رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور:
سازمان آموزش و پرورش استثنایی نماد عدالت تربیتی در کشور است
تهران (پانا) - رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت سازمان آموزش و پرورش استثنایی نماد عدالت تربیتی در کشور است و توجه به این دانشآموزان در نقاط مختلف کشور به صورت ویژه در دستور کار قرار دارد.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان، حمید طریفی حسینی در مراسم افتتاح یک واحد آموزشی دانش آموزان استثنایی خیرساز در شهرستان محروم ریگان واقع در جنوب شرق استان کرمان افزود: سازمان آموزش و پرورش استثنایی نماد عدالت تربیتی در کشور است و توجه به این دانشآموزان در نقاط مختلف کشور به صورت ویژه در دستور کار قرار دارد.
وی با بیان اینکه ۸۰ درصد مدارس استثنایی کشور را خیران میسازند، تصریح کرد: تمامی تلاش ما در مدارس استثنایی این است که استعدادهایی که در این مدارس آموزش میبینند، شکوفا شوند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به افتتاح مدرسه استثنایی در شهرستان ریگان بیان کرد: تامین ایاب و ذهاب دانشآموزان استثنایی شهرستان ریگان نیز با توجه به شرایط اقلیمی این منطقه در دستور کار قرار دارد.
ارسال دیدگاه