پخت فتیر نذری در ماه محرم
بن (پانا) - همه ساله در ماه محرم، مردم با برگزاری مراسم سوگواری و پخش نذری، عشق و ارادت خود را به سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام ابراز میکنند.
![پخت فتیر نذری در ماه محرم](https://cdn.pana.ir/thumbnail/MTNkYzFlD69Y/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHeIo3T3kFqdAsAIKXaKdntA,,/MTNkYzFlD69Y.jpg)
پختن «فتیر» یکی از سنتهای قدیمی است که در شهرستان بن انجام می شود. در این ایام، هر خانواده با توجه به بضاعت مالی، و با نیت برآورده شدن حاجت و استجابت دعا، به پخت و نذر فتیر پرداخته و این نذر را هنگام افطار در بین مردم و علمداران توزیع می کنند.
فتیر نوعی نان است که خمیرش از آرد، شیر و خشکبار مثل گردو، کشمش، بادام تهیه شده و برای پخت بر روی این نان، زرده تخم مرغ، گل رنگ، زعفران و زیره افزوده و آن را در تنور می پزند.
دانشآموز خبرنگار: مریم قراخانی
ارسال دیدگاه