معاون شهردار پایتخت مطرح کرد؛
افزایش ۱۰ درصدی تحقق بودجه در نیمه اول امسال نسبت به روال گذشته
تهران (پانا) - معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت در ۶ ماه ابتدایی امسال معمولا ۳۰ درصد از اعتبارات محقق میشود و این افتخار است که تیم مدیریت شهری جدید با وجود همه مشکلات تحقق بودجه را از ۳۰ به ۴۰ درصد رسانده است.
لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در نود و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران و در جریان برررسی حساب های درآمد و هزینه شهرداری تهران در ماه های تیر، مرداد و شهریور سال ۱۴۰۱ با بیان اینکه در ثبت هزینه ها باید برنامه ریزی شود، اظهار کرد: در بخش غیرنقد، فرآیند و ضوابطی وجود دارد. تصمیمات جدی در این زمینه گرفته شد و املاکی مشخص شد و مذاکراتی صورت گرفته است؛ بنده نیز از ابتدای ورود به معاونت مذاکراتی با بانک شهر داشته ام. همچنین با معاونت عمرانی نیز در این زمینه به جمع بندی رسیده ایم.
وی با بیان اینکه شهرداری سه پروژه بزرگ شامل پروژه یادگار امام(ره)، شهید بروجردی و شهید شوشتری را در حال اجرا دارد، خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم که ۶۰ درصد از اعتبار این پروژه ها را از محل منابع غیر نقد تأمین کنیم. ۱۰ هزار میلیارد تومان منبع غیرنقد هم از محل املاک مناطق جمع بندی شده است.
فروزنده با اعلام اینکه املاک با شرایط مناسب به فروش رفته و املاک فعلی مساله دار است، یادآور شد: در زمینه بدهی های بانکی نیز نهادها و دستگاه ها بیشتر طلبکار هستند تا بدهکار. با این وجود همت ما این است که هدف گذاری خوبی در بخش غیر نقد داشته باشیم.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با تأکید بر اینکه تحقق درآمدهای پایدار در مناطق در کارنامه عملکرد شهرداران مهم بوده است، تصریح کرد: شهردار هر هفته جلسه درآمدی دارد و موارد را پیگیری می کند. امیدواریم با تغییرات ایجاد شده برنامه ها را به خوبی اجرا کنیم.
وی تأکید کرد: در ۶ ماه ابتدایی سال معمولا ۳۰ درصد از اعتبارات محقق می شود و این افتخار است که تیم جدید، تحقق بودجه را از ۳۰ به ۴۰ درصد رسانده که با وجود حملات سایبری و اغتشاشات این تحقق درآمد انجام شده است. تکلیف ما ۵۰ هزار میلیارد تومان است و اگر قرار است گزارش تصویب شود باید بر همین محور باشد. تلاش ما این است که هدف گذاری شهردار به نتیجه برسد و بر اساس چارچوب اقدام کنیم و امور را پاک و طاهر پیش ببریم.
فروزنده با اشاره به بدهی هشت هزار میلیارد تومانی به پیمانکاران، خاطرنشان کرد: این مبالغ باید از محل تهاتر پرداخت شود که نیاز به همکاری دارد. در گذشته ۴۸ پروژه مشارکتی با ۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار اجرا شده که در مجموع به دلایل مختلف ضررده بوده است. گروهی تشکیل داده ایم تا این پروژه ها تعیین تکلیف شود و باید در این زمینه همت کنیم.
وی در ادامه یادآور شد: با همایش سرمایه گذاری که پیش از این برگزار شد، تعدادی پروژه برای مشارکت با حساب و کتاب و قرارداد محکم مشخص کرده ایم.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: امیدواریم که شهرداری بتواند در نیمه دوم سال درآمد خوبی کسب کند؛ چنانچه تا پایان سال قبل به تحقق درآمد ۹۹ درصدی رسیده ایم، امیدواریم امسال نیز بتوانیم به درآمد ۸۰ هزار میلیارد تومانی که پیش بینی کرده بودیم، دست پیدا کنیم.
ارسال دیدگاه