راز استادیوم آزادی چگونه از سوی روسها عیان شد
تهران (پانا) - بارها از سوی رسانههای داخلی هشدارهایی بابت مشکلات استادیوم آزادی بیان شده اما این انتقادها هیچگاه از سوی مدیران و مسنولین متولی جدی گرفته نمیشد تا اینکه بازی بین تیم ملی ایران و روسیه فرا رسید و پای رسانههای روسی زبان به این قضیه باز شد و این بار حکایت به سمت و سویی رفت که مشکلات بیشتر دیده شود.
سایت خبری championat در گزارشی به شرایط ورزشگاه آزادی برای دیدار ایران و روسیه پرداخت و در مورد شرایط بد این ورزشگاه نوشت:
«وقتی وارد ورزشگاه آزادی تهران میشوید حس عجیبی دارید. یک جام زیبا در ورود ورزشگاه از شما استقبال میکند، اگرچه اینجا بسیار نامناسب به نظر میرسد؛ به خصوص با توجه به وضعیت فرسوده ورزشگاه. در چند روز اخیر در ایران باران می بارد. وارد اتاقی زیر غرفهها می شوید و آب از سقف میچکد. صادقانه بگویم، از همه جا آب جاری میشود. انگار عرصه در شرف تخریب است.»
«تخریب» ورزشگاه آزادی پیش بینی است که مدتهاست رسانه های داخلی به آن پرداخته اند و نسبت به اتفاق تلخ در آن هشدار داده اند اما هیچ گوش شنوایی برای ترمیم و بازسازی آن وجود نداشت.
حالا صدای روس ها همه در آمده و آنها هم تاکید کرده اند که از همه جای سقف ورزشگاه آب می چکد. این در حالی است که در روز بازی ایران و روسیه بارندگی وجود نداشت و این آب ها مربوط به بارس روزهای قبل است.
پرسش نگران کننده در مورد ورزشگاه آزادی این است که آیا باز هم «مدرسه مسئولان دیر می شود» آیا آنها به فکر حل مشکلات این ابر استادیوم هستند یا قصه زمانی اتفاق میافتد که خیلی دیر است و به قول یکی از معروفترین ضربالمثل های ایرانی که می گوید نوشدارو بعد از مرگ سهراب از این استادیوم ملی تنها نامی باقی میماند و هر لجظه باید منتظر تخریب آن بود.
به نظر میرسد برگزاری دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران با روسیه فرصتی شد تا تعدادی از خبرنگاران روسی گام در ورزشگاه آزادی بگذارند و از وضعیت این ورزشگاه گزارش تهیه کنند و مشکلاتی که بارها اعالی رسانه به مسئولان بیان کردند عیانتر از گذشته شود حال باید دید مسئولان راه علاجی برای این مشکل پیدا میکنند یا باز هم سعی بر پنهان کردن حقیقت کنند.
در پایان باید گفت ورزشگاه آزادی این روزها در بدترین شرایط خود قرار دارد و بارها از سوی رسانه های ایران در مورد ناایمن بودنش هشدار داده شده و باید خیلی سریع و جهادی این مشکلات توسط وزارت ورزش و جوانان و نهادهای زیر مجموعه حل شود و راهکارهایی برای سرعت بیشتر برای تعمیرات پیدا شود.
ارسال دیدگاه