علی معلمی: فضاهای پرورشی فرصتی طلایی و بینظیر در کشور و آموزش و پرورش است
تهران (پانا) - معاون برنامهریزی امور اردوها و فضاهای پرورشی کانون و اردوگاه را یک فرصت تربیتی مهم برشمرد که باید قدر آن را دانست.
نشست قطبهای شش گانه کانون های فرهنگی تربیتی سراسر کشور صبح امروز در اردوگاه باهنر تهران برگزار شد.
در این نشست علی معلمی؛ معاون برنامه ریزی امور اردوها و فضاهای پرورشی فرهنگی هنری اردوها و فضای پرورشی ضمن تقدیر از فعالیت های انجام شده گفت: آنچه امروز شاهد هستید و می بینید و به عنوان چراغ راه به آن ادامه خواهید داد اساسی ترین و عملیاتی ترین فعالیت های حوزه پرورشی است.
وی افزود: در حوزه اردوگاه ها، می توان از فضاهای پرورشی فرصتی طلایی و بی نظیر در کشور و به طور خاص فضایی طلایی در آموزش و پرورش یاد کرد.
وی خاطرنشان کرد: کانون و اردوگاه یک فرصت تربیتی است که باید قدر آن را دانست. کار در میدان مشقاتی دارد و همین باعث می شود درک شما به عنوان مجریان برنامه ها از این موضوع بیشتر باشد.
معلمی با اشاره به سخنان علی رمضانی مدیرکل فرهنگی هنری اردوها و فضای پرورشی که اداره کل را محور قرار دادند و با این نگاه یک وحدت فکری و عملیاتی را ایجاد کردند ادامه داد: در حوزه اردوگاه ها دغدغه مندانه تلاش شده است. اردوگاه اساسنامه نداشت، ولی امروز به برکت تلاش ها اساسنامه را داریم و اگر ابلاغ شود دستورالعمل های مرتبط با آن هم ابلاغ می شود.
وی خاطرنشان کرد: آن چیزی که باعث توسعه و پیشرفت است، نیروی انسانی است و امروز شاخص ترین نیروهای انسانی ما در حوزه کانون های فرهنگی تربیتی اینجا حضور دارند. باید توجه داشت نیروی انسانی می بایست متخصص باشد چرا که این حوزه پرزحمت است و علاقه، تخصص و اراده برای ماندن می خواهد.
معلمی افزود: برای انجام فعالیت ها نباید به انتظار کمک ها نشست، در مسیر این انتظارات ما ده ها سال عقب می مانیم. اگر برنامه ای داریم باید با ورود بخش خصوصی و رعایت قانون آن را پیش برد. نباید تنها دنبال گزارش دادن بود، بلکه می بایست عمل شود.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری حضوری راهیان نور و شرکت در جشنواره ها بر اهمیت برگزاری برنامه ها تاکید کرد و گفت: بعد از دوسال این برنامه ها حضوری خواهد شد و در این راستا باید از ظرفیت های استان به خوبی بهره برد.
معلمی خاطرنشان کرد: فضا و امکانات به سادگی به دست نیامده که به سادگی از دست برود، بنابراین کانون ها و اردوگاه ها باید فعال سازی شوند. ما ایده و برنامه داریم و باید در حوزه اجرای آن ها نیز فعال شویم.
وی در پایان با تاکید بر اهمیت شوراهای دانش آموزی گفت: شوراها در حوزه تربیت سیاسی مهم است و همه اتفاقات حوزه دانش آموزی از این کانال انتقال می یابد و محقق می شود و این باورمندی باید در میان مدیران مدارس فعال شود.
ارسال دیدگاه