امروز: چهارشنبه 10 خرداد 1402 - 03:34 تبلیغات
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • دانش‌ آموز خبرنگار
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا سیاسی

آیت‌الله رئیسی در دیدار با خانواده‌ شهدا، ایثارگران و نخبگان استان مرکزی:

طرح جامع کاهش آلودگی از طرح‌های اولویت‌دار دولت برای اراک است

طرح جامع کاهش آلودگی از طرح‌های اولویت‌دار دولت برای اراک است

بهره‌گیری از نظرات نخبگانی، فرصتی برای نظام حکمرانی کشور است/ حفاظت از محیط زیست بر توسعه صنایع اولویت دارد

7/22/2022 10:46:00 PM
7/22/2022 10:46:00 PM
جمعه 31 تیر 1401 - 22:46
رئیسی

تهران (پانا) - رئیس‌جمهوری با ابراز نگرانی از آلایندگی برخی صنایع در شهر اراک اظهار داشت توسعه یافتگی یک ضرورت، اما فرع بر حفاظت از محیط زیست است. مسئله محیط زیست و آ‌لاینده‌ها از قدیم در این شهر مطرح بوده، لذا طرح جامع کاهش آلودگی هوا یکی از طرح‌های ضروری و اولویت‌دار دولت مردمی برای استان مرکزی و شهر اراک است.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روز جمعه در دیدار با خانواده شهدا، ایثارگران و نخبگان استان مرکزی با تاکید بر ضرورت ارتباط موثر و مستمر دولت با نخبگان گفت: دیدگاه‌ها و مشورت‌های نخبگانی، فرصتی برای نظام حکمرانی کشور است و دولت مصر به بهره‌گیری از این فرصت است.

رئیس‌جمهوری با تاکید بر ضرورت استفاده از تجربیات ۴۳ ساله پس از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: در مقطع فعلی برای کاهش فاصله میان وضع موجود و وضع مطلوب، نیازمند یک تحول جدی در ساختارهای اداره کشور هستیم.

وی با بیان اینکه تحول در فرایندها یکی از ملزومات و ابزار تغییر وضع موجود است، اظهار داشت: تا زمانی که فرایندها و سازوکارها تغییر نکند، تحولی ایجاد نمی‌شود.

آیت‌الله رئیسی در ادامه سخنانش با تاکید بر ضرورت بهره‌گیری از نیروهای بومی در استان، تصریح کرد: بهره‌گیری از نیروهای کارآمد، مخلص، نخبه، حزب‌اللهی و تحول‌گرا از ضروریات ایجاد تحول واقعی است.

رئیس جمهوری با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد استان مرکزی برای پیشرفت، تصریح کرد: استان مرکزی، استانی صنعتی است و باید زیرساخت‌های موجود در آن در راستای رونق تولید و ایجاد اشتغال فعال شود. برای تحقق این هدف لازم است در نوع مدیریت واحدهای تولیدی که غیرفعال بوده یا با کمترین ظرفیت در حال فعالیت هستند، تغییر ایجاد شود.

رئیسی با اشاره به بروز مشکلات برای واحدهای تولیدی پس از خصوصی‌سازی نادرست در سال‌های گذشته، اظهار داشت: در این فرایند ناصحیح خصوصی‌سازی، کارگاه‌ها و کارخانه‌ها به افراد کم‌توان، بی‌انگیزه و بدون تخصص، واگذار شد و متاسفانه این واحدها پس از مدتی دچار وقفه، آسیب جدی و تعطیلی شدند.

رئیس جمهوری با تشریح اقدامات خود در زمان تصدی ریاست قوه قضاییه در رسیدگی به پرونده‌های خصوصی‌سازی گفت: با رسیدگی به این پرونده‌ها کاملا معلوم شد این نوع از خصوصی‌سازی نادرست بود. خصوصی‌سازی یک ضرورت است اما نه به قیمت تاراج اموال عمومی و کاهش تولید و اشتغال؛ ما این شرایط خصوصی‌سازی را متوقف کردیم.

آیت‌الله رئیسی در این باره افزود: اصل خصوصی‌سازی قانون است، اما باید درست انجام شود تا به تولید و اشتغال بیانجامد. باید کارخانه‌های نیمه‌فعال و تعطیل، فعال شوند و به چرخه تولید بازگردند که این کار در استان مرکزی با اولویت انجام خواهد شد.

رئیس جمهوری ضمن ابراز ناخرسندی از واگذاری حق بهره‌برداری برخی از معادن در سال‌های گذشته به افراد غیرمتخصص گفت: حتما باید تغییرات جدی در نحوه اداره معادن ایجاد شود و حق بهره‌برداری از معادن به افراد دارای تخصص و فعال در این بخش واگذار شود.

رئیسی تاکید کرد: نباید اجازه داده شود روابط ناسالم جای روابط صحیح و درست را بگیرد. رابطه ناسالم اداری در همه دولت‌ها ناپسند و در این دولت ناپسندتر است.

وی با ابراز نگرانی از آلایندگی برخی صنایع در شهر اراک اظهار داشت: توسعه یافتگی یک ضرورت، اما فرع بر حفاظت از محیط زیست است. مسئله محیط زیست و آ‌لاینده‌ها از قدیم در این شهر مطرح بوده، لذا طرح جامع کاهش آلودگی هوا یکی از طرح‌های ضروری و اولویت‌دار دولت مردمی برای استان مرکزی و شهر اراک است. همانطور که یکی از نخبگان هم گفتند معتقدم هزینه کردن در محیط زیست سرمایه‌گذاری است.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به اهمیت مسئله خانواده اظهار داشت: امروز در جهان خانواده تهدید می‌شود. زشت‌ترین و قبیح‌ترین کارها شاخص‌های تمدن معرفی می‌شود و هر کشوری به این کارهای زشت تن دهد به عنوان کشور متمدن و هر کشوری که از این کارها جلوگیری کند و به افراد منحرف میدان ندهد، به عنوان کشور عقب‌مانده معرفی می‌شود. این بدترین نوع نگاه به اخلاق، معنویت و حیات انسان است.

رئیس جمهوری افزود: این نگاه آلوده، باعث انقطاع نسل بشر است، اما در مقابل ما داریم به خاطر توجه کردن به خانواده از ناحیه نظام سلطه مورد ستم قرار می‌گیریم. نظام خانواده باید به عنوان محوری‌ترین مسئله مورد حمایت قرار گیرد.

رئیسی با اشاره به نقش و جایگاه زنان در جامعه تاکید کرد: امروز زنان در عرصه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی نقش‌آفرین هستند و این نقش‌آفرینی از برکات انقلاب اسلامی بوده است.

رئیس جمهوری در مورد حمایت از بازنشستگان و برنامه‌های دولت در این حوزه گفت: در دولت نسبت به حمایت از بازنشستگان تردید نداریم، ما خود را موظف به توجه به بازنشستگان می‌دانیم.

وی با تشریح اقدامات دولت برای اصلاح نحوه اختصاص ارز به کالاهای وارداتی، بر ضرورت مهار و کنترل تورم تاکید کرد و گفت: تمام اقدامات دولت از ابتدای فعالیت بر این محور بوده که از اقدامات تورم‌زا همچون استقراض از بانک مرکزی و افزایش پایه پولی جلوگیری کند. سعی کردیم حقوق بازرگانی را کاهش دهیم تا آثار تورمی ایجاد نشود و در این زمینه از مجلس خواستیم مواردی که آثار تورمی دارد، اجرا نشود.

رئیسی در پایان با ابراز خرسندی از تشکیل شورای‌عالی جهادسازندگی تصریح کرد: تشکیل شورای‌عالی جهادسازندگی امر مبارک و درستی است که برای هماهنگی گروه‌های جهادی در کشور ایجاد شد.

سفر رئیسی به اراک ابراهیم رئیسی خصوصی سازی
اخبار مرتبط
  • حمایت فرهنگی از ایرانیان خارج از کشور مهمترین ماموریت‌ رایزنان فرهنگی است

  • تعلل ۱۲ ساله در تکمیل یک بیمارستان به رغم ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی

  • بازدید رئیس‌جمهوری از خانه پدری امام خمینی (ره) در خمین

  • نسل جوان باید بیش از گذشته با شخصیت تاریخ‌ساز و آینده‌ساز امام(ره) آشنا شود

  • بزرگترین خط تولید پنل‌های خورشیدی کشور در خمین افتتاح شد

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • حمایت قاطع فراکسیون فرهنگیان از وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش

  • نمایندگان مجلس به «صحرایی» اعتماد کردند

  • آموزش و پرورش باید به گفتمان همگانی تبدیل شود

  • صحرایی به عدالت آموزشی ایمان راسخ دارد

  • «فَرِّ فرهنگستان هنر» به کارگردان «غریب» تعلق گرفت

  • گودرزی: باید با اعتماد به صحرایی و تثبیت مدیریت در آموزش‌وپرورش، مشکلات فرهنگیان را رفع کرد

  • آموزش ابتدایی بهترین دوران برای آموزش مهارت زندگی است

  • بیانیه انجمن‌های علمی دانشجویی چهار دانشگاه در حمایت از صحرایی

  • دانش‌آموزدبستان جوادالائمه (ع)  منطقه 4 در جشنواره بازی و یادگیری موفق به کسب رتبه برتر شد

  • محیط‌زیست از اولویت اصلی برای انجام اقدامات طراحی شده است

  • صحرایی، جوانی پویا از بدنه آموزش و پرورش است

  • تجدید بیعت وزیر آموزش و پرورش با آرمان‌های امام راحل و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان رجایی و باهنر

  • هشدار و آماده‌باش مدیریت بحران برای باران و باد شدید در تهران

  • منصوری: پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری اولویت بانک‌ها باشد

  • نتایج اولیه کنکور ارشد ۱۴۰۲ اعلام شد

  • متین رضایی به مدال برنز تکواندوی جهان رسید

  • می‌گویند «گیلدخت» ما را با رسانه ملی آشتی داد

  • تقدیر وزیر آموزش و پرورش از حسن اعتماد رئیس‌جمهوری

  • وزیر امور خارجه: با همه کشورهای جهان همکاری می‌کنیم

  • لایحه برنامه هفتم ۲۱ خرداد تقدیم مجلس می‌شود

  • درخواست نامگذاری یک روز به نام «محیط‌بان»

  • نمایش عروسکی پهلوان هیبت در تبریز به روی صحنه رفت

  • تجدید بیعت «صحرایی» با آرمان‌های امام راحل و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان رجایی و باهنر

  • اجتماع امام رضایی‌ها در میدان خراسان

  • 4 موتورسیکلت حین انجام حرکات نمایشی در بزرگراه‌های تهران نوقیف شدند

  • استقرار ۲۲۶ آمبولانس و ۲۰۰۰ نیروی انسانی در مراسم ارتحال امام خمینی (ره)

  • آماده‌باش کامل پلیس در ورزشگاه آزادی برای دیدار استقلال و پرسپولیس

  • خداحافظی وریا غفوری از فوتبال در فینال جام‌حذفی

  • لایحه برنامه هفتم توسعه به‌زودی به مجلس ارسال می‌شود

  • تکذیب ادعای دعوت رهبری از موسوی برای شرکت در انتخابات ۸۸

  • در بحث حجاب مردم از قوه قضاییه و مجلس مطالبه جدی دارند

  • بیانیه باشگاه پرسپولیس: نگران فشار به داوری هستیم

  • رئیسی: امضای اسناد همکاری جلوه‌ای از اراده مقامات دو کشور برای توسعه روابط است

  • آیت‌الله رئیسی: سیاست ایران در منطقه ایجاد و تقویت صلح، ثبات و امنیت است

  • امضای 5 سند همکاری میان تهران و عشق‌آباد

  • پیش‌بینی بارش باران در حوضه‌های آبریز کشور تا ۱۹ خرداد

  • پیام تشکر وزیر آموزش و پرورش از رئیس، هیات رئیسه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی

  • دختر دونده ایران رکورد ملی ۱۰۰ متر را شکست

  • تقدیر وزیر آموزش و پرورش از حسن اعتماد رئیس‌جمهوری

  • پیام تبریک آیت‌الله اعرافی به صحرایی وزیر آموزش و پرورش

  • قدردانی رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی از پویانمایی «فارسی هویت ماست»

  • احتمال وزش باد شدید و بارش باران در پایتخت

  • ماموران پست و بهداشت وجوه اضافه از واحدهای صنفی نگیرند

  • کیفرخواست سارقان مسلح طلافروشی‌های شرق تهران صادر شد

  • تست پروازی هواپیمای ترابری سیمرغ با موفقیت انجام شد

  • آیین‌نامه نحوه جذب دانش‌آموختگان برگزیده بنیاد ملی نخبگان تصویب شد

  • تامین ارز مورد نیاز خودروسازان از سوی بانک مرکزی

  • دیپلماسی ورزشی در سایه رویدادهای بین‌المللی

  • تن‌هاخ: مگوایر خودش باید برای رفتن تصمیم بگیرد

  • قرارداد واردات ۱۰ میلیون مترمکعبی گاز از ترکمنستان به‌ زودی امضا می‌شود

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم