فعال شدن نرمافزار گویاساز در شبکه شاد برای دانشآموزان با آسیب بینایی
تهران (پانا) - معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در مصاحبه با رادیو جوان «برنامه هواتو دارم» از فعال شدن نرمافزار گویاساز در شبکه شاد برای دانشآموزان با آسیب بینایی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، سیدجواد حسینی در این مصاحبه با بیان اینکه سازمان آموزش و پرورش در سال ۱۳۷۰ تاسیس شد تا نظام تعلیم و تربیت در ابعاد مختلف برای دانش آموزان با نیاز های ویژه دسترسی پذیر شود، گفت: در زیست بوم کرونا مدارس تعطیل شد اما آموزش دانش آموزان ادامه داشت.
وی افزود: وزارت آموزش و پرورش در کنار برنامه های تلویزیونی برای دانش آموزان شبکه شاد را ایجاد کرد و ۷۰ درصد دانش آموزان در این شبکه تحت پوشش آموزش قرار گرفتند.
وی با اشاره به اینکه مدارس استثنایی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه در ابعاد مختلف مناسب سازی می شوند، گفت: در شبکه شاد هم این مناسب سازی ها برای دانش آموزان با نیازهای ویژه نیاز است تا امکان استفاده از آموزش های مجازی برای این دانش آموزان فراهم شود.
حسینی با بیان اینکه سازمان آموزش و پرورش استثنایی ۷ گروه از دانش آموزان را تحت پوشش تحصیلی قرار داده است، گفت: یکی از گروه های تحت پوشش سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان با آسیب بینایی هستند و شبکه شاد برای این گروه از دانش آموزان با مشکلاتی مواجه بود که خوشبختانه نرم افزار گویا ساز به این پلتفرم اضافه شد و دسترسی پذیری این گروه از دانش آموزان برای استفاده از شبکه شاد فراهم شد.
وی تصریح کرد: بخش های مختلف شاد از جمله راهنمای شاد، پشتیبانی شاد، داشبورد های مدیریتی و ابزار های آن با استفاده از نرم افزار گویا ساز از متن به صوت تبدیل می شوند.
رئیس سازمان آموزش و پرودش استثنایی گفت: هم چنین در شبکه شاد در بخش محتواهای آموزش استثنایی، محتواهای مناسب سازی شده برای دانش آموزان با آسیب بینایی قرار داده شده است.
وی در پایان گفت: در وزارت آموزش و پرورش کارگروه شبکه شاد ایجاد شده است تا در به روز رسانی و مناسب سازی این شبکه برای دانش آموزان فعالیت کند.
ارسال دیدگاه