دبیر کمیته ملی پارالمپیک خبر داد؛

رشد ۵ درصدی تعداد بانوان اعزامی به هانگژو

کاروان‌ «فرزندان ایران»‌ با ۲۱۲ ورزشکارعازم بازی‌های پاراآسیایی هانگژو می‌شود

تهران (پانا) - دبیر کمیته ملی پارالمپیک از رشد ۵ درصدی تعداد بانوان در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو خبر داد.

کد مطلب: ۱۴۰۲۹۸۵
لینک کوتاه کپی شد
رشد ۵ درصدی تعداد بانوان اعزامی به هانگژو

کمال جوانمرد، دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک و سرپرست کاروان «فرزندان ایران» در هانگژو، درباره روند آماده‌سازی تیم‌ها و ورزشکاران اعزامی، گفت: برگزاری اردو‌های آماده‌سازی متمرکز و غیرمتمرکز تیم‌های ملی در فدراسیون‌های همکار، از دو سال گذشته آغاز شده و تمرینات ملی‌پوشان به صورت مستمر و ماهانه با نظارت کادر فنی رشته‌های مختلف تا امروز ادامه داشته و کمیته ملی پارالمپیک هم در این مدت به حمایت‌های همه‌جانبه و لازم پرداخته است. حاصل این همراهی و تلاش‌های مشترک ملی‌پوشان و مربیان و فدراسیون‌های ملی جانبازان و معلولین، نابینایان و کم‌بینایان، تکواندو، تنیس روی میز، تیروکمان، قایقرانی و دوچرخه‌سواری، کاروانی است که به یاری خدا با ۲۱۲ ورزشکار (۱۲۸ مرد در ۱۶ رشته ورزشی و ۸۴ زن در ۱۱ رشته) عازم بازی‌های پاراآسیایی هانگژو می‌شود.

وی افزود: ما در اعزام این دوره کاروان کشورمان به بازی‌های پاراآسیایی نگاه ویژه‌ای به توسعه ورزش بانوان داریم. تعداد بانوان کاروان ایران نسبت به دوره قبلی این بازی‌ها در جاکارتا، ۱۲ نفر افزایش یافته است. ما نخستین بار در پاراتکواندو ۶، پاراوزنه‌برداری ۴ و پاراکانو ۳ نماینده در بانوان آسیا خواهیم داشت. این رشد پنج درصدی نشان‌دهنده جایگاه خاص بانوان در اهداف و مأموریت‌های کمیته پارالمپیک است. همچنین غیر از تلاش برای کیفی‌گرایی در این اعزام و در نظر گرفتن اولویت اول تا سوم مدال‌آوری، کمیته ملی پارالمپیک اولویت چهارمی را نیز برای بانوان ملی‌پوش، جانبازان، جوانان زیر ۱۹ سال و ورزشکاران دارای معلولیت‌های شدید مانند کلاس B ۱ نابینایان و ورزشکاران بوچیا در نظر گرفته است.

دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک درخصوص رقبای ایران، گفت: با توجه به شرایط رقبا به ویژه در کشور‌های توسعه‌یافته غرب آسیا در ورزش‌های پارالمپیکی به غیر از کشور میزبان که با اختلاف در دوره‌های گذشته جایگاه اول آسیا را در اختیار داشته است، ژاپن و کره‌جنوبی نیز اصلی‌ترین رقبای ما بودند، اما در سال‌های اخیر، با توجه به رشد چشمگیر و پیشرفت کشور‌هایی مانند ازبکستان، هند و تایلند، شرایط در چهارمین دوره بازی‌های پاراآسیایی نسبت به ادوار پیشین دشوارتر خواهد بود.

وی با اشاره به تغییراتی که در چهار سال گذشته در ورزش‌های پارالمپیکی ایران رخ داده و درباره پیش‌بینی شرایط کسب مدال و رنکینگ پاراآسیایی، ادامه داد: با بررسی‌های صورت گرفته درخصوص ملی‌پوشان اعزامی و در مقایسه با جاکارتا، ۴۷ ورزشکاری که موفق به کسب ۱۸ مدال طلا، ۱۹ نقره و ۲۳ برنز شده بودند به دلایلی مانند بازنشستگی و متأسفانه فوت قهرمانان، تغییرات جدید در کلاس‌بندی پزشکی-ورزشی و ادغام برخی ماده‌های رقابتی از جمع مدال‌آوران کاروان کشورمان کاهش یافته و همین موضوع به نوعی تکرار نتایج ۲۰۱۸ را با چالش روبه‌رو کرده است که تلاش خواهیم کرد بخشی از این چالش را در طرح یاران سلیمانی و با جذب جانبازان عزیز برای دوره‌های آتی جبران کنیم.

سرپرست کاروان کشورمان در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو گفت: رسالت اصلی کمیته ملی پارالمپیک حمایت و همراهی با فدراسیون‌های ملی همکار در مسیر توسعه ورزش‌ها و فراهم ساختن زمینه افتخارآفرینی ورزشکاران و تیم‌های ملی ا‌ست که به لطف خدا برای این دوره از بازی‌های پاراآسیایی هم، این تلاش و پشتیبانی صورت گرفته و بر اساس تعهدی که این کمیته در اعزام کاروان به بازی‌های پاراآسیایی و پارالمپیک دارد، در زمینه‌های مختلفی از برگزاری اردوها، تهیه تجهیزات تخصصی رشته‌ها و تیم‌های مختلف، تأمین نیاز‌های عمومی کل کاروان تا حمایت از ملی‌پوشان در موارد مختلف بر حسب نیاز‌ها و درخواست‌ها به انجام رسیده است. انشاءالله نتیجه این زحمات تیمی به ثمر می‌نشیند و فرزندان ایران توانمندی‌های خود را یک‌بار دیگر به نمایش خواهند گذاشت.

جوانمرد افزود: کاروان «فرزندان ایران» با شعار «ایمان، ایران، افتخار» با پرچمداری ساره جوانمردی مادر قهرمان و ملی‌پوش پرافتخار پارا تیراندازی پارالمپیک و جهان از ۳۰ مهر تا ۶ آبان در این رویداد بزرگ ورزشی شرکت می‌کند. همچنین سرپرست معنوی کاروان کشورمان در این دوره خانم آوا الداغی، فرزند شهید الداغی خواهد بود.

گفتنی است؛ ایران در دور پیشین این بازی‌ها با کسب مجموعا ۱۳۶ مدال (۵۱ طلا، ۴۲ نقره و ۴۳ برنز) در جایگاه سوم آسیا قرار گرفت.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار