امروز: پنجشنبه 20 مرداد 1401 - 12:09 تبلیغات
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • دانش‌ آموز خبرنگار
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا اجتماعی

رئیس پلیس کشور:

سرقت باعث نگرانی مردم شده است

سرقت باعث نگرانی مردم شده است

6/26/2022 10:00:00 PM
6/26/2022 10:00:00 PM
یکشنبه 5 تیر 1401 - 22:00
سردار اشتری

تهران (پانا) - فرمانده فراجا با بیان اینکه امروز جرایمی در کشور از جمله سرقت وجود دارد که باعث نگرانی مردم شده است، گفت پلیس آگاهی فراجا باید به صورت پیش رویدادی از وقوع برخی اتفاقات و جرائم پیشگیری کند.

به گزارش سایت پلیس، سردار حسین اشتری در همایش روسای پلیس آگاهی استان‌های سراسر کشور که پیش از ظهر امروز در ستاد مرکزی فراجا برگزار شد با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای والامقام و معزز انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای عرصه نظم و امنیت و مدافعان حرم گفت: بر روح بلند و ملکوتی امام خمینی (ره) درود می‌فرستم و آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری دارم. این ایام، ایام سالگرد شهادت شهید مظلوم آیت‌الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران با وفایشان است یاد این شهید والامقام را که دو موضوع عدالت گستری و مسئولیت‌پذیری را سرلوحه کاری خود قرار داده بودند گرامی می‌دارم و هفته قوه قضاییه را نیز تبریک عرض می‌کنم.

وی با بیان اینکه ما نیز باید در مجموعه فراجا و به تبعیت از شهید مظلوم بهشتی، عدالت گستری را سرلوحه کاری خود قرار داده و ادامه دهنده راه این شهید والامقام و معزز باشیم؛ گفت: امنیت موضوع مهمی است و به فرموده مقام معظم رهبری فراجا از ستون­ های اصلی امنیت در کشور است. امروز نقش، سهم و تاثیرگذاری فراجا در برقراری امنیت در کشور بر کسی پوشیده نیست و در این میان قطعا پلیس آگاهی نقش و تاثیرگذاری بیشتری در ارتقاء امنیت دارد.

اشتری ادامه داد: امروز جرایمی در کشور از جمله سرقت وجود دارد که باعث نگرانی مردم در سطح جامعه شده است، بنابراین پلیس آگاهی فراجا باید به صورت پیش رویدادی از وقوع برخی اتفاقات پیشگیری کند.

وی با تاکید بر اینکه مردم شریف ایران اسلامی قدردان اقدامات پلیس در تمامی حوزه‌ها هستند، تصریح کرد: باید با به کارگیری تمامی ظرفیت‌ها در کشف، مقابله با وقوع، استرداد اموال و ... سرعت بیشتری داشته باشیم. لازم است که در این راستا سهم و نقش سایر دستگاه­‌ها را نیز مشخص و از آنها مطالبه‌گری کنیم. همچنین برای پیشگیری از سرقت و مقابله با آن باید بسیاری از خلاء‌های قانونی مانند پایین بودن هزینه جرم و ... مرتفع شود، از این‌رو لازم است سایر دستگاه‌ها نیز برای مقابله با سرقت همراه و یاری‌رسان باشند.

فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر برگزاری مستمر قرارگاه مقابله با سرقت به دستگیری سارقان بانک ملی اشاره و تصریح کرد: دستگیری سارقان صندوق امانات بانک ملی در مدت زمان بسیار کم و حدود ۴۸ ساعت پس از وقوع سرقت با لطف و عنایت پروردگار متعال و هوشیاری کارآگاهان انجام شد. این یکی از دستاوردهای بزرگ فراجا است که باعث عزت و افتخار برای ایران اسلامی شد.

وی با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص دستگیری سارقان بانک ملی اظهارکرد: فرمایشات مقام معظم رهبری یک افتخار و دستاورد بزرگ برای مجموعه فراجا است از اینرو باید بیش از پیش با به کارگیری ظرفیت‌های موجود در راستای خدمت‌رسانی به مردم تلاش کنیم.

ر اشتری تاکید کرد: لازم است که با متخلفان و مرتکبان جرائمی چون سرقت‌های مسلحانه، تجاوز به عنف و ...با سرعت هر چه بیشتر و با قاطعیت تمام برخورد شود. ضمن اینکه باید از وقوع جرم پیشگیری کنیم و هزینه جرم را نیز افزایش دهیم.

فرمانده کل انتظامی کشور همچنین افزود: لازم است که در خصوص اقدامات بزرگی که در مجموعه انتظامی در راستای برخورد با مجرمان اتفاق می‌افتد برای ارتقاء امنیت و احساس آرامش در سطح جامعه، به صورت شفاف و دقیق اطلاع رسانی شود. بعضا موضوعاتی در فضای مجازی انتشار داده می‌شود که احساس امنیت مردم را خدشه دار می کند که در این خصوص معاونت فرهنگی و اجتماعی فراجا باید اهتمام بیشتری داشته باشد و اقدامات انجام شده را انعکاس دهد که این امر بسیار می‌تواند برای مردم امیدوارکننده و تاثیرگذار باشد.

اشتری به اهمیت هوشمندسازی پلیس اشاره کرد و گفت: بحمدالله در پلیس آگاهی فراجا در حوزه هوشمندسازی اقدامات بسیار مطلوبی انجام شده که باعث ایجاد تحول شده اما لازم است در محقق شدن این موضوع با سرعت بیشتری پیش برویم و از همه امکانات موجود بهره کافی ببریم. به‌کارگیری فناوری‌های نوین، تجهیزات به روز، استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان و ... باید مورد توجه قرار بگیرد.

هیچ محدودیتی برای خرید تجهیزات نوین نداریم
وی با تاکید بر اینکه پلیس آگاهی هوشمند، توانمند و حرفه‌ای است، خاطرنشان کرد: امروز با توجه به امکاناتی که وجود دارد هیچ محدودیتی برای خرید تجهیزات نوین نداریم؛ باید با به کارگیری فناوری‌های نوین بیش از گذشته و روزبه‌روز در حوزه‌های مربوطه پیشرفت را شاهد باشیم و در واقع باید هوشمندسازی را به معنای واقعی در پلیس آگاهی پیگیری کنیم.

اشتری با تاکید بر اینکه هوشمندسازی از اولویت‌های مهم پلیس آگاهی در سال ۱۴۰۱ است، اظهارکرد: اگر در این حوزه کمبودی وجود دارد باید رفع شود ضمن اینکه آموزش‌ها نیز در این حوزه باید به صورت کاملا حرفه‌ای دنبال شود.

فرمانده فراجا با تاکید بر اینکه اطلس جرایم در کل کشور باید مشخص شود، گفت:باید با برنامه‌ریزی دقیق، اصولی و هدف‌گذاری، ظرفیت‌های خود را بر روی جرایم استان‌ها و شهرستان‌های خاص متمرکز کنیم؛ بحمدالله این ظرفیت در مجموعه آگاهی وجود دارد و می‌توانیم از وقوع بسیاری از جرایم پیشگیری و اقدامات لازم را نیز انجام دهیم.

وی در ادامه با بیان اینکه یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری مطالبه مردم و استرداد اموال است، اظهارکرد: باید با یک برنامه‌ریزی دقیق در این حوزه وارد میدان شویم. زیرساخت ها باید به گونه ای فراهم شود که بتوانیم اموال سرقت شده مردم را به آنها برگردانیم. قطعا این کار باعث ارتقاء امنیت در سطح جامعه خواهدشد.

اشتری با قدردانی از زحمات ماموران پلیس خاطرنشان کرد: براساس برآوردها، در آینده‌ای نه چندان دور به واسطه وجود ظرفیت‌ها و امکانات با لطف و عنایت پروردگار متعال بسیاری از مشکلات و نیازمندی‌ها مرتفع خواهد شد. اگر امروز از مجموعه انتظامی توسط مسئولان مربوطه قدردانی می شود به واسطه تلاش های شبانه روزی همه همکاران در مجموعه فراجا است.

در ادامه این مراسم از دستاوردهای علمی پلیس آگاهی فراجا رونمایی شد. طرح تحقیقاتی تطبیق و مقایسه اصوات، پودر سیاه اثربرداری، محلول لومینول تشخیص خون نامرئی( شناسایی خون شسته شده) و ... از جمله دستاوردهای علمی پلیس آگاهی فراجا است که امروز توسط فرمانده کل انتظامی کشور رونمایی شد. اشتری در این رابطه گفت: بحمدالله امروز مجموعه پلیس آگاهی و مرکز تحقیقات با کمک پژوهشگاه فراجا اقدامات خوبی انجام داده و نیازهای داخلی را مرتفع کرده است. ان شاء الله با تولید انبوه نیز بتوانیم در آینده‌ای نه چندان دور به سایر کشورهای متقاضی نیز صادرات داشته باشیم.

وی ادامه داد:‌پودر سیاه اثربردار قطعا برای رسیدن به جرم و مجرم کمک شایانی به کارآگاهان خواهد کرد و ان شاءالله به صورت گسترده در اختیار تمامی همکاران در سراسر کشور قرار خواهد گرفت.

سردار اشتری سرقت
اخبار مرتبط
  • قدردانی فرمانده کل انتظامی کشور از مقام معظم رهبری

  • جزئیات جدید از دستگیری سارقان بانک ملی از زبان رئیس پلیس کشور

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • افزایش فوتی‌های روزانه کرونا؛ حال 1471 بیمار وخیم است

  • مرد تریاک‌خوار دستگیر شد

  • با این 5 ترفند حافظه خود را تقویت کنید

  • وقوع رگبار و وزش باد شدید در تهران

  • برگزاری مراسم عزاداری و هیات دانش‌آموزی مدرسه قائم شهرستان رباط‌کریم

  • واکنش همایون شجریان به درگذشت «سایه»

  • اعلام زمان ‌فروش بلیت سفرهای زمینی و ریلی اربعین

  • جزئیات بازدید 3 ساعته رئیس قوه قضاییه از دادگستری شهر دماوند

  • برنامه لیگ آزادگان تا هفته پنجم اعلام شد

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و شرکت معدنی و صنعتی گل گهر

  • معافیت معادن دانه‌بندی شن و ماسه از محدودیت شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران

  • پایش و ثبت نرم‌افزاری اطلاعات مربوط به پل‌های شهر تهران

  • درگیری نیروی دریایی ارتش با مهاجمان به کشتی ایرانی در دریای سرخ

  • درگذشت بوکسور تیم ملی به دلیل ضایعه مغزی

  • آغاز مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان در بخش پژوهشی از ۲۵ مردادماه

  • اجلاسیه مشترک دولت و مجلس روز یکشنبه برگزار می‌شود

  • محمد معتمدی مهمان سومین مهمانیِ «آن »

  • ورود زائران اربعین بدون بلیت به فرودگاه امام ممنوع شد

  • پلیس و قوه قضاییه به موضوع مافیای دست‌فروشی ورود کنند

  • رئیس‌جمهوری درگذشت هوشنگ ابتهاج را تسلیت گفت

  • هادی حجازی‌فر: متقاضیان حضور در جشنواره نمایش عروسکی افزایش ۴۰ درصدی داشته است

  • چه میزان وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت شده است؟

  • نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی «تجسم هنر» در تهران برگزار می‌شود

  • اعتراض باشگاه استقلال به تصمیم سازمان لیگ

  • شکست تیم ملی والیبال جوانان ایران مقابل بحرین

  • دستور کار صحن علنی مجلس در هفته آینده اعلام شد

  • دستگیری زورگیران طلا و جواهرات بانوان

  • نقطه مشترک مدعیان قهرمانی در لیگ برتر!

  • برد اول پرسپولیس مهمتر از فینال است

  • تبیین و تشریح برنامه‌ها و دستاوردهای معاونت امور مجلس ریاست جمهوری در یکسال گذشته

  • مرگ کارگر جوان در حوضچه قیر

  • تمامی کارت‌خوان‌ها و درگاه‌های پرداخت اینترنتی به پرونده مالیاتی متصل شد

  • عزاداری نوجوانان عاشورایی هیات شهید حاج قاسم سلیمانی منطقه ۱۱

  • کاهش ۵.۱ درصدی تردد در محورهای برون‌شهری نسبت به روز قبل

  • برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی سازمان دانش‌آموزی استان اصفهان

  • مراسم نمادین عزاداری قافله اسرای کربلا بنی فاطمه در اصفهان

  • فعالیت دانش‌آموزان پیشتاز گلپایگانی به عنوان پاکبان

  • هشدار مدیریت بحران به گردشگران در فیروزکوه؛ کنار رودها توقف نکنید

  • نمایشگاه تجسمی «نقطه سر خط» در «برج آزادی» برگزار می‌شود

  • منصور فروزش: «زمزمه‌های گمشده در دوردست» را باید در خلوت و تاریکی سینما مشاهده کرد

  • برپایی نمایشگاه مدافع مظلومان حاج قاسم سلیمانی در مسجد امام حسن مجتبی (ع)بهبهان

  • وزیر آموزش و پرورش وارد بم شد

  • حرکت دسته عزاداری بنی اسد در شهرستان کاشمر

  • برگزاری طرح جهادی معاینات پزشکی ویژه دانش‌آموزان منطقه رودهن

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم