پخت فتیر نذری در ماه محرم
بن (پانا) - همه ساله در ماه محرم، مردم با برگزاری مراسم سوگواری و پخش نذری، عشق و ارادت خود را به سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام ابراز میکنند.
پختن «فتیر» یکی از سنتهای قدیمی است که در شهرستان بن انجام می شود. در این ایام، هر خانواده با توجه به بضاعت مالی، و با نیت برآورده شدن حاجت و استجابت دعا، به پخت و نذر فتیر پرداخته و این نذر را هنگام افطار در بین مردم و علمداران توزیع می کنند.
فتیر نوعی نان است که خمیرش از آرد، شیر و خشکبار مثل گردو، کشمش، بادام تهیه شده و برای پخت بر روی این نان، زرده تخم مرغ، گل رنگ، زعفران و زیره افزوده و آن را در تنور می پزند.
دانشآموز خبرنگار: مریم قراخانی
ارسال دیدگاه