در گفتوگو با پانا مطرح شد
پیشنهاد «کاوه سجادیحسینی» برای ارتقای سینمای کوتاه در جشنواره فیلم فجر
تهران (پانا) - «کاوه سجادیحسینی» میگوید توجه هرچه بیشتر جشنواره فیلم فجر به حوزه فیلم کوتاه میتواند امیدبخش باشد.
«کاوه سجادیحسینی» کارگردان شناخته شده سینمای ایران که سالها در زمینه فیلم کوتاه فعالیت داشته است در گفتوگو با خبرنگار پانا با اشاره به اهمیت حضور فیلم کوتاه در جشنواره فیلم فجر گفت: توجه هرچه بیشتر جشنواره فیلم فجر به حوزه فیلم کوتاه میتواند امیدبخش باشد. برای مثال پیشنهاد من این است که دربخشهای مختلف حوزه فیلم کوتاه برای مثال طراحی صحنه، فیلمبرداری، طراحیلباس و... جایزه درنظر گرفته شود تا عوامل فیلم کوتاه با انگیزهای بیشتر از گذشته مشغول به کار شوند.
این کارگردان درباره بخش «سینمای کوتاه» در این رویداد سینمایی گفت: در اغلب جشنوارههای معتبر جهانی، بخشی مخصوص به فیلم کوتاه وجود دارد و این حوزه پراهمیت سینما جدی گرفته میشود. جشنواره فیلم فجر نیز از این مهم غافل نبوده و با برگزاری بخشی مختص به فیلم کوتاه به آن میپردازد.
او ادامه داد: جایزه بخش فیلم کوتاه جشنواره فجر برای فیلمسازان این حوزه اهمیت بسیاری دارد. دریافت این جایزه به سهل و هموار کردن مسیر فیلمساز کمک میکند و فیلمساز میتواند در بستر این رویداد سینمایی خودی نشان دهد و همه فیلمسازان دوست دارند که در جشنواره فیلم فجر حضور داشته باشند.
سجادی حسینی درباره توجه جشنواره به حوزه فیلم کوتاه گفت: جشنواره فیلم فجر یکی از مهمترین و اصلیترین جشنوارههای سینمایی در کشور ما به شمار میرود، درنتیجه به اعتقاد من توجه هرچه بیشتر این رویداد سینمایی به حوزه فیلم کوتاه میتواند امیدبخش باشد. برای مثال پیشنهاد من این است که دربخشهای مختلف حوزه فیلم کوتاه برای مثال طراحی صحنه، فیلمبرداری، طراحیلباس و... جایزه درنظر گرفته شود تا عوامل فیلم کوتاه با انگیزهای بیشتر از گذشته مشغول به کار شوند.
این کارگردان و مدرس سینما تاکید کرد: چنین رویکردی میتواند بستری برای پرورش استعدادهای بیشتر را فراهم آورد که چنین نگاهی میتواند بسیار کمککننده باشد. باید آگاه بود که سینمای کوتاه ما درواقع آینده سینمای بلند است و مسیر پیشرفت از همین حوزه کوتاه میگذرد.
کارگردان فیلم «بوفالو» گفت: با بها دادن به فیلمسازان حوزه کوتاه، ضمن برنامهریزی مدون میتوان نسل جدیدی از فیلمسازان را پرورش داد. یعنی باید برای فیلمهای کوتاه نیز همچون فیلمهای بلند مصاحبه و نشستهای مطبوعاتی درنظر گرفته شود و نقد و بررسی و مخاطب داشته باشد.
او درباره ریلگذاری آینده سینمای ایران از طریق جشنواره فیلم فجر گفت: برنامهریزی برای توسعه چنین نگاهی مربوط به مدیران فرهنگی شده و مدیریت آنان را میطلبد، اما در نهایت فکر میکنم با سهلکردن شیوهنامه اخذ پروانه ساخت و کم شدن حساسیتها، مسیری برای آرامش خاطر فیلمساز و پرورش بیشتر خلاقیت او باز باشد. البته که همه ما در ایران زندگی میکنیم و در صورت سهل شدن نگاههای سختگیرانه نیز از قوانین تخطی نخواهیم کرد.
ارسال دیدگاه