عضو شورای شهر تهران اعلام کرد؛
ورود دادستانی به ساختمانهای ناایمن تهران
تهران (پانا) - یک عضو شورای شهر تهران از ورود دادستانی به ساختمانهای نا ایمن شهر تهران خبر داد و گفت که باید از این فرصت استفاده کند و براساس تکالیف صریح قانونی که برعهده شهرداری گذاشته شده اقدام مناسب را انجام دهد.
مهدی عباسی در جریان جلسه شصت و یکم شورای شهر تهران در تذکری درخصوص ساختمانهای ناایمن شهر تهران گفت: ۱۲۹ ساختمان بسیار پرخطر در تهران داریم که بخشی از آنها اولویت شماره یک هستند چرا که مراکز حضور مردم هستند و توقع این است که شهرداری به صورت ویژه به این مسأله ورود کند زیرا دادستانی نیز وارد میدان شده و باید از این فرصت استفاده کند و براساس تکالیف صریح قانونی که برعهده شهرداری گذاشته شده اقدام مناسب را انجام دهد.
وی ادامه داد: در کنار آن گودهای رهاشده را داریم و خواهش میکنم مناطق تکلیف گودهای رهاشده را نیز تعیین کنند. خیلی از این گودها بیش از ده، پانزده سال است که بلاتکلیف هستند و پایدارسازی گود نیز مدت زمان خود را دارد و اگر به اتمام برسد خطرات جبران ناپذیری دارد. به ویژه گود برج میلاد که تسریع در مصوبات گود برج میلاد را خواستاریم.
عباسی در ادامه به موضوع ایمنی تاورکرینها نیز اشاره کرد و گفت: از شهرداری توقع میرود که در نظام پایش و کنترل و استانداردسازی تاورکرینها اقدام لازم را به عمل آورد.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران در ادامه با اشاره به موضوع باغ گیاهشناسی گفت: باغ گیاهشناسی یک میراث طبیعی و ملی کشور است و همه ما تکلیف داریم که از آن حفاظت کنیم و توقع می رود که شهرداری تهران و منطقه ۲۲ تدابیر لازم را انجام دهند.با مکاتبات انجام شده متوجه شدم معاون رییس جمهور و دادستانی نیز به موضوع باغ گیاهشناسی ورود کردند و شهرداری باید از این فرصت استفاده کند.
وی تاکید کرد: ساخت و ساز در مجاورت باغ گیاهشناسی کار غلطی است.
عباسی همچنین با اشاره به مسأله تنش آبی در کشور گفت: بازچرخانی آب در سطح شهر تهران ضروری است و پیشنهاد میکنم شهرداری لایحهای برای نحوه بازچرخانی آب در سطح شهر تهران به شورای شهر ارائه کند.
مهدی پیرهادی، دیگر عضو شورای شهر تهران نیز در این جلسه با اشاره به روز ۱۸ اردیبهشت، روز جهانی تالاسمی و بیماریهای خاص و صعبالعلاج اظهار کرد: بیماریهای خاص و صعبالعلاج به آن دسته از بیماریهایی گفته میشود که در جامعه عمومیت نداشته و برای درمان آنها شرایطی ویژهای باید فراهم شود.
وی با بیان اینکه این بیماریها درمان دائمی ندارند و فرد تا آخر عمر این بیمار ها را خواهد داشت، گفت: اکنون متولی رسیدگی به بیماران خاص در کشور بنیاد امور بیماریهای خاص است.
پیرهادی افزود: این روز به منظور افزایش آگاهی عمومی در خصوص این دسته از بیماریها در نظر گرفته شده است و این دسته از بیمارن به مدت طولانی و گاهی تمام عمر بیماری و فشار روحی سنگینی را متحمل میشوند.
وی با بیان اینکه سیستمهای درمانی در کشورهای مختلف بخش قابل توجهی از منابع سلامت خود را به این دسته از بیماران اختصاص میدهند، تاکید کرد: طبق آمار رسمی کشور بیش از ۱۳۰ هزار بیمار خاص شناسایی شده در کشور وجود دارد.
به گفته وی، با آن که دولت و مراکز خیریه غیردولتی برای تامین دارو و ادامه فرآیند درمان به این بیماران کمک میکنند، اما این کمک ها در حدی نیست که جوابگوی همه نیازهای واقعی بیماران خاص باشد و مجموع مشکلات آنها موجب شده بسیاری از این بیماران نتوانند بدون مشکل مالی به ادامه روند درمان فکر کنند.
وی با تشکر از تلاش گران عرصه خدمت رسانی به این قشر از جامعه که بی دریغ و مخلصانه برای مرهم گذاشتن بر بخشی از آلام این عزیزان تلاش می کنند، بر ضرورت حمایت همه گروههای دولتی، خصوصی و مردمی از این بیماران به ویژه در شرایط اقتصادی موجود که هزینه تامین نیازهای درمانی با افزایش چشمگیری روبرو بوده است، تاکید کرد.
پیرهادی با اشاره به روز هشتم می، مصادف با ۱۸ اردیبهشت، روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر در کشورهای مختلف جهان، این روز را گرامی داشت و ابزار امیدواری کرد که روزی صلح و آرامش در سرتاسر جهان حکمفرما باشد .
وی تاکید کرد: صلیب سرخ و هلال احمر، سازمانی است ارزشی و انسانی که برای حفظِ حُرمت و کرامت انسانی فارغ از مرزبندیهای سیاسی و جغرافیایی، در خدمت به اقشار مختلف مردم هنگام نیازمندیها است.
رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران افزود: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، با تربیت امدادگران جوان و با آموزش افراد متخصص و دلسوز برای مقابله با حوادث و اتفاقات احتمالی در جامعه میکوشد که اعضای جامعه را در مقابل رخدادها مصونیّت بخشیده و زمینه پیشگیری از وقایع احتمالی را بیش از پیش فراهم آورد و سفیر صلح و دوستی و فرشته نجات مصدومین و گرفتارانی باشد که در شرایط دشوار و ناگوار زندگی در چنگال حوادث گرفتار میشوند.
وی ادامه داد: بنده نیز به نمایندگی از مردم شریف تهران ۱۸ اردیبهشت یکصدمین سالروز هلال احمر را به همه عزیزان زحمتکش هلال احمر و صلیب سرخ تبریک گفته و قدردان زحمات و جان فشانی هایشان به ویژه در چند سال اخیر که با همت مضاعف برای حفظ جان هزاران انسان در مقابل بیماری همه گیر کرونا جانانه ایستادند، هستیم.
رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در ادامه سخنان خود با اشاره به درگذشت نادر طالبزاده تاکید کرد که یکی از میادین یا معابر تهران به نام ایشان نامگذاری شود.
وی، از کمیسیون نامگذاری خواست نامگذاری به قید فوریت انجام شود.
وی با اشاره به شخصیت نادر طالبزاده، او را الگویی شاخص در بین هنرمندان انقلابی برشمرد و افزود: مرحوم طالب زاده یکی از سردمداران عرصه رسانه و فرهنگ انقلابی بود که همواره در مسیر حرکت خود مصمم و ثابت قدم بود.
وی افزود: شخصیت نادر طالب زاده به همراه یار دیرینش سید مرتضی آوینی بهترین الگوها برای نسل جوان در کارهای رسانه ای و فرهنگی هستند. ایشان هنرمندی متعهد و با دانش بود که در راه شناساندن چهره حقیقی کشورهای سلطه جو و مستکبر غربی فعالیت های زیادی را به ثمر رساندند.
رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: نادر طالبزاده تمام تلاش خود را در راه جهاد تبیین در حوزه فرهنگ و رسانه به خرج داد و در این عرصه آثار و یادگاری های نفیسی به جای گذاشت.
نرگس معدنیپور، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران هم در جلسه امروز شورای شهر تهران با تبریک هفته سلامت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سلامت طی تذکری بیان داشت: بیست و نهمین نمایشگاه قرآن کریم بعد از دو سال تعطیلی به دلیل شیوع بیماری کرونا، در سال جاری به مدت دو هفته از پانزدهم تا بیست و هفتم ماه مبارک رمضان در مصلی تهران برگزار شد که این نمایشگاه با استقبال بسیار مناسب شهروندان رو به رو گردید.
وی با بیان اینکه در برگزاری این دوره از نمایشگاه قرآن شهرداری تهران حضور داشته و شورای عالی قرآن شهرداری اقدامات قابل توجهی را در زمینه ترویج فرهنگ قرآنی در این دوره از نمایشگاه در دستور کار داشتند، خاطر نشان ساخت: این تلاش شورای عالی قرآن شهرداری تهران قابل تقدیر است، همچنین از سازمان بسیج شهرداری تهران به واسطه ایجاد مرکز تبادل کتاب در فضای این نمایشگاه و از خدمات ارائه شده از سوی شهرداری منطقه ۷ که اقدامات بسیار شایان توجهی انجام داده نیز تقدیر و تشکر می گردد.
معدنی پور در ادامه سخنان خود با اشاره به چهلمین سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر گفت: از شهرداری تهران توقع می رود تا نسبت به برگزاری گرامیداشت این رویداد مهم تاریخی اهتمام ویژه داشته باشد. در این زمینه لازم است جهت گیری و همسوسازی برنامه ها با شعارها اعلام شده از سوی مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۱ و همچنین تبیین شعار حماسی «ما مقاوم هستیم» در این خصوص مد نظر شهرداری قرار گیرد.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهرداری تهران می بایست از ظرفیت و مشارکت سازمان ها و نهادهای لشکری و کشوری برای تحقق اهداف تعیین شده بهره گرفته و با رویکردهای خلاقانه، مبتکرانه، اثرگذار و فن آورانه به ویژه در فضای مجازی در اجرای برنامه ها بپردازد و از ظرفیت کارشناسان و پیشکسوتان با همکاری صدا و سیما و دیگر مراکز در مباحث دفاع مقدس، سبک زندگی و الگودهی رفتار رزمندگان استفاده شود. همچنین شهرداری تهران حتما در استفاده از ظرفیت هنرمندان متعهد کشور در تهیه و تولید و پخش هنرهای نمایشی، تجسمی و فیلم و عکس در چهلمین سالروز آزادسازی خرمشهر بهره گیری کند.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: با توجه به نزدیک بودن به ایام شهادت امام صادق(ع) ضرورت دارد تا شهرداری برنامههای ویژهای را در تبیین مکتب جعفری مدنظر قرار دهد.
ارسال دیدگاه