رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
زیرساختهای حوزه درمان در شهر تهران متناسب با جمعیت رشد نیافته است
تهران (پانا) - رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت که متاسفانه زیرساختهای حوزه درمانی در شهر تهران در سالهای اخیر متناسب با جمعیت توسعه و رشد پیدا نکرده است.
علیرضا زالی در جلسه امروز شورای شهر تهران با تاکید بر این که اشتباه راهبردی است که بگوییم کرونا به پایان رسیده است، گفت: برنامهریزیهایی برای ادامه مقابله با این بیماری طراحی شده است و اصولا بحران در تهران به خصوص بحرانهایی که از جنس نرمافزاری باشد با چالشهایی همراه خواهد بود و یکی از چالشهایی که ما در بیماری کرونا با آن روبرو بودیم تمرکز جمعیتی در تهران بود که در برخی از مناطق ما با تمرکز جمعیتی بالایی روبرو بودیم.
وی ادامه داد: به عنوان مثال منطقه ۴ شهر تهران که نزدیک به یک میلیون و صد هزار نفر جمعیت دارد در ایام کرونا همواره نقطه داغ ما در بحث کووید ۱۹ محسوب میشد به طوریکه چه در بخش بستری و چه در حوزه مرگ و میر ما بیشترین آمار را در منطقه ۴ داشتهایم.
زالی با بیان اینکه متاسفانه زیرساختهای حوزه درمانی در شهر تهران در سالهای اخیر متناسب با جمعیت توسعه و رشد پیدا نکرده، گفت: در این بخش ما با محرومیتهایی روبرو هستیم به طوریکه سرانه تختهای دولتی در تهران بسیار پایینتر از استانهای دیگر است.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران با اشاره به اینکه از آغاز بیماری کرونا ۱۱۸ بیمارستان در تهران درگیر این بیماری شدند، گفت: ۶۷ درصد از خدمات در ارتباط با بیماری کرونا در بیمارستانهای دانشگاهی و مابقی در بیمارستانهای تأمین اجتماعی، ارتش و ... ارائه شده است و این مسئله میتواند به عنوان یک رکورد ملی و حتی بینالمللی محسوب شود.
وی با اشاره به راهاندازی بیمارستان صحرایی در کمتر از ۲۴ ساعت در محل نمایشگاه بینالمللی تهران در ایام کرونا خاطرنشان کرد: ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از آغاز کرونا به بیمارستان با عنوان این بیماری مراجعه کردهاند که در این بخش دو میلیون و ۷۰۰ هزار نفر خدمات لازم را در این حوزه دریافت داشتهاند.
زالی با بیان اینکه پیک پنجم یکی از سختترین امواج بیماری کرونا محسوب میشد، گفت: بدون اقرار باید گفت که در ایام کرونا هیچیک از مراجعهکنندگان با مشکلاتی روبهرو نشدند و تمام افراد خدمات مناسبی دریافت کردند.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران در پایان گفت: تا روز گذشته ۲۶ میلیون واکسن کرونا تزریق شده است که ۱۰ میلیون و ۸۰۰ نفر دوز اول، حدود ۹ میلیون دوز دوم و حدود ۵ میلیون نفر نیز دُز سوم را دریافت کردند.
ارسال دیدگاه