معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش:
استفاده از ابزارهای چندرسانهای و بهرهگیری از روشهای تعاملی موجب ارتقای تدریس میشود
تهران (پانا) - معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش معتقد است استفاده از ابزارهای چندرسانهای، بهرهگیری از روشهای تعاملی با هدف جلب مشارکت دانشآموزان، علاقهمندی بیشتر معلمان به حرفه خود، کسب علم در رشته مربوطه و بهرهگیری از علوم پداگوژی در امر تدریس، موجب ارتقای تدریس و نتیجهگیری مطلوبتر برای دانشآموزان میشود.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، محمد مهدی کاظمی با اشاره به نقش معلمان در یادگیری دانش آموزان، گفت: معلم با خلق موقعیتهای یادگیری برای دانشآموزان، زمینه آموزش مطلوب را فراهم کرده و به نظر میرسد یکی از مهمترین فعالیتها در عرصه تعلیم و تربیت است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر بحث توان افزایی معلمان، گفت: آموزش و پرورش با فراهم کردن بستر و فرصتهای آموزشی برای معلمان به منظور توانافزایی و ارتقای شایستگیهای حرفهای آنان در انجام بهتر ماموریت و وظیفه معلمی کمک میکند.
کاظمی اضافه کرد: جشنواره تدریس برتر که ویژه دانشجومعلمان است در معاونت آموزش متوسطه برای تمامی معلمان برگزار شده که موجب ارتقای کیفیت آموزشی و مدیریت کلاس درس شده و نتیجه مهم اجرای این دست از برنامهها، ابتدا ارتقای رضایت و کیفیت شغلی معلمان و سپس بهبود کارآیی و اثربخشی کار معلمی است.
وی با ارائه بحثی پیرامون تدریس جذاب و خلاقانه، اضافه کرد: استفاده از ابزارهای چندرسانهای، بهرهگیری از روشهای تعاملی با هدف جلب مشارکت دانشآموزان، علاقهمندی بیشتر معلمان به حرفه خود، کسب علم در رشته مربوطه و بهرهگیری از علوم پداگوژی در امر تدریس، موجب ارتقای تدریس و نتیجهگیری مطلوبتر برای دانشآموزان میشود.
لازم به ذکر است، این جشنواره در سه مرحله استانی، منطقهای و کشوری ویژه دانشجومعلمان دوره کارشناسی پیوسته (ترم های ۵،۶،۷ و ترم ۸ ) در تمامی رشتهها برگزار شده که دانشجومعلمان میتوانند با مراجعه به نشانی https://tadrisebartar.cfu.ac.ir/ ضمن آگاهی از شرایط و کیفیت برگزاری، از ۱۵ لغایت ۳۰ دی ماه ۱۴۰۱ برای شرکت در جشنواره ثبت نام کنند.
ارسال دیدگاه