رئیس شورای شهر شهرکرد:
فعالان مدیریت شهری برای ارتقای شاخصها و زیرساختهای فرهنگی و هنری کمک میکنند
شهرکرد (پانا) - رئیس شورای شهر شهرکرد تأکید کرد اعتبارات استانی پاسخگو و کافی نیست، اما فعالان مدیریت شهری برای ارتقای شاخصها و زیرساختهای فرهنگی و هنری در چهارمحال و بختیاری کمک میکنند.
مصطفی حیدری، رئیس شورای شهر شهرکرد در جلسه شورای شهر شهرکرد که با حضور مدیرکل و معاونان فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری برگزار شد، ایجاد تحول در حوزه فرهنگ و هنر را از مهمترین دغدغههای شهردار و اعضای شورای اسلامی شهرکرد دانست و افزود: استفاده از زبان هنر برای رفع مشکلات کنونی در دستور کار مجموعه فعالان مدیریت شهری در مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد.
حیدری تصریح کرد: اعضای شورای شهر و مدیریت شهری شهرکرد همچنین برای برگزاری رویدادها و رخدادهای مرتبط با شهرکرد حضور و همکاری جدی خواهند داشت.
رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، ایثارگران و بانوان شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: فاصله از روزمرگی و حرکت به سمت و سوی برگزاری برنامههای ملی به میزبانی شهرکرد در معرفی مفاخر این استان نقشآفرینی میکند.
ماشاءالله ایزدی تأکید کرد: احداث فرهنگسرا در محله منظریه شهرکرد باید به عنوان یک اولویت از مسئولان ملی پیگیری شود.
ایزدی افزود: احداث پارک و موزه مفاخر در شهرکرد با هدف چهرههای شاخص مرکز چهارمحال و بختیاری نیاز به پیگیری جدی دارد.
رییس کمیسیون عمران و امور زیربنایی شورای شهر شهرکرد نیز در تذکری به شهردار شهرکرد گفت: تجهیزات و وسایل بازی کودکان در پارکهای مرکز استان پروانه استاندارد ندارد.
فرشاد چراغپور تأکید کرد: تمامی مصالح ساختمانی مورد نیاز طرحهای عمرانی شهرداری شهرکرد باید از لحاظ استاندارد بررسی شود.
چراغپور افزود: ارتقای رعایت مسایل فنی در طرحهای عمرانی مرتبط با مدیریت شهری بهطور خاص در دستور کار شهردار شهرکرد باید باشد.
شهردار شهرکرد نیز گفت: ارتقای زیرساختهای فرهنگی و اجتماعی به تسریع در روند توسعه شهرها و بهبود مشارکت مردم در امور شهری کمک میکند.
محمدحسین واحدیان تأکید کرد: شهرداری شهرکرد در سال جاری بودجه مطلوبی به سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری اختصاص داده است.
وی افزود: استان چهارمحالوبختیاری آیینهای مطلوبی دارد و باید برای زندهسازی هویتها تلاش کرد.
واحدیان تصریح کرد: برگزاری نمایشهای آیینی در چهارمحال و بختیاری میتواند یک برند مناسب برای استان و شهرکرد باشد.
شهردار شهرکرد یادآور شد: جشنوارههای هنری در چهارمحال و بختیاری به سمتوسوی مشکلات و معضلات اجتماعی و فرهنگی موجود در حوزههای طلاق، اعتیاد، جوانی جمعیت، بنیان خانواده و موارد مشابه دیگر هدایت شود و بههمین منظور در جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی و سنتی باید از توانمندی گروههای چهارمحال و بختیاری بهرهگیری شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحالوبختیاری نیز گفت: ۲۶ اثر به مرحله اجرایی بخش نمایشهای فردی، نقالی و روایتهای ملی و کارآواهای جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی و سنتی به جشنواره راه پیدا کرد.
پیام احمدی تأکید کرد: این آثار با پایان مرحله داوری آثار ارسالی به بخش نمایشهای فردی، نقالی و روایتهای ملی و کارآواهای بیست و یکمین دوره جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی و سنتی در این بخش پذیرفته شدند.
وی افزود: این آثار شامل نقالی «داستان رزم رستم و پولادوند»، «داستان بیژن و منیژه»، «روایت حمل جیند کلمتی»، «فرود جریره»، «کردویه خواهر بهرام چوبین»، «اژدهاکشی سام»، «بیژن و منیژه»، «گردآفرید و گذر سیاوش»، «غریب نامه»، «فریدون، قصه پسرانش» و «فاتح خیبر» است.
احمدی تصریح کرد: هیات داوران جشنواره بیست و یکم در مرحله دوم داوریها و در قسمت معرکهها، آیینها و بازیهای نمایشی نیز ۱۵ اثر دیگر را برای اجرا انتخاب و معرفی کرد.
احمدی برگزاری جشنواره نمایشهای آیینی و سنتی را فرصتی مناسب برای بازنمایی و معرفی فرهنگ غنی اقوام مختلف ایرانی دانست و یادآور شد: تلاش میشود با همراهی دیگر دستگاههای اجرایی و بهمنظور تقویت گفتمان فرهنگی اقوام، بخشی از آیینهای سنتی و فرهنگعامه استان نیز در حاشیه این جشنواره به نمایش گذاشته شود.
شایان ذکر است، بیست و یکمین جشنواره بینالمللی نمایشهای آیینی و سنتی کشور، مهرماه امسال در ۹ بخش برگزار میشود و چهارمحال و بختیاری میزبان بخش«نمایشهای فردی، نقالی و روایتهای ملی و کار آواها» این دوره از جشنواره است.
دانش آموز خبرنگار: ابوالفضل آذری
ارسال دیدگاه