فرشیدی در گفت‌وگو با پانا مطرح کرد؛

تاکید بر رفع دغدغه فرهنگیان درباره مدیریت تعارض منافع

تهران (پانا) - وزیر آموزش و پرورش در دولت نهم گفت یکی از شیوه‌های مقدماتی مدیریت تعارض منافع، سوت‌زنی است یعنی زمینه‌ای برای اعلام و معرفی کارکنانی که ممکن است منافع شخصی را منافع ملی ترجیح دهند، ایجاد شود و به دستگاه‌های مربوطه ارجاع شود.

کد مطلب: ۱۲۴۴۵۸۲
لینک کوتاه کپی شد
تاکید بر رفع دغدغه فرهنگیان درباره مدیریت تعارض منافع

محمود فرشیدی در گفت‌وگو با پانا در خصوص مدیریت تعارض منافع در آموزش و پرورش،‌ اظهار کرد: «معنای شفاف تعارض منافع یعنی کسی در مسند تصمیم‌گیری، اقدام و اجرا باشد و خود نیز ذینفع تصمیم‌گیری باشد. در زمینه آموزش و پرورش آنچه که بیشتر مطرح شده اخذ مجوز توسط مسئولین برای تأسیس مدارس غیردولتی است؛ یعنی شخصی که در زمان مسئولیت خود، مجوز مدرسه غیردولتی اخذ کرده یا از امکانات آموزش و پرورش سوءاستفاده کرده است، منافع شخصی را بر منافع ملی ترجیح داده است که این موضوع ناشی از تعارض منافع است.»

وی افزود: «به نظر من علاوه بر این، مسائل دیگری نیز وجود داشته و دارد و به طور کلی هر امتیازی که قرار است واگذار شود، اگر ضابطه‌مند نباشد، طبعاً تصمیم‌گیران خود یا دوستانشان را در اولویت قرار می‌دهند. یکی از دغدغه‌های ما این بود که کارمندان حوزه ستادی وزارتخانه از این امتیاز استفاده نکنند.»

وزیر اسبق آموزش و پرورش بیان کرد: «دادن تسهیلات و قرارداد بستن با شرکت‌ها و انتشار کتاب نیز از دیگر موضوعاتی است که به تعارض منافع باز می‌گردد.»

وی با بیان اینکه یکی از بخش‌هایی که مدیریت تعارض منافع در آن باید مورد توجه قرار گیرد، پژوهشگاه‌ها و پژوهش‌سراهاست، تأکید کرد: «ضوابط در زمینه‌های مختلف باید شفاف باشد و نظارت دقیق بر اجرای این ضوابط و برخورد قاطع با کسانی که سوء استفاده کردند، صورت گیرد. همان گونه که رئیس جمهوری تأکید کردند، یکی از شیوه‌های مقدماتی این نیز سوت‌زنی است یعنی زمینه‌ای برای اعلام و معرفی کارکنانی که ممکن است منافع شخصی را منافع ملی ترجیح دهند، ایجاد شود و به دستگاه‌های مربوطه ارجاع شود. فرهنگیان در این زمینه نگرانی‌های بسیاری دارند و امیدواریم آن طور که شایسته است این موضوعات برای معلمان تبیین شود.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار