خاصیت مهم نوشیدن گلاب در ماه مبارک رمضان
تهران (پانا) - یکی از روشهای طبیعی و موثر برای افزایش نشاط و کاهش خستگی بدن اضافه کردن عرقیجات گیاهی همچون گلاب به برنامه غذایی است.
به گزارش سایت نمناک، فصل تابستان زمانی از سال است که ما بیشترین نوشیدنی را در آن مصرف میکنیم. شربت گلاب یکی از نوشیدنیهای محبوب برای مردم آسیا مخصوصاً در گرمای تابستان است، زیرا طعم و بوی اعجاب انگیزی دارد. شربت گلاب را همچنین در ماه مبارک رمضان بیش از همیشه مصرف میکنند، زیرا یک شربت خنک و خوشطعم است که طرفداران زیادی به خصوص در هنگام افطار دارد که در این قسمت آنها را به شما معرفی خواهیم کرد.
مبارزه با کمآبی بدن
شربت گلاب دارای مواد معدنی خنک کننده مانند سدیم، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، سولفور و فسفر است. در نتیجه تعادل آب در بدن را تنظیم کرده و آن را مرطوب و هیدراته نگه میدارد. مخصوصا بعد از یک روز طولانی که فرد روزه گرفته و هیچگونه نوشیدنیای مصرف نکرده است.
کاهش عطش و تشنگی
اگر در طول ماه رمضان احساس عطش و تشنگی میکنید، برای کاهش میزان عطش و تشنگی طی روز در لیوان آبی که میخواهید زمان افطار بیاشامید، سه قاشق گلاب اضافه کنید و سپس آب را بنوشید.
کمک به وزن گیری
شربت گلاب شامل موادی است که تعادل نیتروژن در بدن را افزایش میدهد و با افزایش توده بدنی یا کاهش بیش از حد آن مبارزه میکند. افرادی که وزن بسیار کمی دارند و میخواهند روزه بگیرند اما لاغر نشوند، میتوانند با شربت گلاب وزن خود را ثابت نگه دارند.
تامین انرژی
شربت گلاب حاوی کربوهیدرات و شکر است و میتواند انرژی بدن که بر اثر روزه از دست رفته است را دوباره تامین کند.
بهبود گوارش
گرسنه ماندن در طول روز به دلیل روزه و خوردن غذای زیاد در وعده افطار، ممکن است باعث مشکلات گوارشی شود و از هضم غذا جلوگیری کرده و دل درد را به همراه داشته باشد. اسانس گلاب باعث میشود که ذرات غذایی تجزیه شوند و راحتتر هضم گردند.
تقویت معده
گلاب به دلیل خاصیت ضد «سودا» و عطر و بوی خوش، خاصیت دارویی نیز داشته و برای تقویت معده مفید است.
درمان تب
شربت گلاب دمای بدن را کنترل میکند و برای افرادی که از تب رنج میبرند، مناسب است و میتواند دمای بدن را به حالت متعادل در بیاورد.
ارسال دیدگاه