نیاز کویر نشینان شهر خور به حداقلی های رفاهی و درمانی
نایین (پانا) - رئیس شورای شهر خور گفت حل مشکل بهداشت و درمان در شهرستان خور و بیابانک، نیازمند همت مسئولان استان اصفهان است. مردم این خطه که نگهبان کویر هستند، نباید از حداقلیهای رفاهی بهرهمند شوند؟
رسول ایزدی، رئیس شورای اسلامی شهر خور در گفتوگو با پانا، با توجه به وضعیت بهداشتی و امکانات رفاهی در شهرستان خوروبیابانک، اظهار کرد: بیمارستان آفتاب هشتم در شهر خور ساخته شده است، اما به غیر از پزشک دائم عمومی، متخصص طب اورژانس و اطفال، هیچ پزشک متخصصی به صورت دائم ندارد. مگر مردم این شهرستان که بیش از ۴۰۰ کیلومتر با اصفهان فاصله دارند و نگهبان کویر هستند، نباید از حداقلی های رفاهی بهرهمند شوند؟
وی با اشاره به اینکه اصفهان تمام تمرکز خود را روی حل بحران آب و آبرسانی گذاشته است و از شهرستان های کوچک مانند خوروبیابانک غافل شده است، افزود: مردم این نقطه از حداقلیهای بهداشتی محروم هستند. آیا استاندار و مسئولان استان، پاسخی برای آخرت خود آماده کرده اند؟
رئیس شورای شهر خور، گفت: بیش از ۹۰ درصد بیماران اورژانسی شهرستان خوروبیابانک به دلیل نبود امکانات و یا دریافت بیشتر خدمات پزشکی، به شهر های دیگر اعزام می شوند که علاوه بر تاخیر در اعزام حرکت آمبولانس در جاده های دوطرفه و فرسوده منطقه، گاهی زمان طلایی درمان را از دست می دهند و در مسیر برگشت با آمبولانس شهرداری به مقصد خانه ابدی باز میگردند.
وی با تاکید بر اینکه زیرساختهای بهداشتی مانند دستگاه های مختلف در بیمارستان آفتاب هشتم فراهم است، ادامه داد: متاسفانه یک نفر دانش آموخته که بتواند سونوگرافی انجام بدهد در این بیمارستان وجود ندارد و گاهی ماهی چند روز، مردم آن هم اگر پزشکی به منطقه دعوت شود یا از طریق گروه های جهادی که شاید در طول سال یک یا دو بار در منطقه حضور دارند از این خدمت استفاده می کنند و مابقی ایام، اگر کار به سونوگرافی رسید، باید با خرید خطرهای مختلف جاده ای، تَن به سفر تا ۲۰۰ کیلومتر بدهند تا خودشان را به سونوگرافی شهرهایی مانند اردکان یا میبد در استان یزد یا نایین در استان اصفهان آن هم اگر پذیرش بشوند، برسانند.
ایزدی بیان کرد: در خصوص قانون جوانی جمعیت که بارها و بارها از آن نام برده می شود باید گفت که متاسفانه این شهرستان از حضور یک متخصص زنان و زایمان و یا غربالگری هایی که سلامت جنین را تایید می کنند، بی بهره است و خانواده ها در طول ایام بارداری چندین نوبت برای این موضوع باید به مرکز استان سفر کنند و این خود به تنهایی عاملی برای عدم اجرای درست قانون جوانی جمعیت در این منطقه است.
وی افزود: مدیران اگر به جای اینکه به آمار جمعیتی نگاه کنند، به فاصله ها، به محرومیت منطقه، به قناعت و صبر مردم و نبود زیرساخت های لازم برای زندگی توجه کنند، قطعا اتفاقات بهتری در شهرستان خوروبیابانک رخ خواهد داد.
خبرنگار: محمد مهدی اشرف
ارسال دیدگاه