کارشناس مشاوره و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش فیروزکوه خبر داد:
برگزاری کارگاههای آموزشی ویژه دانشآموزان و اولیا در هفته بهداشت روان
فیروزکوه (پانا) - کارشناس مشاوره و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی آموزش پرورش فیروزکوه از برگزاری کارگاههای آموزشی ویژه دانشآموزان و اولیا آنان در هفته بهداشت روان خبر داد و گفت سلامت روان باعث سلامت جسمانی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است.
بهنام حکیمی، کارشناس مشاوره و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی آموزش پرورش فیروزکوه از برگزاری کارگاه آموزشی برای دانشآموزان و اولیا آنان خبر داد و گفت: «دهم اکتبر از طرف فدراسیون جهانی بهداشت روان(WFMH)به عنوان "روز جهانی بهــداشت روان" نامگذاری شده است. این فدراسیون برای این روز در هر سال، یک شعار خاص را انتخاب میکند، در ایران از ۱۸ لغایت ۲۴مهر به نام هفته بهداشت روان نامگذاری شده و عمدهترین هدف در این هفته ارتقا و افزایش آگاهی، تغییر و اصلاح نگرش مردم نسبت به مسائل بهداشت روان است.»
وی افزود: «در راستای گرامیداشت این هفته، اقدام به برگزاری کارگاههای آموزشی ویژه دانشآموزان و اولیا آنان شده است. سلامت روانی باعث سلامت جسمانی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی میشود، بنابراین معاون پرورشی و فرهنگی و در متعاقب آن کارشناس مشاوره اقدام به شناسایی و تهیه نقشه آسیبپذیری روانی اجتماعی مدارس کرده است و در نظر دارد، جلسات آموزشی برای دانشآموزان، اولیا، مشاوران و معلمان برگزار کند و آموزش مهارتهای دهگانه زندگی اعم از برقراری ارتباط موثر، خودآگاهی، کنترل احساسات و هیجانات، کنترل استرس،مهارت همدلی،حل مسئله و.. نسبت به ارتقاء سطح بهداشت روانی جامعه هدف و کاهش آسیبهای اجتماعی گام بردارد.»
حکیمی در ادامه بیان کرد: «ارتقا سطح بهداشت روان در کاهش آسیبهای اجتماعی و برقراری ارتباط موثر و همدلانه نقش موثری را ایفا میکند. دانشآموزی که ارتباط موثر را بیاموزد در برقرای ارتباط جرعتمند توام با احترام میتواند شهروند مفید برای جامعه باشد، با توجه به شعار کلی امسال که"سلامت روان،مسئولیت فردی و اجتماعی همه ماست" با توجه به مسئولیت اجتماعی که اداره کل آموزش پرورش شهرستانهای استان تهران مراکز مشاوره را در سطح استان تهران دایر کردهاست.»
کارشناس مشاوره و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در ادامه بیان کرد: «در فیروزکوه نیز مرکز مشاوره در سایت اداری طبقه فوقانی کانون شهید بهشتی دایر و در حال خدمترسانی به جامعه دانشآموزان و فرهنگیان است و در جهت افزایش سلامت روانی آنان گام برمیدارد. فرهنگسازی نسبت به مشاوره در سطح جامعه از مدرسه شروع میشود، وقتی یک مراجع دانشآموز بتواند به مشاور اعتماد لازم را کسب کند مشکل خویش را بیان میکند و رفع آن مشکل با کمک مشاور به خوداتکایی میرسد.»
حکیمی در پایان خاطرنشان کرد: «عناوین روزهای هفته بهداشت روان،سهشنبه ۱۸ تاثیر متقابل افکار و احساسات در سلامت روان، چهارشنبه ۱۹ تاثیر توجه مثبت در سلامت روان، پنج شنبه ۲۰خود مراقبتی و تاثیر آن بر سلامت روان، جمعه۲۱تاثیر حمایت و ارتباطات اجتماعی سالم بر سلامت روان، شنبه۲۲نقش امید در سلامت روان، یکشنبه۲۳سبک زندگی سالم جایگزین رفتار پرخطر، دوشنبه۲۴حل مساله راهبردی برای تابآوری بیشتر است. یکی از اهداف ما فرهنگسازی در خصوص ارتباطات با مشاوران و روانشناسان است که میتواند قدمهای مناسبی در ارتقا سلامت روان داشتهباشد، امیدوارم این هفته بهانهای باشد تا بتوانیم به مقوله بهداشت روانی با دید دیگری بنگریم.»
دانشآموز خبرنگار: فریناز کریمی
ارسال دیدگاه