استاندار اردبیل:

حل مشکل کمبود فضای آموزشی نیازمند اقدامی اساسی است

اردبیل(پانا) - استاندار اردبیل گفت یکی از چالش‌های اساسی آموزش و پرورش استان اردبیل، کمبود فضای آموزشی است که برای حل آن می‌توان از ظرفیت مجموعه‌های بزرگ اقتصادی و مولدسازی املاک مازاد استفاده کرد.

کد مطلب: ۱۳۹۳۲۲۶
لینک کوتاه کپی شد
حل مشکل کمبود فضای آموزشی نیازمند اقدامی اساسی است

سید حامد عاملی، استاندار اردبیل در جلسه شورای آموزش و پرورش این استان با اشاره به این که برای جبران کمبود فضای آموزشی در استان نیازمند بیش از ۶ هزار میلیارد تومان است، گفت: یکی از چالش های اساسی آموزش و پرورش در استان کمبود فضای آموزشی است و این مشکل با اقدامات و اعتبارات عادی قابل حل نخواهد بود. علاوه بر استفاده از ظرفیت خیرین مدرسه ساز دو راهکار اساسی در این زمینه وجود دارد. اول ظرفیت مسئولیت اجتماعی شرکت ها و مجموعه های بزرگ اقتصادی و دوم ظرفیت مولدسازی املاک مازاد که لازم است برنامه ریزی های لازم در این زمینه انجام شود.

وی افزود: با توجه به وظیفه ای که قانونگذار تعیین کرده است در شهرک های جدید هم باید زمین برای فضای آموزشی اختصاص یابد که لازم در طراحی و ساخت شهرک های جدید به این مسئله توجه ویژه شود.

استاندار اردبیل با یادآوری بازدید انجام شده از اردوگاه مقدس اردبیلی اظهار کرد: این اردوگاه ظرفیت لازم برای تبدیل شدن به یک اردوگاه ملی و پذیرایی از رویداد های تربیتی در سطح کشوری را دارد، بنابراین توسعه این اردوگاه باید در صدر اولویت های عمرانی آموزش و پرورش قرار گیرد.

عاملی تصریح کرد: در جریان بازدید از اردوگاه مقدس اردبیلی مقرر شد ۵ میلیارد تومان از اعتبارات استانی برای تجهیز و بهسازی این اردوگاه تخصیص یابد و امیدواریم این موضوع با تزریق اعتبار از محل استانی و ملی عقب ماندگی های موجود تا حدی جبران شود.

وی با اشاره به اهمیت فعالیت های تربیتی و فرهنگی در آموزش و پرورش گفت: یکی از خلاهای موجود در جامعه آموزش های مرتبط با مهارت های زندگی است که آموزش و پرورش در قالب برنامه های تربیتی می تواند اقدامات مهمی در این حوزه انجام دهد. همچنین لازم است مربیان و معلمان با ترسیم چهره خانواده آرمانی، دانش آموزان را با ارزش های دینی و ملی از جمله اهمیت عفاف و حجاب آشنا سازند.

استاندار اردبیل در بخش دیگری در ارتباط با اقدامات لازم برای بازگشایی مدارس گفت: تمام تمهیدات لازم برای بازگشایی مدارس در مهرماه باید با دقت و حساسیت انجام شود. در این زمینه جمع آوری مدارس کانکسی باید جز اولویت های اصلی باشد و اگر لازم باشد در جریان سفر دوم رییس جمهور به استان اقدامات لازم برای جذب اعتبار در این موضوع انجام خواهد شد.

رییس شورای آموزش و پرورش استان با اشاره کارکرد های این شورا بیان کرد: کارگروه های ارتقای آموزشی، ارتقای پرورشی و تعالی مدرسه زیر مجموعه این شورا و با هدف کمک فکری و مشورتی با حضور دغدغه مندان این حوزه تشکیل شده است که گزارش فعالیت این کارگروه ها با دقت بررسی می شود. ذیل برنامه های کارگروه تعالی مدرسه تمام مدیران مدارس باید برنامه کاری خود برای بهبود شرایط آموزشی و تربیتی را پیش از آغاز سال تحصیلی ارائه دهند.

عاملی، ارتقای جایگاه استان در کنکور و بهبود میانگین نمرات امتحان نهایی را مهم‌ترین اولویت آموزشی استان خواند و گفت: در طول سال تحصیلی حتما از ظرفیت مشاوران مجرب برای برگزاری جلسات انگیزشی و مشاوره ای برای دانش آموزان کنکوری استفاده شود و کلاس های فوق العاده و جبرانی با نگاه عدالت آموزشی و ارتقای آموزشی اجرا شود.

در این جلسه کلام اله صفری، مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز گفت: ارزیابی تکمیلی بیش از ۷۰۰ نفر از داوطلبان آزمون استخدامی آموزگاری توسط ۱۲۰ عوامل اجرایی در جریان است و امیدواریم با رویکرد جدید وزارت آموزش و پرورش شاهد تحولی در جذب نیروهای جدید باشیم.

وی اظهارکرد: از مهم ترین اقدامات انجام شده برگزاری بدون حاشیه امتحانات نهایی بوده است که با تامین اعتبارات و تجهیزات لازم این امتحانات در سلامت و امنیت کامل اجرا شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به اهمیت توسعه آموزش های فنی و حرفه‌ای گفت: به عنوان دومین استان کشور رشته خدمات پس از فروش خودرو های سبک و سومین استان رشته محیط بانی را ایجاد کرده ایم و در تلاش هستیم رشته های مرتبط با کشاورزی و دامداری را نیز با مشارکت شرکت کشت و صنعت مغان ایجاد کنیم.

صفری افزود: با توجه به ظرفیت های موجود و اهمیت رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش می توانیم رشته بهیاری را نیز با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی ایجاد کنیم.

وی با یادآوری مصوبات بازدید استاندار اردبیل از پروژه های خیر ساز شهر اردبیل بیان کرد: مشکلات مربوط به انشعابات مدارس خدابخش و اوتیسم حل شده است و پروژه مصلی نژاد نیز با اجرای محوطه سازی آن قابلیت بهره برداری دارد.

صفری با اشاره به این که ۱۳۰ هزار نفر از دانش آموزان استان در قالب ۸۳ رشته در فعالیت های تابستانی شرکت دارند، گفت: اهمیت فعالیت های تربیتی باعث می شود تا توسعه اردوگاه مقدس اردبیلی جز دغدغه های آموزش و پرورش باشد. با توجه به بازدید اخیر استاندار از این مجموعه دستورات لازم در رابطه با حل مشکل آب شرب، تعریض جاده منتهی به اردوگاه و بهسازی محوطه صادر شده است که با جدیت پیگیرآن هستیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار