با چای اولانگ آشنا شوید
شهرکرد (پانا) - چای اولانگ طعم بسیار لذیذی دارد و دارای آنتی اکسیدان های زیادی از جمله تئافلاوین و تئاروبین است.
این چای فوقالعاده ،از بدن در برابر رادیکال های آزاد واسترس محافظت میکند.
این محصول با نام اولانگ یا اژدهای سیاه نیز شناخته میشود.
این چای به صورت نیمه اسید تهیه میشود و بین نوشیدنی های سیاه و سبز قرار می گیرد. چای اولانگ هرچه اسید کم تری داشته باشد سبک تر و سبز تر خواهد بود.
اولانگ ها با توجه به اکسیداسیون یا بودادن، به ۵ دسته طبقه بندی میشود.
بای هائو (Bao Hao) نوعی اولانگ است که،طعم میوه ای و ترد دارد.
بائوژانگ(Bao Zhong) در طبقه دوم قرار دارد و دارای ۱۰ تا ۱۸ درصد اکسیداسیون است و عطر و طعم آن بسیار لطیف است.
دا هونگ پائو(Da Hong Pao) که میتوان آن را روپوش قرمز نامید دارای اکسیداسیون بالایی است و طعم خاکی و قوی دارد.
تای گوان یین(Tie Guan Yin)به الهه آهن معروف است و رایحه های شیرین و میوه ای دارد.
تونگ تینگ(Tung Ting)را قله منجمد می نامند که طعم گردویی دارد.
برخی از اولانگ ها مانند اولانگ های پخته در انتها برای ایجاد یک لایه طعم اضافی مانند رایحه میوه، گل یا دودی،بوداده میشود.
عدم شناخت فواید این محصول باعث شده است این چای محبوبیت کمی داشته باشد.
خبرنگار پانا:فاطمه آقابابایی بنی
ارسال دیدگاه