رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور:
توسعه ناوگان حمل و نقل عمونی شهری در دستور کار وزارت کشور است
تهران (پانا) - رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور با اشاره به عقد چند قرارداد با شرکتهای بخش خصوص تاکید کرد با توجه به اولویتهای دولت مردمی سیزدهم درباره توسعه خدمات مدیریت شهری، توسعه ناوگان حملونقل عمومی شهری در دستور کار وزارت کشور است.
به گزارش روابط عمومی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، مهدی جمالینژاد که شنبه ۲۳ مهرماه در مراسم بهرهبرداری از ۲۰۰ دستگاه اتوبوس شهرداری تهران سخن می گفت، افزود: با پی گیری های وزیر محترم کشور، قرارداد تولید ۴۵۰۰ دستگاه اتوبوس برای ورود به ناوگان حمل و نقل عمومی شهری با دو شرکت تولیدکننده داخلی امضا شده و پیش بینی می شود تا پایان امسال حدود ۱۵۰۰ دستگاه تحویل شهرداریها شود.
وی همچنین از پی گیری های صورت گرفته برای نهایی شدن قرارداد تولید ۳۰۰ دستگاه اتوبوس برقی برای اصافه شدن به ناوگان اتوبوسرانی شهری کلانشهرها اشاره کرد.
جمالی نژاد در ادامه به قرارداد نوسازی ۵ هزلر دستگاه ون فرسوده با اعطای تسهیلات دولتی با پی گیری های وزارت کشور اشاره نمود.
معاون وزیر کشور با بیان اینکه در سه دهه اخیر اقدامات مهمی در شهرهای کشور به ویژه تهران روی داده است افزود: در حوزه خدمات شهری و حمل و نقل عمومی اقدامات ویژهای در رها به ویژه تهران روی داده که این اقدامات در طول پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی کم نظیر بوده است.
واردات اتوبوس به منزله تضعیف تولید داخل نیست
در ادامه جلال بهرامی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ضمن تشکر از مهدی جمالی نژاد(رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور) به منظور حمایت از شهرداری تهران گفت: باید در عین حالی که شهرداری مقید به خرید تجهیزات و ماشین آلات داخلی است، مسئولان اجازه واردات کسری تولید داخل را به مدیریت شهری بدهند تا سطح خدمات شهرداری قابل قبول باشد.
وی ضمن اشاره به نیاز ضروری ۲ هزار دستگاه اتوبوس برای شهر تهران بیان کرد: اگر تا پایان امسال هزار دستگاه اتوبوس در داخل ساخته شود، باید اجازه واردات هزار دستگاه دیگر نیز به شهرداری داده شود. این واردات به منزله تضعیف تولید داخل نیست، بلکه به منزله انجام خدمت به مردم است.
بهرامی با بیان اینکه اولویت در توسعه حمل و نقل عمومی، مترو است، افزود: اما با توجه به وضعیت امروز اولویت شهرداری بر توسعه اتوبوس و تاکسی است. ۷۰ درصد حمل و نقل تهران مربوط به خوروهای شخصی و ۳۰ درصد آن مربوط به بقیه مدهای حمل و نقلی است؛ باید در اتوبوس و تاکسی هم تنوع پذیری انجام شود.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پایان سخنان خود گفت: در نظم بخشی شهری، کارهای اندکی انجام شده است؛ باید نظمی تعریف شود تا با انجام اقدامات در هر ساعت و زمانی، نظم در شهر جاری شود.
ارسال دیدگاه