رئیس شاخه جوانان سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان:
زنان در حوزههای نوآوری، کسب و کار و صنایع پیشران بسیار تاثیرگذارند
تهران (پانا) - رئیس شاخه جوانان سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان؛ زنان را در حوزههای نوآوری، کسب و کار و صنایع پیشران تاثیرگذار برشمرد.
۲۶ آوریل جشن سالانه روز جهانی مالکیت فکری است. رویدادی جهانی که توسط سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPA) در سال ۲۰۰۰ تأسیس شد.
سید محمد ماهان میرنصیری، رئیس شاخه جوانان سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان درباره رویداد گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری به پانا بیان کرد: «چندین سال است که روز ۲۶ آوریل، ششم اردیبهشت در عرصه بین الملل به عنوان روز جهانی مالکیت فکری انتخاب شده است که در این روز با فعالیتهای ترویجی، رقابتی به گرامیداشت اهمیت مالکیت فکری در زندگی بشر، علم و نوآوری میپردازیم. برای هماهنگ شدن اقدامات جهانی در یک راستا، هر سال یک شعار توسط سازمان مالکیت فکری (WIPO) که یکی از ۱۵ آژانس تخصصی سازمان ملل متحد است، انتخاب می شود. جوانان و نوآوری، آینده ای بهتر، خلاقیت و تغییر قدرتمند از جمله شعارهای این روز در طی این سال ها بوده است. امسال نیز با توجه به نقش چشمگیر حضور زنان در پروژه های موفق نوآوری و اختراعات، شعار روز جهانی مالکیت فکری«زنان و مالکیت فکری؛ تسریع نوآوری و خلاقیت» انتخاب شده است.»
میرنصیری در زمینه مراحل اجرایی و برگزاری گرامیداشت این روز در ایران اظهار کرد: «ما در نمایندگی سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان (WIIPA) امسال به مناسبت این روز چالشهای نوآوری همراه با جوایز ویژه از طرف سازمان جهانی که به نمایش اهمیت مالکیت فکری میپرداخت، برگزار کردیم. همچنین با برگزاری وبینارها و جلسات ترویجی متعدد با حضور زنان موفق و تاثیرگذار در حوزه های نوآوری، کارآفرینی و صنعت سعی در ترویج و تشویق فرهنگ نوآوری در بین زنان و جوانان داشتیم.»
وی بیان کرد: «میهمانان ما در طی این جلسات شراره عزت نژاد با موضوع چالش های هوش مصنوعی و مالکیت فکری، شادی جمیلی رئیس دبیرخانه دائمی جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان و مشکات اسدی مدیرعامل گروه کسب و کارهای نوین با موضوع توانمندسازی زنان در مالکیت فکری، نوآوری و کسب و کار بودند.»
میرنصیری در پایان اهمیت و نقش زنان در فضای کسب و کار و نوآوری را بسیار بالا دانست و آنان را پیشران و تاثیرگذار دانست و عنوان کرد: «زنان در طول تاریخ همواره در حوزه های نوآوری، کسب و کار و صنایع پیشران تاثیرگذار بودهاند. زنان با وجود چالش های بسیار زیادی که داشتند همیشه ثابت کردهاند در پیشبرد علم و نوآوری نقشی غیرقابل انکار دارند. این موضوع هم در کشور ما و هم در جامعه بینالمللی به وضوح قابل رویت است. روز جهانی مالکیت فکری با شعار زنان در واقع فرصتی است برای شناسایی و قدردانی از زنان موفق در حوزه مالکیت فکری. تضمین تنوع جنسیتی در هر زمینه ای قطعا به رشد و تعالی آن کمک می کند و دنیای نوآوری هم از این قاعده جدا نیست.»
دانش آموز خبرنگار: آرمیتا رزاقیان
ارسال دیدگاه