تاثیر مصرف هلو و شلیل در کنترل فشار خون
خبرگزاری پانا: کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد با اعلام این مطلب گفت : هلو و شلیل از منابع غنی پتاسیم به شمار می روند و به دلیل آن که مصرف آن ها میزان حساسیت به انسولین را افزایش می دهد در کنترل قند خون نیزموثر هستند.
به گزارش خبرگزاری پانا، شهلا جودت افزود : این ۲ میوه، دارای آنتی اکسیدان فراوان و حاوی ویتامین c و بتاکاروتن است و مصرف مداوم آن در پیشگیری از بیماری های قلبی ـ عروقی، سرطان، بیماری های التهابی، آسم و آرتریت روماتوئید تاثیر به سزایی دارد.
وی تصریح کرد : مصرف هلو و شلیل با جلوگیری از افزیش فشار خون و کنترل قند خون، نقش به سزایی در سلامت انسان دارد.
ارسال دیدگاه