ثبت بیش از 16هزار سفارش در اولین ساعت فعالیت نمایشگاه کتاب تهران
تهران (پانا) - سخنگوی سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت در بخش مجازی نمایشگاه کتاب، تنها در ساعت نخست روز اول، 16 هزار و 500 سفارش به ثبت رسیده است.
علی رمضانی در نشست خبری تصریح کرد: این تعداد سفارش به ارزش ۴۲۰ میلیون تومان است.
وی با اشاره به اینکه از این میزان سفارش ثبت شده، ۱۲ هزار و ۵۰۰ مورد بستهبندی شده است، افزود: در نمایشگاه مجازی کتاب تهران، ۱۸۰ هزار عنوان کتاب بارگزاری شده و همچنان ناشران در حال بارگزاری کتابهای خود هستند.
به گفته رمضانی در روز اول مجموعاً ۴۹ هزار و ۶۹۴ نسخه کتاب در بخش مجازی به فروش رسیده است.
قائم مقام سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، متذکر شد: عموماً تعداد نسخه فروش رفته در نمایشگاه فیزیکی مشخص نیست و با سرجمع مراجعهکنندهها و تراکنشهای بانکی مشخص میشود.
رمضانی تصریح کرد: از دو هزار و ۸۰۰ ناشر اعلام شده در نمایشگاه، یک هزار و ۷۰۰ مورد در بخش حضوری و یکهزار و ۱۰۰ مورد در بخش مجازی حضور دارند و تا به امروز حدود ۹۳ درصد از متقاضیان غرفه خود را تحویل گرفته و مستقر شدهاند.
وی افزود: با توجه به اینکه برخی غرفهها خالی است، متقاضیان دیگر جابه جا شده و به این گروه غرفه اختصاص داده میشود.
سخنگوی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با تاکید به اینکه برنامهریزی گستردهای برای هدایت و راهنمایی مراجعان نمایشگاهی و اطلاعرسانی غرفهها عملیاتی شده، اضافه کرد: بعد از آخرین تغییرات غرفهها، بخشهای اطلاعرسانی و راهنمایی هم دایر میشود.
وی همچنین درخصوص رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط مراجعان افزود: تلاش ما بر این بوده با تبلیغات محیطی و اطلاعرسانی، مراجعان را ترغیب به رعایت پروتکلها و استفاده از ماسک کنیم؛ با این وجود از روز دوم نمایشگاه ناظران بهداشتی در خصوص استفاده نکردن از ماسک تذکر خواهند داد.
رمضانی به تعبیه تهویه مناسب در سالنها اشاره کرد و گفت: انتظار میرود با همکاری رسانهها، موضوع استفاده از ماسک فرهنگسازی شود.
قائم مقام نمایشگاه همچنین در پاسخ به سوالی درخصوص مشکلات برق و اینترنت اضافه کرد: متاسفانه برخی غرفهداران و ناشران در دقیقه نود غرفه خود را تحویل گرفتهاند و برخی مشکلات به وجود آمده که در حال حلوفصل است.
وی همچنین در خصوص مشکلات پرداختهای بانکی با اشاره به تعهدات بانک برای راهاندازی دستگاههای کارتخوان تا پایان روز اول نمایشگاه، افزود: فضای مصلی برای کاربری نمایشگاهی طراحی نشده و ما تلاش کردیم در فرصت محدود مشکلات اینترنت، غرفهسازی و تامین زیرساختها را حلوفصل کنیم.
سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از بیستویکم آغاز شده و تا سیویکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir ادامه خواهد داشت.
ارسال دیدگاه