیگری را بر گردن بیاویزد.

روزا ابراهیمی، کیجا مازنی در جستجوی بهترین نشان

حدود یک ماه پیش روزا ابراهیمی مقتدرانه بر سکوی قهرمانی آسیا در شهر بیروت تکیه زد. نماینده مازندرانی وزن ۵۷- کیلوگرم که به گونه‌ای در آسیا بی‌رقیب است، حالا در شرقی‌ترین نقطه قاره کهن و در کشور چین می‌خواهد دومین نشان خود را در این یک ماه به دست بیاورد. طلای ارزشمندی که مطمئنا راه وی را برای رسیدن به رویای همیشگی اش یعنی «پارالمپیک» هموارتر می‌کند.

رومینا چمسورکی، به افتخار خوشحالی مادر از اصفهان تا هانگژو

‌در ابتدای راهی که در آن قدم برداشته بود، کمتر کسی حتی قبول می‌کرد با وی تمرین کند؛ اما با ممارست خود و مادرش بالاخره رده کمربندش را ارتقا داد و تا کاپیتانی تیم ملی پیش رفت. تا جاییکه در رقابت‌های قهرمانی آسیا و تورنمنت‌های بین‌المللی درخشید و اخیرا نیز در قهرمانی آسیا‌یی لبنان به نشان ارزشمند نقره دست یافت. هیچکدام از این اتفاقات میسر نبود اگر مادر پافشاری نمی‌کرد. نماینده اصفهانی وزن ۶۵- کیلوگرم تنها یک هدف دارد؛ رسیدن به قله افتخار برای دیدن خنده‌های مادر، کسی که روزی تمام تمرکز خود را روی آینده رومینا گذاشت تا دخترش به سکوی افتخار برسد.

مهدیه حسینی و نرگس جوادی؛ رویای تصاحب خوشرنگ‌ترین مدال در سر دو ملی‌پوش

مهدیه حسینی در بیروت دبل طلای خود در قهرمانی آسیا را جشن گرفت و حالا در کنار وی نرگس جوادی‌ در سن ۱۷ سالگی یکی از ملی‌پوشان با آتیه تیم ملی پاراتکواندو است و شانس بالایی دارد تا همچون حسینی به مدال‌آوری این بار در هانگژو برسد. تقابل ۲ ایرانی در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو در نوع خود می‌تواند جالب و هیجان‌انگیز باشد و چه بهتر از اینکه این تقابل یک طلا و یک نقره را در فینال برای ایران به همراه داشته باشد.‌

لیلا میرزایی، کسب بهترین نشان در حضور قهرمان پارالمپیک توکیو

بی‌شک یکی از اصلی‌ترین رقبای لیلا میرزایی در جهان و حالا در قاره کهن «نایموا» ازبکستانی است که پیشتر سابقه رویارویی برابر ملی‌پوش جوان تکواندوی کشورمان را در وزن ۶۵+ کیلوگرم داشته است. قهرمان المپیک توکیو ۲۰۲۰ در مسابقات آزاد ترکیه سابقه شکست برابر میرزایی با آتیه را دارد و اگرچه در قهرمانی آسیای لبنان برابر نماینده ایران به برتری رسید، اما دختر دورودی تکواندو می‌خواهد دومین شکست این غول ازبک را اکنون در هانگژو رقم بزند.

سعید صادقیانپور، از طلای بیروت به طلای هانگژو

کاپیتان پاراتکواندو یکی از با‌سابقه‌ترین بازیکنان تیم ملی به حساب می‌آید و انواع مدال‌های آسیایی و جهانی را در ویترین افتخارات خود جای داده است. در اولین حضور پاراتکواندو در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو کسب نشانی از جنس طلا برای ملی‌پوش وزن ۶۳- کیلوگرم تیم ملی رنگ و بوی دیگری خواهد داشت. افتخاری که هم در بالا بردن مدال‌های کاروان ایران و هم در تاریخ پاراتکواندو جاودانه خواهد شد.

مهدی پوررهنما، چشم‌ها خیره به طوفان آسیا

نقره پارالمپیک توکیو و عناوین مختلف جهانی و آسیایی برای مهدی پوررهنما کافی نیست و حالا چشم علاقه‌مندان پاراتکواندو به سمت «طوفان آسیا» خیره شده است؛ لقبی که اروپایی‌‌ها در رقابت‌های قهرمانی اروپا به او نسبت دادند و حالا در سایت‌های بین‌المللی ورزشی نیز از او به عنوان یکی از اصلی‌ترین شانس‌های کسب مدال طلا در المپیک آسیایی یاد می‌شود. طلای هانگژو ارزشی بسان نقره توکیو!

علیرضا بخت، بخت بالای کسب طلا برای ملی‌پوش بوشهری

تا پیش از رقابت‌های قهرمانی‌ فرانسه و قهرمانی‌ لبنان ۲۰۲۳، اکثر مدال‌های ملی‌پوش وزن ۸۰- کیلوگرم ایران طلایی بود و حالا با نشان نقره‌ای رنگی که در ۳ رویداد پیشین به دست آمد، ملی‌پوش بوشهری را مصمم‌تر کرد تا این بار برای سومین بار، نشان طلا را از سرزمین اژدها شکار کند. برای بخت و تکنیک ناب ایرانی‌اش هیچ چیز غیر ممکن نیست. یک نشان خوشرنگ سوغاتی ارزشمندی برای بوشهری‌ها خواهد بود.

حامد حق‌شناس؛ مدال طلا، همان همیشگی!

نماینده وزن ۸۰+ کیلوگرم یکی از مطمئن‌ترین بازیکنان تیم ملی پاراتکواندو است که در رویدادهای پیشین با کسب نشان ارزشمند طلا شرایط تیم ملی را در جدول مدال‌آوری ارتقا بخشیده و حالا حق‌شناس در مسیری قدم برداشته است که علاقه‌مندان به تکواندو وی را جزو مدال‌آوران اصلی کاروان ایران تلقی می‌‌کند. طلای دیگر؟ بله حتما! این مورد واقعا تخصص حق‌شناس است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار