جشنواره غذاهای محلی فراموش شده در مراغه
مراغه (پانا) - جشنواره انواع غذاهای بومی و محلی فراموش شده در شهرستان مراغه برگزار شد.
در جشنواره غذاهای محلی فراموش شده، فاطمه محمدی با آبگوشت کاروان، سمیه قاسمی با پلوی تنوری و گوهرین با کوکوی گل ریواس به عنوان برگزیده جشنواره معرفی شدند.
عضو شورای اسلامی شورای شهر مراغه گفت: این جشنواره نخستین بار برای معرفی غذاهای محلی این شهرستان برگزار شده و فراهم کرده است تا نسل جوان با غذاهای سنتی بیشتر آشنا شوند.
عسگری افزود: حمایت از جشنوارههای این چنینی عامل ترویج فرهنگ کهن ایرانی است و مسئولان باید از برگزاری جشنوارههای این چنین حمایت کنند.
دبیر برگزاری جشنواره نیز گفت: این جشنواره برای نخستین بار در استان با هدف زنده کردن سنت پخت غذاهای فراموش شده محلی برگزار شده است.
احمدی افزود: بیشتر این غذاها با استفاده از گیاهان، سبزیجات و ترههای کوهی تهیه شده است.
وی خاطرنشان کرد: این غذاها با ارزش غذایی بالا به علت ماشینی شدن زندگی به مرور زمان فراموش شده است.
گفتنی است در این جشنواره آشپزهایی از شهرهای مراغه، سنندج و ملکان شرکت داشتند و ۱۷ نوع غذا شامل آش، بورانیها، دلمه، کوفته، کوکو، شیرینی، مربا و ترشیجات تهیه کرده بودند.
ارسال دیدگاه