مدیر اجرایی و هماهنگی غرفه‌های جشنواره غذای ملل:

برگزاری جشنواره غذای ملل، آشنایی با آداب و رسوم کشورهای مختلف است

مشهد(پانا)- مدیر اجرایی و هماهنگی غرفه‌های جشنواره غذای ملل گفت هدف از برگزاری جشنواره غذای ملل آشنایی با فرهنگ، آداب و رسوم، سنت‌ها و فرهنگی است که بر شرایط زندگی مردم برخی از کشورها حاکم است.

کد مطلب: ۱۳۶۱۳۱۱
لینک کوتاه کپی شد
برگزاری جشنواره غذای ملل، آشنایی با آداب و رسوم کشورهای مختلف است

سعید زمانی، مدیر اجرایی و هماهنگی غرفه‌های جشنواره غذای ملل در گفت‌وگو با پانا گفت:« ما در جشنواره افطاری اسلامی و صنایع دستی ملل این افتخار را داشتیم که با ۲۵ غرفه‌ی عرضه غذا و ۱۵ غرفه عرضه صنایع دستی، در خدمت زائرین و مجاورین حضرت رضا علیه السلام بودیم.»

وی افزود:« کشورهای ایران، افغانستان، هند، پاکستان، لبنان و عراق ظرفیت‌هایی بودند که غذاها و محصولات‌شان را در عرصه ادویه و چاشنی‌های غذا، نوشیدنی‌ها، سوغات، خشکبار و شیرینی‌های محلی ارائه کردند.»

وی بیان کرد:« ما ۸غرفه از کشور ایران به نیت علی‌بن موسی الرضا داشتیم، ۱۱غرفه افغانستان، ۲غرفه پاکستان، ۱غرفه هندوستان، ۱غرفه کشور لبنان و دو غرفه از کشور عراق بودند که به عرضه محصولات‌شان و ارائه غذاهای افطاری، مطابق سنت نوروز و آداب اسلامی‌شان پرداختند.»

زمانی ادامه داد:« هدف جشنواره این است که ما با فرهنگ، آداب و رسوم، سنت‌ها و فرهنگی که بر شرایط زندگی مردم برخی از کشورها حاکم است، آشنا شویم و مردم عزیزمان، انس خوبی را با آداب و رسوم این کشورها بگیرند.»

وی در پایان گفت:« با درکنار هم قرار گرفتن این ظرفیت‌ها، فرصتی برای شرکت‌کنندگان در جهت به خوبی عرضه کردن محصولات‌شان ایجاد شد و مردم نیز استقبال خوبی از این فضا داشتند.»

خبرنگار دانش آموز: ستاره خزائی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار