میکائیل باقری:
باید از تجربیات موفق در زمینه ترویج و تعمیق فرهنگ انتظار و مهدویت بهره برد
تهران (پانا) - مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد که در مسیر تحول در فعالیتهای سه منشور نورانی قرآن، عترت و نماز باید از تجربیات موفق در زمینه ترویج و تعمیق فرهنگ انتظار و مهدویت بهره برد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل معاونت پرورشی و فرهنگی، میکائیل باقری در جلسه مشترکی که با حضور مسئولان بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) برگزار شد، گفت: کارهای خوبی در زمینه انتظار و مهدویت با حمایت و پشتیبانی محتوایی و تخصصی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود در پایگاه مجازی انتظار و مهدویت که دبیرخانه کشوری آن در استان یزد مستقر شده، انجام شده است و باید سعی کنیم با هم افزایی بیشتر این اقدامات را افزایش دهیم.
وی افزود: همان طور که می دانید در آستانه بازنگری مجموعه فعالیتهای حوزه قرآن، عترت و نماز هستیم که باید با باز تعریف فعالیت ها و استخراج نیازها و چالش ها در بین جامعه هدف به ویژه دانش آموزان نیازهای آنها را شناسایی و برطرف کنیم.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: این اداره کل در حوزه عترت ۶ فعالیت شاخص را در استانها پیگیری می کند که یکی از آنها فعالیت انتظار و مهدویت است؛ بنابراین ما در زمینه امام حی و حاضرمان یک مأموریت اداری و یک وظیفه اخلاقی داریم و آمادگی کامل داریم در دوره جدید کارهای ویژه و مؤثری در این زمینه انجام دهیم.
وی تصریح کرد: باید یک فرآیند جریان ساز در زمینه انتظار و مهدویت انجام دهیم. همان طورکه می دانید با گسترش فعالیت های مجازی در وزارت آموزش و پرورش پس از شیوع ویروس کرونا کانال انتظار و مهدویت راه اندازی شده است همچنین برای تحقق اهداف مفاد تفاهمنامه بین وزارت آموزش و پرورش و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود از ظرفیت های موجود در قرارگاه مجازی، بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) و ۳۲ رابط استانی انتظار و مهدویت که افسران جنگ نرم ما در این عرصه هستند استفاده کنیم.
باقری ادامه داد: باید از تجربیات موفق در زمینه ترویج و تعمیق فرهنگ انتظار و مهدویت بهره ببریم و دانش آموزان و معلمان را با فرهنگ غنی مهدویت آشنا کنیم.
ریل گذاری خوبی در زمینه انجام فعالیت های مهدوی در آموزش و پرورش صورت گرفته است
همچنین محمدرضا نصوری،معاون آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیز در این جلسه گفت: ریل گذاری خوبی در زمینه انجام فعالیت های مهدوی در آموزش و پرورش صورت گرفته است و برای تعمیق و گسترش فعالیت ها تفاهمنامهای با دانشگاه شهید رجایی و دانشگاه فرهنگیان و همچنین تفاهمنامه ای با سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منعقد کردیم که ثمره این تفاهمنامه، مرجعیت مجموعه کتاب های یاران آفتاب از انتشارات بنیاد در برنامه آموزشی پیش دبستانی ها بود.
وی افزود: معتقدیم هیچ کجا مانند آموزش و پرورش این همه استعداد وجود ندارد و باید با سوژه های جدید برنامه های متنوعی را برای سال ۱۴۰۱ در آموزش و پرورش تعریف کنیم تا شاهد ترویج و تعمیق و تهذیب فرهنگ مهدویت در آموزش و پرورش باشیم.
در ادامه جلسه سایر اعضا نیز به بیان نظرات و دیدگاه های خود در زمینه راهکارهای گسترش فرهنگ انتظار و مهدویت در آموزش و پرورش پرداختند.
ارسال دیدگاه