اسماعیلی در پاسخ پانا تشریح کرد؛

آخرین وضعیت تجمیع رسانه‌های دولتی از زبان وزیر ارشاد

مجموعه‌ای خبرگزاری نامیده خواهد شد که واقعاً خبرگزاری باشد

تهران (پانا) - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره تجمیع رسانه‌های دولتی، گفت وزارت ارشاد به دنبال کم‌کردن کار نیست بلکه به دنبال افزایش استانداردها است. با این اقدام وضعیت فعلی را به لحاظ ساختاری تغییر نمی‌کند، هیچ خبرنگاری از کار بیکار نمی‌شود بلکه با حفظ استانداردها، مجموعه‌ای خبرگزاری نامیده شود که واقعاً خبرگزاری باشد.

کد مطلب: ۱۳۸۸۴۴۰
لینک کوتاه کپی شد
آخرین وضعیت تجمیع رسانه‌های دولتی از زبان وزیر ارشاد

محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه برگزاری هیات دولت در جمع خبرنگاران در خصوص تمیدات اندیشیده شده برای کمبود کاغذ، اظهار کرد:‌ در زمینه تولید کاغذ، مجموعه‌هایی که نیاز به وام دارند در مرحله تامین منابع قرار دارند تا امسال مجموعه‌های جدیدی به تولید کاغذ داخلی اضافه شوند و خودکفایی تولید کاغذ در حوزه نشر را شاهد باشیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار پانا مبنی بر اینکه طرح تجمیع رسانه‌های دولتی به کجا رسید، گفت: چهار خبرگزاری در این زمینه هستند که کارهایشان انجام شده است. ما به دنبال کم‌کردن کار نیستیم بلکه به دنبال افزایش استانداردها هستیم. ما با این اقدام وضعیت فعلی را به لحاظ ساختاری تغییر نمی‌دهیم، هیچ خبرنگاری از کار بیکار نمی‌شود بلکه با حفظ استانداردها به دنبال این هستیم که مجموعه‌ای خبرگزاری نامیده شود که واقعاً خبرگزاری باشد.

وزیر ارشاد در واکنش به آنچه درباره احکام صادرشده برای برخی سلبریتی‌ها مبنی بر مراجعه به مراکز مشاوره، اظهار کرد: ما دنبال این هستیم اقدامات مختلفی که انجام می‌شود بر مبنای یک رویه روشن باشد. ما در وزارت فرهنگ این رویه را دنبال می‌کنیم که اگر یک بازیگر یا یک هنرمند و فرد فرهنگی دچار یک خطایی می‌شود، در فضای کاری خودش یک نوع محرومیت برایش در نظر گرفته شود و این امر از گذشته هم انجام شده است.

اسماعیلی تصریح کرد: معتقدم این امر حتماً باید در یک روند روشن اتفاق بیفتد. در برنامه هفتم توسعه رسیدگی به تخلفات عوامل فرهنگی، هنری، رسانه‌ای را در قالب یک کمیته بدوی و استینافی آوردیم. کارگردان و بازیگری می‌گفت وقتی می‌خواهم از کشور خارج شوم متوجه می‌شوم که ممنوع‌الخروجم یا در گوشی به من گفته می‌شود که ممنوع‌الفعالیت هستم.

وی تاکید کرد: از این به بعد کمیته مشخصی با نمایندگانی از بخش‌های مختلف شکل می‌گیرد تا دولت در مسیر شفافیت و فراهم‌کردن امکان دفاع و اعتراض به حکم برای همه اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه حرکت کند. اگر بازیگری دچار مشکل شود یا حقوقش تضییع شود و حق مالکیت معنوی آثارش رعایت نشود، همه در این مسیر قابل پیگیری است.

وزیر ارشاد با اشاره به مصوبه دولت برای اختصاص یک درصد از بودجه جاری شرکت‌های دولتی به تولیدات فرهنگی ادامه داد: کارگروه این امر تشکیل شده و دو نفر از نمایندگان گروه‌های مردمی و رئیس کارگروه انتخاب شده و نمایندگان وزارتخانه‌ها هم به کارگروه اضافه شدند. وزارت نفت اولین وزارتخانه است که شرکت‌های زیرمجموعه خود را برای تامین این یک درصد معرفی کرده است.

وی یادآور شد: تفاوت کاری که شروع کردیم این است که ۵۰ درصد از آن مبلغ یک درصد را در اختیار صندوق اعتباری هنر قرار می‌دهند تا موسسات فرهنگی جلوی شرکت‌های دولتی صف نکشند و محترمانه، دقیق، بدون تبعیض و بارعایت سنجه‌های علمی توزیع شود.

حجاب مساله‌ای شرعی و قانونی است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص بازگشت گشت ارشاد و موافقت سران قوا با این موضوع، اظهار کرد: تاکید آقای رئیسی در همه جلسات مربوط به حوزه عفاف و حجاب بر اجرای درست قانون است. حجاب مساله‌ای شرعی و قانونی است. همه دستگاه‌ها باید در چارچوب قانون وظایف خود را انجام دهند. امروز در مجلس لایحه مربوطه آماده ارجاع به صحن است که امیدواریم زودتر جمع‌بندی شود. با اجرای قانون همه افراد بدون مشکل می‌توانند از حقوق خود مطلع باشند، به تضییع حقوق خود اعتراض کنند و هم نهادهای قانونی چارچوب کارشان مشخص می‌شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار