عضو کمیسیون رمز ارز و بلاکچین سازمان نظام صنفی رایانهای کشور:
داشتن داراییهاى دیجیتال اقتصاد مردم و دولتها را قویتر میکند
تهران (پانا) - عضو کمیسیون رمز ارز و بلاکچین سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور با بیان اینکه داشتن داراییهاى دیجیتال اقتصاد مردم، دولتها و ممالک را قویتر میکند، میگوید با پیگیری و مذاکرات انجامشده قرار است با توجه به تجارت و قابلیتهای موجود در کیش، تولید رمز ارز ملی با محوریت این جزیره به زودی به مرحله اجرا در آید که بخشهایی غیر از ماینینگ از جمله صرافی و کیف پول دیجیتال، خدمات جانبی رمز ارزها، کنترلها و راهاندازی رمز ارز ملی در این جزیره را شامل میشود.
به گزارش دبیرخانه همایش مسیر شغلی رشتههای علوم اقتصادی؛ علی پاکباختهگان زنجانی در همایش مسیر شغلی رشته های علوم اقتصادی که در دانشگاه خوارزمی و به مدت دو روز برگزار شد با تاکید بر اینکه باید با اقتصاد روز دنیا حرکت کنیم، اظهار داشت: فلسفه به وجود آمدن بیتکوین در سال ۲۰۰۸ توسط شرکت یا گروه ساتوشی بود(هویتش دقیقاً مشخص نیست ) آنها آمدند تا ارز رمزنگاریشده را به دنیا هدیه دهند و زمانی که این ارز به وجود آمد زیر ٠/٥ دلار بود و کم کم افزایش قیمت یافته و در حال حاضر به سقف ۶۹ هزار دلار رسیده است .
پاک باخته گان زنجانی گفت: در اقتصاد بلاکچین،حوزههای دیگری نیز شاهدیم از جمله حوزه دیفای که عملاً بانکداری دنیا را کنار زده است.
وی در توضیح این مطلب افزود: اعتماد بیش از حد مردم به دولت ها و بانک ها در همه کشورها و از جمله کشور ما باعث شده که اتفاقات و اختلاس هایی را که شاهدیم به وجود بیاید و این، به دلیل اعتماد مردم به سران حکومت و بانک هاست که فساد آفرینی می کند.
وی ادامه داد: در حوزه دیفای در اقتصاد بلاکچین، در واقع پلتفرمهایی وجود دارند که خدمات سپردهگذاری و بدهی را به شما ارائه میکنند. با سپردهگذاری در این پلتفرمها میتوان سودی براساس نوع سرویس مشخص شده دریافت کرد. در اینجا سپرده مستقیما به دست فردی که تقاضای وام گرفتن از این پلتفرم را دارد خواهد رسید که در ازای درخواست خود نیز وثیقهای به شکل رمزارز در اختیار این پلتفرم قرار داده است. به عبارت دیگر کنترل کامل داراییهای شما در اختیار خودتان است، شیوه خرج شدن آن را میتوانید خودتان مشخص کنید و هر زمان که بخواهید میتوانید دارایی خود را برداشت
کنید.
پاک باخته گان زنجانی ادامه داد: حوزه دیگراقتصاد بلاکچین ، NFT است که درواقع به دارایی دیجیتالی میگویند که قابل نباشد. این دارایی دیجیتال، ارزش خود را به صورت نوعی از رمزارز حفظ میکند. در حقیقت، همانطور که یک فرش دستبافت یا تابلوی نقاشی، ارزش خود را در طول زمان حفظ میکند و نوعی سرمایهگذاری به شمار میآید، در رابطه با NFT نیز همین امر صدق میکند.
عضو کمیسیون رمز ارز و بلاکچین سازمان نظام صنفی رایانه ای به اهمیت آگاهی و دانستن اقتصادکلان اشاره کرده و گفت: اقتصاد کلان کمک می کند که بتوان در حوزههای مختلف از جمله بازارهای مالی، تحلیل های درستی داشت و به عنوان پیش نیازِ شناسایی بازار رمزارزها نیز محسوب می شود و ما در آموزش های خودمان در ابتدا مباحث اقتصاد کلان را به افراد آموزش می دهیم .
پاک باخته گان زنجانی ادامه داد: حوزه بعدی ، متاورس است که برای اولین بار توسط فیسبوک مطرح شد واژه متاورس نخستین بار سه دهه پیش در یک رمان تخیلی استفاده شد و اکنون توجهات را در سیلیکون ولی جلب کرده و به ایده فضای مجازی مشترکی اشاره دارد که در آن می توان با استفاده از دستگاه های مختلف، به افراد دسترسی پیدا کرد.
وی در ادامه صحبت های خود به این موضوع تاکید کرد که ارزهای دیجیتال وارد سیزدهمین سالگرد خود شده ولی همچنان یک کودک است و نوجوان بالغ نیست. امروز هر کسی که بتواند ارزهای دیجیتال خریداری کند از هر اقتصادی بهتر است و سرمایه گذاری بزرگی انجام داده است .
عضو کمیسیون رمز ارز و بلاکچین سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور به مردم توصیه کرد: امروز کسی که بتواند ارزهای دیجیتال خریداری کند از هر اقتصادی بهتر است و سرمایه گذاری بزرگی انجام داده است .
پاکباختهگان زنجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تولید و رونمایی از اولین دستگاه کارتخوان (POS) ایرانی مبتنی بر ارز دیجیتال در سال گذشته گفت: این دستگاه را تولید کردیم و در نمایشگاه ترکیه نیز آن را به تمام جهانیان معرفی کردیم؛ درواقع با تولید این دستگاه، شاهد ظهور نسل سوم دستگاههای خودپرداز هستیم. دستگاهی که به راحتی خرید و فروش همه رمزارزها را ممکن میکند.
وی با اشاره به اینکه در اقتصاد بلاک چین، حوزه های زیادی داریم گفت: در سال ۱۹۹۳ زمانی که بحث دنیای بدون مرز و دنیای بدون پلیس اقتصادی مطرح شد و صحبت از دهکده جهانی بود ،فرا فناوری بلاکچین به وجود آمد و در یک سیستم غیر متمرکز تلاش کرد تا دنیا را بدون مرز کند. در این دنیا، دیگر ناظر و کنترل کننده بر مالکیت های مردمی وجود ندارد و هر کسی فقط خودش می داند که چه دارایی هایی دارد.
ارسال دیدگاه