روشی برای رفع بوی بد گوشت و ماهی از دست
تهران (پانا) - اگر هنگام آشپزی دستتان بوی بد پیاز، مرغ یا گوشت قرمز گرفته است میتوانید با راهکارهای خانگی و با مواد طبیعی این بو را به راحتی از بین ببرید.
به گزارش نمناک، چنانچه با بنزین سر و کار داشته اید، برای پخت و پز گوشت قرمز، گوشت ماهی یا پیاز خرد می کردید و یا برای سفید کردن لباس هایتان از محلول سفید کننده استفاده کرده اید، به احتمال قوی دست هایتان بوی ناخوشایندی به خود گرفته اند. خوشبختانه انواع مختلفی از راه کارهای خانگی وجود دارند که شما با استفاده از آن ها می توانید دستانتان را مجددا تمیز و خوشبو کنید.
دست هایتان را با استفاده از دهان شویه، ضد عفونی کنید:
دهان شویه، علاوه بر خنثی کردن ترکیبات به وجود آورنده ی بو، می تواند باکتری هایی که سبب تولید بو می شوند را نیز از بین ببرد. رایحه های مختلف آن هم می توانند عطر و بوی خوبی به دست هایتان داده که به نوبه خود بوهای باقی مانده در دست را از بین خواهند برد.
دست هایتان را با آب سرد و صابون بشویید:
بدین منظور همیشه از آب سرد استفاده کنید زیرا آب گرم می تواند منافذ پوست را منبسط و باعث نفوذ بیشتر چربی ها و کثیفیها به داخل پوست شود. کف خوبی از صابون درست کنید و دست هایتان را قبل از شستن با آب سرد، کاملا مالش دهید.
بوی بد دست را با مالیدن دست هایتان به یک چیزی از جنس استیل از بین ببرید:
یک ظرف یا قطعه ای از جنس استیل را بردارید (مثل یک کاسه ی استیل) و زیر آب سرد، دستانتان را به آن بمالید. به این کار ادامه دهید تا بو از بین برود.
هر چیزی از جنس استیل می تواند در این روش کارآمد باشد، مثل سینک ظرفشویی چنان چه از جنس استیل ضد زنگ باشد.
می توانید یک صابون استیل ضد زنگ تهیه کنید که مخصوص از بین بردن بو های بد هست.
این روش برای از بین بردن بوی بد سیر و پیاز، بسیار خوب و کارآمد است.
دست هایتان را با سرکه بشویید تا بوهای زننده را از بین ببرید:
وقتی که دست هایتان را با سرکه می شویید، نیازی نیست که آن ها را به هم بمالید کافیست آن ها را در مقداری سرکه سفید آغشته کنید و سپس اجازه دهید در هوای آزاد خود به خود خشک شوند و سپس برای از بین بردن بوی سرکه، دست هایتان را با آب و صابون بشویید شست و شوی دست با سرکه، برای از بین بردن بوی بد گوشت، ماهی و پیاز خوب است.
ارسال دیدگاه