فرماندار شهرستان اردبیل:

خط قرمز ما در فرمانداری اردبیل حل مشکلات مردم بدون سفارش است

اردبیل (پانا) - فرماندار شهرستان اردبیل گفت خط قرمز در فرمانداری اردبیل حل مشکلات مردم بدون سفارش افراد خاص و روابط است.

کد مطلب: ۱۴۰۳۶۰۶
لینک کوتاه کپی شد
خط قرمز ما در فرمانداری اردبیل حل مشکلات مردم بدون سفارش است

سید محمد اعتماد اعجازی، فرماندار شهرستان اردبیل اظهار کرد: فرمانداری اردبیل برای پیگیری نظام مسائل شهرستان، ۱۳۴ کارگروه تخصصی تشکیل داده که این تعداد در گذشته ۹۸ الی ۱۰۰ کارگروه بوده است.

وی با تاکید بر بهره‌گیری از نظرات کارشناسان برای حل مسائل شهرستانی تصریح کرد: مبارزه با فساد، توزیع عادلانه امکانات و اقدام بر اساس نظام مسائل کشور از اهداف کلی دولت سیزدهم است که این اهداف در استان و شهرستان نیز به جد پیگیری می‌شود.

فرماندار اردبیل حرکت و اقدام بر اساس شاخص محوری را در کنار اهداف اصلی دولت از روش کار مسئولان اردبیل اعلام کرد و گفت: این موضوع نیز مورد توجه فرمانداری اردبیل قرار گرفته است.

اعتماد اعجازی با اشاره به اینکه در ۱۹ ماه گذشته از تصدی فرمانداری اردبیل، ۴۷ مورد انتصاب در حد معاون فرماندار، بخشدار و رؤسای ادارات انجام شده است، افزود: تمام این انتصابات در راستای پیاده‌سازی منویات دولت سیزدهم بوده تا جایی که اگر مدیری توانمند بوده بدون توجه به برخی مسائل و صرفاً به نفع مردم شهرستان ابقاء شده‌اند.

فرماندار اردبیل با تاکید بر اینکه مسئول باید در دولت انقلابی و مردمی سه هدف عمده دولت را پیگیری و عملیاتی کند، خاطرنشان کرد: خط قرمز ما در فرمانداری اردبیل حل مشکلات مردم بدون سفارش افراد خاص و روابط است و ارباب رجوع نباید برای حل مشکل خود به دنبال رابط خارج از اداره باشد چرا که معتقدیم مسئول مربوطه باید تا حل مشکل مردم در کنار آنها باشد.

اعتماد اعجازی با بیان اینکه در بسیاری از شاخص‌ها از میانگین کشوری عقب هستیم و این بیشتر به خاطر کم‌کاری در هشت سال گذشته است، اضافه کرد: منتقدان منصف باید بدانند که دولت فعلی و مسئولان این دولت در چه شرایطی قبول مسئولیت کرده‌اند.

فرماندار اردبیل سرانه فضای آموزشی در نواحی یک و ۲ اردبیل را با احتساب فضای آموزشی روستایی ۲.۷ مترمربع اعلام کرد و ادامه داد: این در حالی است که صرفاً سرانه فضای آموزشی شهری ۲.۲ مترمربع است که این رقم در بعد استاندارد ۸ مترمربع و در سرانه کشوری ۵.۸ متر مربع بوده که حداقل ۳ مترمربع از سرانه کشوری عقب مانده‌ایم.

وی بیان کرد: این شاخص نیز نشان می‌دهد که در گذشته توجه خاصی به گسترش فضاهای آموزشی در مرکز استان نشده است.

فرماندار اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: در نشستی که با خیرین مدرسه‌ساز داشتیم آنها قول مساعد دادند تا سال تحصیلی آینده ۱۵۰ کلاس درس در شهرستان اردبیل احداث کنند.

وی تصریح کرد: در کل کشور ۳۰ درصد فضاهای آموزشی توسط خیرین احداث شده که این میزان کمک حال ویژه‌ای برای دولت محسوب می‌شود و ما قدردان خیرین هستیم که مال دنیوی خود را برای تربیت نسل سالم هزینه می‌کنند.

اعتماد اعجازی با بیان اینکه در شهرستان اردبیل با کمبود یک‌هزار کلاس درس روبه‌رو هستیم، گفت: باید در یک برنامه‌ریزی پنج ساله و سالانه ۲۰۰ کلاس درس، این کسری را جبران کنیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار