والیبال قهرمانی مردان آسیا؛ ترکیب تیم ملی ایران اعلام شد
همه چیز در مورد مردان والیبال ایران در معتبرترین و بزرگترین رویداد قاره کهن؛ آمارهایی که تاکنون منتشر نشده است
تهران (پانا) - سرمربی تیم ملی والیبال ایران فهرست ۱۴ بازیکن شرکت کننده در قهرمانی مردان آسیا را اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، بیستودومین دوره رقابتهای والیبال قهرمانی مردان آسیا از ۲۸ مرداد تا چهارم شهریور به میزبانی شهر ارومیه و با شرکت ۱۷ تیم برگزار خواهد شد.
تمرینات تیم ملی والیبال ایران برای حضور شایسته در این رقابتها که از روز سهشنبه سوم مرداد با حضور ۱۸ بازیکن در سالن فدراسیون والیبال آغاز شده بود و روز یکشنبه ۱۵ مرداد در ارومیه پیگیری شد، عصر دیروز با دیدار تدارکاتی با ژاپن به پایان رسید.
بهروز عطایی سرمربی تیم ملی والیبال ایران فهرست نهایی خود را برای حضور در رقابتهای قهرمانی مردان آسیا اعلام کرد.
سید محمد موسوی، میلاد عبادیپور، محمد ولیزاده، پوریا حسینخانزاده، میثم صالحی، شهروز همایونفرمنش، مبین نصری، امین اسماعیلنژاد، صابر کاظمی، محمدرضا حضرتپور، آرمان صالحی، محمدطاهر وادی، جواد کریمی و محمد فلاح ۱۴ بازیکن ایران در این رقابتها هستند.
مصطفی کارخانه به عنوان سرپرست، بهروز عطایی (سرمربی)، علیرضا طلوعکیان (مربی)، امین علیاکبری (آنالیزور)، یاناس ویچیچ (مربی بدنساز) عبدالرضاذعلیزاده ( مربی)، نیما دهپناه (فیزیوتراپ)، رضا قلیپور (پزشک) و حمزه فتحی به عنوان ماساژور کادر فنی تیم ملی را در این مسابقات همراهی میکنند.
استارت مردان والیبال ایران از یکشنبه
تیم ملی والیبال ایران روز یکشنبه ۲۹ مرداد در یکصدوسیپنجمین مسابقه خود در رقابتهای قهرمانی مردان آسیا برای چهارمین بار در ادوار مختلف این مسابقات به مصاف هنگکنگ میرود.
بیستودومین دوره مسابقات والیبال قهرمانی مردان آسیا از ۲۸ مرداد تا چهار شهریور با حضور ۱۸ تیم به میزبانی جمهوری اسلامی ایران در شهر ارومیه برگزار میشود.
تیم ملی والیبال ایران در سال ۱۹۷۹ برای نخستین بار در مسابقات قهرمانی مردان آسیا شرکت کرد که همزمان با برگزاری دومین دوره این رقابتها بود. ایران در نخستین حضور موفق به کسب رتبه ششم شد.
ایران تنها در دو دوره این رقابتها سالهای ۱۹۷۵ (دوره نخست) و ۱۹۸۳ (دوره سوم) حضور نداشت و تجربه ۱۹ دوره این رقابتها را در پرونده کاری خود دارد که تقریبا حضوری رو به رشد بوده است.
همچنین تیم ملی والیبال ب ایران در سال ۲۰۱۵ با هدایت پیمان اکبری و تیم ملی زیر ۲۳ سال ایران در سال ۲۰۱۷ با خوان سیچلو به عنوان نماینده کشورمان در این رقابتها شرکت کرد و در ۱۷ دوره دیگر تیم ملی بزرگسالان در رقابتهای قهرمانی مردان آسیا شرکت کرده است.
دپارتمان ارتباطات فدراسیون در آستانه این رقابتها، اطلاعات آماری جذابی را از پیکار مردان والیبال ایران در جام ملتهای آسیا تهیه کرده است.
مردان ایران پنجه در پنجه با ۲۴ قدرت آسیا/ رکورد بیشترین دوئل با کره جنوبی
تیم ملی والیبال ایران در ۱۹ دوره حضور خود در رقابتهای قهرمانی مردان آسیا ۱۳۴ بار و برابر تیمهای ملی ۲۴ کشور به میدان رفته است.
بیشترین مسابقه تیم ملی والیبال ایران در این رویداد مهم آسیا با کرهجنوبی بوده است که تاکنون دو تیم ۱۶ بار به مصاف هم رفتند. کشورهای چین، ژاپن و استرالیا از نظر تعداد بازی دیگر حریفان مهم ایران بودند که تاکنون به ترتیب ۱۵، ۱۳ و ۱۳ بار برابر یکدیگر صفآرایی کردند.
تیم ملی والیبال مردان ایران در ۹۲ دیدار خود در رقابتهای قهرمانی آسیا به پیروزی رسیده است که این داده آماری حکایت از برد ایران در ۶۸.۶۵ درصد مسابقات ایران دارد. ملی پوشان کشورمان در ۴۲ مسابقه برابر با ۳۱.۳۵ درصد بازیهای خود نتیجه را به حریفان واگذار کردند.
از سوی دیگر تیم ملی والیبال ایران تاکنون مقابل ۱۴ کشور قاره کهن نتیجه بازی را به حریف واگذار نکرده است که این داده آماری شامل بیش از ۵۸ درصد از ۲۴ کشور حریف میشود.
۴۸۴ ست رقابت مردان ایران در جنگ با قدرتهای قاره کهن
بر اساس مستندات کنفدراسیون والیبال آسیا و سوابق موجود این رقابتها، از نظر ست شماری تیم ملی والیبال ایران در رقابتهای والیبال مردان آسیا تاکنون در ۴۸۴ ست به میدان رفته است که ۳۰۱ ست برابر با ۶۲.۳۱ درصد کل ستها را فاتح میدان شده است.
از سوی دیگر ملیپوشان کشورمان در ۱۸۳ ست نتیجه را به حریفان واگذار کردند که از میانگین ۴۷.۶۹ درصد برخوردار است.
در مجموع ۱۳۴ مسابقه ایران در رقابتهای والیبال قهرمانی مردان آسیا، ملیپوشان کشورمان در ۵۲ مسابقه برابر با ۳۰.۸۰ درصد کل مسابقات در سه ست به میدان رفتند، یعنی نتیجه این دیدارها در سه ست مشخص شده است.
از این نظر، ۶۱ دیدار ایران با حریفان در چهار ست پیگیری شده است که برابر با ۴۵.۵۳ درصد مسابقات ملیپوشان والیبال ایران در این رویداد است و نتیجه دیدارهای تیم ملی والیبال ایران در ۲۱ مسابقه (۱۵.۶۷ درصدکل) در پنج ست مشخص شده است.
تجربه ۱۷ هزار و ۸۸۱ رالی نفسگیر برای مردان ایران
مردان والیبال ایران در مجموع ۱۳۴ مسابقه خود در ۱۹ دوره رقابتهای قهرمانی آسیا، ۱۷ هزار و ۸۸۱ رالی سخت در مقابل حریفان داشتهاند که در ۹ هزار و ۴۰۷ رالی فاتح میدان شدهاند.
البته ناگفته نماند که در گذشته سیستم امتیازدهی مسابقات والیبال متفاوت بود و این داده آماری براساس رالیهای منجر به امتیاز تدوین شده است.
بیشترین رالی تیم ملی والیبال مردان ایران در ادوار مختلف قهرمانی آسیا در ست سوم بوده و بیشترین امتیاز را در این ست به دست آورده و از دست دادیم. از نظر عملکرد تیم ایران بهترین عملکرد را در ست چهارم داشته است که به دلیل اختلاف زیادتر رالیهای برده و باخته است.
میانگین معدل رالیهای برده و باخته ایران در این رقابتها ۱.۱۱ است که در ستهای اول و سوم کمتر از معدل بوده، در ستهای دوم و پنجم تقریبا برابر با معدل است و در ست چهارم شاهد عملکرد بهتری هستیم.
ولاسکو و عطایی بهترین و موفقترین سرمربی تاریخ مردان ایران در آسیا
تیم ملی والیبال ایران در مجموع ۱۹ دوره حضور در رقابتهای والیبال قهرمانی مردان آسیا با هدایت ۱۴ سرمربی به مصاف تیمهای قدرتمند قاره کهن رفته است و دادههای آماری حکایت از بهترین و موفقترین عملکرد از سوی خولیو ولاسکو و بهروز عطایی در این مسابقات را دارند.
خولیو ولاسکو و بهروز عطایی با بالاترین معدل ممکن بردها و بدون شکست بهترین عملکرد را داشتهاند و حسین معدنی و ایگور کولاکوویچ با معدل بردهای ۷ در جایگاه دوم قرار دارند.
از مجموع ۱۳۴ مسابقه تیم ملی والیبال ایران در ۱۹ دوره جام ملتهای آسیا، خولیو ولاسکو با ۱۵ مسابقه، یداله کارگرپیشه و ماسوموتو در ۱۴ مسابقه هدایت تیم ایران را برعهده داشتهاند که نسبت به دیگر سرمربیان در رتبههای اول و دوم قرار دارد. مصطفی کارخانه و پارک کی وون نیز با ۱۲ مسابقه در رتبه سوم این داده آماری است.
۱۳ کاپیتان تیم ملی والیبال ایران در آسیا/ اصغر نائینی رکورددار
در مجموع ۱۳۴ بازی تیم ملی والیبال ایران در مسابقات قهرمانی مردان آسیا ۱۳ بازیکن به عنوان کاپیتان حضور داشتند که اصغر نائینی در ۲۲ مسابقه این وظیفه را برعهده داشته است و رکوردار است.
پیمان اکبری با کاپیتانی در ۲۱ دیدار، علیرضا نادی در ۱۶ مسابقه و سعید معروف با کاپیتانی در ۱۵ جدال ایران در رتبههای بعدی این داده آماری قرار دارند.
پیمان اکبری و زندهیاد حسین معدنی تنها افرادی هستند که حضور در رقابتهای قهرمانی مردان آسیا را هم در نقش کاپیتان و هم در نقش سرمربی تجربه کردند که اکبری در مجموع در ۲۹ مسابقه (هشت بازی سرمربی و ۲۱ بازی کاپیتان) این وظیفه را داشته است و معدنی هم در ۱۵ دیدار (۸ سرمربی و هفت کاپیتان) حضور داشته است.
کسب ۹ هزار و ۴۰۷ پوئن در ۱۳۴ مسابقه
والیبال مردان ایران در ۱۹ دوره قهرمانی آسیا ۱۳۴ بار به میدان رفته که در مجموع ۹ هزار و ۴۰۷ پوئن به دست آورده است. بر این اساس تیم ایران به صورت میانگین در هر مسابقه ۷۰.۲۰ پوئن به دست آورده است.
با توجه به اینکه سیستم آمار و ارقام مسابقات از سال ۲۰۰۹ راهاندازی شده است، اطلاعات قبل از این سال مسابقات برای مشخص شدن عملکرد بازیکنان وجود ندارد، اما بر اساس اطلاعات بعد از سال ۲۰۰۹، مردان والیبال ایران در مجموع مسابقات خود … پوئن کسب کردند
تجربه ۱۳۰ ملیپوش ایران در قهرمانی مردان آسیا/ زرینی پیشترین بازی ملی/ موسوی در آستانه بهبود این رکورد
۱۳۰ بازیکن در تیم ملی والیبال مردان ایران سابقه بازی در ۱۹ دوره حضور ایران در رقابتهای قهرمانی مردان آسیا دارند که حمزه زرینی با ۴۵ بازی ملی در این رویداد مهم، باسابقهترین بازیکن کشورمان محسوب میشود و علیرضا نادی با ۴۳ بازی ملی در رتبه دوم قرار دارد.
سید محمد موسوی با ۴۰ مسابقه در رتبه سوم این داده آماری قرار دارد و با توجه به اینکه این بازیکن در ارومیه به عنوان کاپیتان تیم ملی ایران را همراهی میکند، سید والیبال ایران در آستانه بهبود این رکورد قرار دارد.
سعید معروف با ۳۷ بازی ملی، پیمان اکبری با ۳۳ و مهدی مهدوی با ۳۲ بازی ملی دیگر بازیکنان با تجربه والیبال کشورمان در ادوار گذشته این رقابتها هستند.
در مجموع ۱۳۰ بازیکن تیم ملی والیبال ایران در ۱۹ دوره رقابتهای قهرمانی مردان آسیا یک هزار و ۱۱۶ بازی - بازیکن حضور داشتند و میانگین ۱۲.۳۹ بازی در این زمینه ثبت شده است.
سه بازیکن ایران و تجربه کسب بیش از ۲۰۰ امتیاز
۱۳۰ بازیکن در تیم ملی والیبال مردان ایران سابقه بازی در ۱۹ دوره حضور ایران در رقابتهای قهرمانی مردان آسیا دارند که ۳ نفر آنان بالای ۲۰۰ امتیاز برای تیم ملی کسب کرده اند.
ناگفته نماند این گزارش بر اساس امتیازهای کسب شده در سیستم برگههای مسابقات از سال ۲۰۰۹ به بعد است و در مجموع شامل بررسی ۵۶ بازیکن تیم ملی والیبال ایران است. از سوی دیگر برخی پستها وظیفه امتیازآوری در مسابقات ندارند.
حمزه زرینی (۲۸۹)، سید محمد موسوی (۲۸۹) و امیر غفور (۲۲۵) امتیاز برای تیم ملی والیبال ایران در ادوار مختلف قهرمانی مردان آسیا کسب کردند.
همچنین هفت بازیکن بالای ۱۰۰ امتیاز برای تیم ایران کسب کردند که میلاد عبادیپور با ۱۳۸ پوئن فرد نخست بالای ۱۰۰ امتیازی است. امین اسماعیلنژاد نیز با کسب ۱۳۱ پوئن در رتبه دوم بازیکنان بالای ۱۰۰ امتیاز و رتبه پنجم امتیازآورترین بازیکنان ایران در قهرمانی مردان آسیا است.
فرهاد پیروتپور با ۱۱۹ پوئن، پوریا فیاضی و صابر کاظمی با ۱۰۹ امتیاز، سعید جواهری توانا با ۱۰۳ امتیاز و علیرضا نادی با کسب ۱۰۱ پوئن برای تیم ملی والیبال ایران در رتبههای ششم تا دهم این داده آماری قرار دارند.
غفور بهترین بهترینها
همانگونه که در گزارشهای قبل اشاره شد، ۵۶ بازیکن تیم ملی ایران از سال ۲۰۰۹ به بعد که سیستم امتیازدهی بازیکنان طراحی شد، در رقابتهای قهرمانی مردان آسیا شرکت کردند.
از این تعداد بازیکن، ۱۹ بازیکن به عنوان بهترین بازیکن ایران و یا بهترین بازیکن مسابقه ایران با حریفان معرفی شدند که امیر غفور در جمع آنها با کسب ۹ بهترین ایران و هشت بهترین بازیکن زمین، عنوان بهترین بهترینها به دست آورده است. یعنی غفور تنها در یک مسابقه بهترین بازیکن زمین نبوده و تنها به عنوان بهترین ایران اکتفا کرده است.
صابر کاظمی (هفت بهترین ایران و شش بهترین زمین) و فرهاد پیروتپور (پنج بهترین ایران و چهار بهترین زمین) در این داده آماری در جایگاه دوم و سوم قرار دارند.
صابر کاظمی کارآمدترین بازیکن
از سال ۲۰۰۹ به بعد که سیستم امتیازدهی بازیکنان طراحی شد، ۵۶ بازیکن ایران در رقابتهای قهرمانی مردان آسیا شرکت کردند و از نظر کارآمدی بازیکنان تیم ملی والیبال ایران، صابر کاظمی که در هفت مسابقه تیم ایران در قهرمانی مردان آسیا همراهی کرده است، با کسب ۱۰۹ پوئن و معدل ۱۵.۵۷ امتیاز در هر مسابقه بهترین عملکرد را داشته است.
در این داده آماری فرهاد پیروتپور با معدل ۱۴.۸۷ (۸ بازی و ۱۱۹ امتیاز) و سعید جواهری توانا در ۸ مسابقه خود در این رویداد موفق به کسب ۱۰۳ پوئن شده است، با معدل ۱۲.۸۷ در جایگاههای دوم و سوم قرار دارند.
همچنین آرش کمالوند با معدل ۱۰.۵، امیر غفور با معدل ۹.۷۸، سلیم چپرلی با معدل ۹.۶۲ و میلاد عبادیپور با معدل ۹.۲ در رتبههای چهارم تا هفتم قرار دارند.
کاظمی و عبادیپور که در این دوره از رقابتهای قهرمانی مردان آسیا در ارومیه حضور دارند، فرصت مناسبی برای تثبیت و یا بهبود این رکوردها را دارند.
ارسال دیدگاه