فرمانده نیروی هوا فضای سپاه پاسداران:
بسیاری از طرحهای دانشآموزی برای مسائل واقعی است و قابلیت صنعتی سازی دارند
تهران (پانا) - فرمانده نیروی هوا فضای سپاه در بازدید از نمایشگاه دستاوردها و طرحهای پژوهشی دانشآموزان سمپاد گفت بسیاری از طرحهای دانشآموزی برای مسائل واقعی است هستند و قابلیت صنعتی سازی دارند.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، سردار حاجی زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حضور در کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان از اولین نمایشگاه دستاوردها و طرحهای پژوهشی برتر دانشآموزان مدارس متوسطه دوره اول و دوم سمپاد بازدید کرد.
حاجیزاده در این بازدید اظهار کرد: قبل از اینکه وارد این نمایشگاه شوم، تصورم از این نمایشگاه کارهای سطحی دانشآموزی بود، اما واقعا بعضی از پروژهها در سطح دانشجویی بود و واقعا به وجد آمدم. خیلی از پروژههای نمایشگاه بسیار عالی و کابردی و برای حل مسائل واقعی است، لذا لازم است این پروژهها را تبدیل به فناوری کنیم؛ سپس فناوریها را باید بتوانیم صنعتی سازی نماییم.
فرمانده نیروی هوافضا سپاه پاسداران با اشاره به توانمندی دانشآموزان سمپادی گفت: با وجود این دانشآموزان، آینده درخشانی در انتظار کشور است و سرمایههای بسیار عظیمی برای کشور داریم. جوانان و نوجوانانی که امروز دیدیم، سرمایههای اصلی کشور هستند، نه ذخایر نفت و گاز ما، و اینها میتوانند آینده درخشانی برای کشور بسازند. برایم بازدید از این نمایشگاه روز خیلی خوبی را ساخت و اگر این نمایشگاه ادامه پیدا کند، به نظرم مسئولین باید از این نمایشگاه بازدید نمایند، زیرا همه از دیدن چنین سطحی از علم و فناوری در بین دانش آموزان روحیه میگیرند.
وی در ادامه بیان کرد: نگاه ما به این دانش آموزان باید نگاه انسانهای آینده ساز باشد و مجموعه سمپاد با کارهایی که در این سالها انجام داده یک سکوی پرتاب بسیار خوبی شده است.
فرمانده نیروی هوا فضای سپاه ادامه داد: استعدادهای دانش آموزی بیانتها است و دانش آموزان اقیانوس بزرگی از استعدادها هستند است و به قدری استعدادهای دانش آموزان وسیع است که انسان فرصت نمیکند، حتی نمونهها را مشاهده نماید و آینده کشور هم در اختیار همین جوانها است.
حاجی زاده در پاسخ به این سوال که چه حمایتی از دانشآموزان شرکت کننده در نمایشگاه خواهند کرد، گفت: هرکاری که از دست ما بر بیاید، انجام خواهیم داد. از بین نمونههایی که در این نمایشگاه دیدم، مسیر ارتباطی ایجاد شد تا در آینده بتوان از طرحها استفاده کرد، زیرا کارهای سطح بالایی بودند.
وی تصریح کرد: مخصوصا از طرحهای حوزه پهپادی استفاده خواهیم کرد و حتما فضایی در اختیار دانش آموزان قرار خواهیم داد و از آنها حمایت خواهیم کرد، اما بخشی از طرحها در حوزههای پزشکی، تجربی و کشاورزی است که توصیهام این است که مسئولین مرتبط با این بخشها بیایند و از نمایشگاه بازدید کنند، زیرا پروژههای بسیار ارزندهای هستند.
شایان ذکر است، اولین نمایشگاه دسـتاوردها و طرحهای پژوهشی برتر دانش آموزان مدارس سمپاد با حضور ۱۹۵ تیم از ۲۷ استان کشور، با هدف ایجاد خودباوری در دانش آموزان، حمایت و تشویق روحیه پژوهشگری آنها و شناسایی و معرفی دانشآموزان مستعد از سراسر کشور در زمینههای مختلف علمی و فناوری، بـا همکـاری اداره کل آموزشوپرورش شهر تهران بهعنوان دبیرخانه کشوری برگزار شد.
این نمایشگاه در روزهای ۲۴ و ۲۵ بهمن در کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب تهران برگزار شد و دانشآموزان در رشتههای برق و الکترونیک، کشاورزی و منابع طبیعی، کامپیوتر، فیزیک و نجوم، مکاترونیک، شیمی، مکانیک، علوم اجتماعی و روانشناسی، عمران و معماری، ریاضی، علوم زیستی و پزشکی، هنر، علوم دینی و قرآنپژوهی، سلولهای بنیادی، فناوری نانو، زبان و ادبیات فارسی، علوم شناختی، زبان انگلیسی، فناوری هستهای و نظامی، هوش مصنوعی، علوم انسانی و فلسفه و کسبوکار آثار خود را در این نمایشگاه به نمایش گذاشتند.
ارسال دیدگاه