تأثیر صبحانه بر یادگیری دانشآموزان
نیشابور (پانا) - خوردن صبحانه باعث تنظیم قند خون و افزایش توانایی و انرژی دانشآموزان میشود.
فاطمه گلشنی، مربی بهداشت مدارس ابتدایی شهرستان نیشابور در گفت و گو با پانا عنوان کرد: «به همراه داشتن صبحانه و میان وعده های سالم در مدرسه باعث می شود دانش آموزان انرژی کافی را برای یادگیری داشته باشند، اگر دانش آموز صبحانه نخورد به دلیل افت قند خون، توانایی و شرایط لازم را برای یادگیری در مدرسه نخواهد داشت.»
وی اضافه کرد: «بهترین گزینه برای صبحانه مواد غذایی شامل پروتئین و فیبر هستند و مواد غذایی که دارای شکر زیاد هستند مناسب نیستند، زیرا باعث افزایش ناگهانی سطح قند خون شده و سپس به سرعت قند خون را کاهش می دهند و این امر باعث می شود فرد احساس گرسنگی یا خواب آلودگی کند، اما با مصرف پروتئین و فیبر، قند خون تغییر چشمگیری نخواهد داشت و مدت زمان بیشتری فرد را سیر نگه میدارد.»
گلشنی خاطرنشان کرد: «مربیان و معاونین بهداشت مدارس در طول سال سلامت همه دانش آموزان را ارزیابی می کنند که در این ارزیابی وضعیت بینایی، شنوایی، قد، وزن و سلامت دهان، دندان و موی سر هر دانش آموز بررسی می شود و در صورت وجود مشکل، به خانواده فرد اطلاع داده می شود، بنابراین انتظار می رود خانواده ها در این خصوص پیگیر رفع مشکلات فرزندان خود شوند.»
این مربی بهداشت مدرسه ضمن اشاره به رعایت بهداشت در مدارس ادامه داد: «آموزش های لازم جهت رعایت بهداشت فردی و اجتماعی در مدارس صورت میگیرد، اما دانش آموزان علاوه بر مدرسه در خانه نیازمند رعایت بهداشت هستند و خانواده ها نقش بسیار مؤثری را در رعایت بهداشت دانش آموزان در خانه ایفا می کنند.»
لشنی یادآور شد: «سالانه جلسات بسیاری با هدف افزایش سطح آگاهی والدین در امور بهداشتی، ورزشی و تغذیه دانش آموزان، در مدارس برگزار می شود.»
دانش آموز خبرنگار: فاطمه محمدآبادی
ارسال دیدگاه