در گفتوگو با پانا
سالار کریم خانی: مردم سواد رسانهای و اجتماعی بالایی دارند و کار باکیفیت را میشناسند
جورچین، روایت یک خانواده دهه شصتی است
تهران (پانا) - سالار کریمخانی بازیگر سریال جورچین میگوید در سالهای اخیر هم تولید کارهای کمدی کمتر از قبل شده است. مردم و جامعه امروز سواد رسانهای و سواد اجتماعی بالایی دارند و کار با کیفیت و بیکیفیت را به راحتی تشخیص میدهند. اگر کاری دیده میشود و با اقبال عمومی همراه است، باید شاخصهای مورد نظر مردم در آن اثر را بررسی کرد.
سالار کریمخانی که این روزها در سریال جورچین ایفای نقش میکند، در گفتوگو با پانا درباره حضور در این سریال گفت: «جورچین قصه خانوادهای را در دهه شصت روایت میکند؛ دههای که در کنار کمبود امکانات و روزهای سخت، صفا و صمیمیت تکرار نشدنی بین افراد برقرار بود. در کل هدف سریال نشان دادن سختیها، تلخیها و شیرینیهای دهه شصت برای نسلهای جدید است که آن روزها را ندیدهاند. من نقش بهادر پسر نوجوان خانواده را بازی میکنم و با این نقش به نوعی خودم را به چالش کشاندم.»
وی ادامه داد: «اینکه در این سن و سال نقش نوجوان ۱۷_۱۸ ساله دهه شصتی را بازی کنم، یک چالش ویژه و جذاب برای خودم بود؛ هم فضای کار که حدودا برای ۴۰ سال پیش است و هم اختلاف سنی نقش با خودم را باید از بین میبردم.»
کریمخانی گفت: «یکی از ویژگیهای یزدان فتوحی این است که به عنوان یک کارگردان کمدی موقعیت را بسیار خوب میشناسد، هیچ وقت سردرگم نیست و دقیقا میداند که از گروهش چه میخواهد.»
این بازیگر درباره بازخورد مخاطبان سریال جورچین بیان کرد: «مخاطبان استقبال خوبی داشتهاند، هم در فضای واقعی و هم در فضای مجازی مردم لطف دارند و این نشان میدهد که سریال مسیر خودش را درست رفته است.»
وی افزود: «به هر حال جامعه امروز ما نیاز به شادابی و نشاط بیشتری دارد و قطعا مخاطب این مساله را از رسانه و اهالی فرهنگ و هنر طلب میکند؛ ضمن اینکه در سالهای اخیر هم تولید کارهای کمدی کمتر از قبل شده است. مردم و جامعه امروز سواد رسانهای و سواد اجتماعی بالایی دارند و کار با کیفیت و بیکیفیت را به راحتی تشخیص میدهند. اگر کاری دیده میشود و با اقبال عمومی همراه است، باید شاخصهای مورد نظر مردم در آن اثر را بررسی کرد.»
کریمخانی گفت:«امروز مخاطب در شرایط بمباران رسانهای قرار گرفته است. سریالها و فیلمهای داخلی و خارجی و همینطور فضای مجازی در تلاش هستند که مخاطب را جذب کنند. قطعا در چنین شرایطی رقابت بسیار سخت میشود و تلویزیون برای نگه داشتن مخاطب و پیروزی در این ماراتن باید به نظر و سلیقه مخاطب اهمیت ویژهای دهد. امیدوارم مدیران هم حمایت از تولیدات را بیشتر کرد و از ظرفیت جوانها و استعدادهای ویژه استفاده کنند تا بتونیم با تولید آثار فاخر و با کیفیت، مخاطبان را نظر مخاطبان را جلب کنیم.»
ارسال دیدگاه