
پانا آموزش و پرورش
طریفی حسینی از ابلاغ دستورالعمل پایگاههای اوقات فراغت تابستانی دانشآموزان استثنایی خبر داد
گرمای «عدالت» در برنامههای اوقات فراغت
گرمای «عدالت» در برنامههای اوقات فراغت
دستورالعمل پایگاههای اوقات فراغت تابستانی دانشآموزان استثنایی به منظور بهرهمندی عادلانه و برابر همه دانشآموزان از فرصتها و امکانات اوقات فراغت ابلاغ شد

تهران (پانا) - مطابق دستورالعمل پایگاههای اوقات فراغت وزارت آموزش و پرورش و به منظور بهرهمندی عادلانه و برابر همه دانشآموزان از فرصتها و امکانات اوقات فراغت، دستورالعمل راهاندازی این پایگاهها در مدارس استثنایی برای اجرا به اداراتکل آموزش و پرورش استانها ابلاغ شد.
حمید طریفی حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در این خصوص گفت: تشکیل پایگاههای اوقات فراغت دانشآموزان استثنایی، یکی از برنامههای سازمان در غنیسازی اوقات فراغت این دانشآموزان به شمار میرود و متنوعسازی محیطهای یادگیری، یکی از راهکارهای اساسی در تعلیم و تربیت تمامساحتی دانشآموزان قلمداد میشود.
وی افزود: غنیسازی اوقات فراغت یکی از مهمترین فرصتهای تربیتی است که توجّه به آن، آثار بسیار مؤثری از نظر اجتماعی، فرهنگی و تربیتی برای دانشآموزان خواهد داشت.
طریفی حسینی با بیان اینکه گروههای مختلف دانشآموزان با نیازهای ویژه دارای ویژگیهای خاصی بوده و با یکدیگر تفاوتهایی دارند، تصریح کرد: اما همه آنها دارای نیازهای مشترکی هستند؛ از جمله این نیازها، نیاز به خودشناسی و پذیرش مسئولیت اجتماعی در قالب تربیت عملی است که با شکوفا نمودن استعدادها و توانمندیهای هر فرد از طریق انجام فعالیتهای فرهنگی و تربیتی، قابل تأمین است.
معاون وزیر با اشاره به تعطیلی مدارس در فصل تابستان و کمبود ظرفیتهای خارج از مدرسه برای غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان استثنایی، تاکید کرد: باید برنامهیزی مدوّن و بهرهگیری از تمامی امکانات برای کیفیتبخشی به اوقات فراغت این گروه از دانشآموزان صورت بگیرد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی به برخی از اهداف فعالیت های پیشبینی شده برای پایگاه های تابستانی اشاره کرد و گفت: تقویت هویت دینی و ملی دانشآموزان، کشف و هدایت استعداد دانشآموزان، استمرار فعالیتهای پرورشی، فرهنگی و تربیت بدنی در اوقات فراغت با رویکرد خانواده محور، ایجاد زمینههای لازم به منظور تقویت و تأمین سلامتی جسمانی و روانی دانشآموزان و اهتمام به آموزش مهارتهای فنّی و حرفهای در زمینه کارآفرینی دانشآموزان از جمله این اهداف است.
وی افزود: همچنین ایجاد فرصت آموزش مهارتهای فردی و اجتماعی، اهتمام به امر آموزش مهارتهای زندگی در دانش آموزان و تقویت مهارت های فرزندپروری و نشاطآفرینی در خانواده از دیگر اهداف این برنامه است.
طریفی حسینی با تاکید بر محوریت مدارس و برنامهریزیهای غیرمتمرکز، خلّاقانه و نوآورانه از طرف مدارس در اجرای این برنامهها گفت: لازم است جلب مشارکت دانشآموزان برای حضور در پایگاهها و نیز استفاده از ظرفیت های محلی برای غنابخشیدن به برنامههای پایگاهها در دستور کار استانها قرار بگیرد.
-
دیپلم دانشآموزان کمتوان ذهنی ارزش استخدامی دارد
-
تحقق سند تحول بنیادین با توسعه عدالت آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش استثنایی
-
طرح غنیسازی اوقات فراغت باید به مشارکت دانشآموزان در فعالیتهای آموزشی و پرورشی منجر شود
-
جریان ملی دانش و فناوری در حوزه کودکان استثنایی ایجاد شود
-
۲۰ هزار مدرسه عادی پذیرای دانشآموزان استثنایی هستند
- 1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- 2- نظرات حاوی مطالب توهینآمیز یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمیشود.
- 3- نظرات پس از تایید منتشر میشود.