در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب صورت گرفت؛

مخالفت با درخواست تاسیس حزب جمعیت گفتمان انقلاب اسلامی

تهران (پانا) - مدیرکل سیاسی وزارت کشور خبر داد که در جلسه امروز کمیسیون ماده ۱۰ احزاب، درخواست تاسیس حزب جمعیت گفتمان انقلاب اسلامی به تصویب این کمیسیون نرسید و پروانه هفت تشکل اقلیت دینی تمدید شد.

کد مطلب: ۱۳۷۴۶۵۸
لینک کوتاه کپی شد
مخالفت با درخواست تاسیس حزب جمعیت گفتمان انقلاب اسلامی

‌عبدالله مرادی‌ گزارشی ‌از مصوبات جلسه اخیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب ارائه ‌و اظهار کرد: در این جلسه درباره تدوین آیین‌نامه برای قانون احزاب و تشکل‌های سیاسی بحث شد تا بتوانیم موارد اجرایی این قانون از جمله یارانه احزاب و نامگذاری آن‌ها را در یک آیین‌نامه مشخص داشته باشیم. سند تحول احزاب از سوی وزیر کشور به کمیسیون ماده ۱۰ احزاب ارائه شده است. این سند به‌دنبال تسهیل نگاه مجموعه دولت و کمیسیون ماده ۱۰ به احزاب و گروه‌های سیاسی است و پس از اخذ نظر احزاب و تدوین نهایی، رونمایی می‌شود. بیان انتظارات احزاب برای ایفای نقش و توانمندسازی آن‌ها و تاکید بر ایفای نقش تسهیل‌گری از جمله موارد مهم در سند تحول احزاب است.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور درباره همچنین از تایید گزارش برگزاری مجمع عمومی جامعه اسلامی مهندسین در جلسه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب خبر داد. وی تصریح کرد: مصوبه پیشین کمیسیون، در ارتباط با حزب جامعه زینب (س)، با توجه به اختلافات داخلی و مشکلات قانونی که وجود داشت، این بود که استفاده از همه ظرفیت قانونی آن ممنوع بود اما بار دیگر جلسه‌ای برگزار و مقرر شد به درخواست برگزاری جلسه مجمع انتخاباتی با حضور یک سوم اعضای حزب پاسخ مثبت داده شود تا با نظارت کمیسیون ماده ۱۰ این انتخابات برگزار شود.

مرادی خاطرنشان کرد که حزب جامعه زینب(س)‌ جزو احزاب ریشه‌دار و تحت مدیریت بانوان کشور است و امیدواریم مشکلات آن پایان یافته و به فعالیت سیاسی بازگردد. دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب همچنین گفت: در جلسه امروز درخواست تاسیس حزب جمعیت گفتمان انقلاب اسلامی به تصویب این کمیسیون نرسید و پروانه هفت تشکل اقلیت دینی تمدید شد.

وی از انجمن زرتشتیان اهرستان، انجمن اجتماعی زرتشتیان تهران، انجمن زرتشتیان کرمان، انجمن زرتشتیان یزد، انجمن زرتشتیان اردکان، انجمن نیکوکاران مابندادی به عنوان انجمن‌های اقلیت‌های دینی نام برد که پروانه فعالیت آن‌ها تمدید شده است.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور درباره انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که اسفندماه امسال برگزار می‌شود، گفت: امنیت، سلامت، رقابت از نکات بارز به‌هم پیوسته انتخابات است و مشارکت مردم برای حق تعیین سرنوشت یکی از موضوعات مهم در انتخابات به شمار می‌رود که به حوزه احزاب سیاسی بازمی‌گردد.

مرادی تاکید کرد: وظیفه احزاب سیاسی این است که تا جای ممکن نسبت به انتخابات، آگاهانه و مسئولانه صحبت کنند.

وی با تاکید بر اینکه باید حلقه‌های میانی نقش اساسی در مشارکت مردم را عهده‌دار شوند، گفت: نهادهای مدنی، احزاب‌ سیاسی، مجموعه‌های مذهبی و تمام نهادهایی که می‌توانند نقش حائل میان نظام سیاسی و مردم را ایفا کنند باید در زمینه حضور و مشارکت در انتخابات فعالیت داشته باشند. برخی از احزاب نگاه فصلی به انتخابات دارند که این نگاه به فعالیت احزاب آسیب می‌زند. با توجه به اینکه انتخابات هر چهارسال یک بار برگزار می‌شود نگاه‌های به احزاب و نهادهای مردمی، هر چهارسال یک بار دارند که ما این موضوع را نمی‌پذیریم.

مدیر‌کل سیاسی وزارت کشور تاکید کرد: نقش‌آفرینی احزاب باید به‌صورت مستمر باشد و امیدواریم این نقش مستمر حتی در میان تغییرات دولت و مجلس برای پیگیری مطالبات و نمایندگی مردم ادامه داشته باشد و مناسبات میان دولت و جامعه را هم تسهیل کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار