حق‌نگهدار: تمام دارایی‌های صندوق ذخیره فرهنگیان، متعلق به فرهنگیان است

شیراز (پانا) - به گفته نماینده صندوق ذخیره فرهنگیان در فارس، بیش از5هزار و 500 نفرازهمکاران  فرهنگی فارسی عضو صندوق ذخیره فرهنگیان بابت صرفا سود یک ساله 1399 مبلغی بین 10 الی 22 میلیون تومان دریافت کرده‌اند.

کد مطلب: ۱۲۲۲۸۰۱
لینک کوتاه کپی شد
حق‌نگهدار: تمام دارایی‌های صندوق ذخیره فرهنگیان، متعلق به فرهنگیان است

مجید حق‌نگهدار امروز با اعلام این خبر گفت: موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان که با سرمایه‌های فرهنگیان و کمک‌های دولت ایجاد شده است به عنوان یک نهاد غیردولتی در سال ۱۳۷۴ با هدف ارتقاء وضعیت معیشتی فرهنگیان در زمان بازنشستگی، از طریق تشویق و ترغیب فرهنگیان به مشارکت فعال در فعالیت‌های اقتصادی، بازار سرمایه و ایفای نقش پر رنگ در اقتصاد کشور تاسیس شده است.
حق‌نگهدار گفت: صندوق ذخیره فرهنگیان با داشتن چهار هلدینگ پتروشیمی و انرژی، مالی و سرمایه‌گذاری، ساختمانی و خدمات و حدود ۳۰شرکت زیر مجموعه این هلدینگ‌ها در حال فعالیت اقتصادی به منظور کسب سودآوری و تولید ثروت برای فرهنگیان عضو است و تمام دارایی‌های آن نیز متعلق به اعضا است.
نماینده صندوق ذخیره فرهنگیان در فارس با بیان اینکه ۸۹ درصد فرهنگیان شاغل کشور عضو این صندوق هستند گفت: خوشبختانه در استان فارس در حال حاضر بیش از ۹۴ درصد فرهنگیان عضو صندوق ذخیره هستند که ۵٪ بالاترازمیانگین کشوری است.
حق نگهدار گفت: مطابق قانون تاسیس موسسه و بر اساس تبصره ۶۳ قانون برنامه دوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران (کارکنان وزارت آموزش و پرورش) که عضویت صندوق ذخیره فرهنگیان را پذیرفته و یا خواهند پذیرفت باید ماهانه درصدی از حقوق و مزایای خود را تا (%۵) به حساب صندوق واریز کنند و دولت نیز موظف است همه ساله معادل سهم واریزی اعضا را به طور کامل در ردیف اعتباری خاص در بودجه سنواتی منظور و به صندوق ذخیره فرهنگیان پرداخت کند.
وی افزود: واریز سهم دولت به معنی سود ۱۰۰ در صدی اعضا به محض عضویت در موسسه است به این مفهوم که اگر از عضوی ماهانه هر میزان حق عضویت کسر شود به همان میزان سهم دولت در حساب وی منظور می شود از این رو سهم دولت یک امتیاز ویژه برای فرهنگیان محسوب می شود.
نماینده صندوق ذخیره فرهنگیان در فارس گفت: مقایسه روند سودآوری موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان در سال‌های گذشته به خوبی نشان دهنده عملکرد این مجموعه و چشم انداز مثبت و رو به رشد آن است در حالی که سودآوری موسسه در سال ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ معادل ۲۵۰ و ۲۸۰ میلیارد تومان بوده است.
حق نگهدار گفت: سودآوری این مجموعه در سال های بعدی با جهش دو برابری روبرو بوده به طوری که در سال ۱۳۹۷ به ۶۲۰ میلیارد تومان و در سال ۱۳۹۸ به یکهزار و صد میلیارد تومان رسید و این جهش در سال مالی منتهی به شهریور ۱۳۹۹ بیش از سه برابر شده و سود صندوق ذخیره فرهنگیان سه هزار و ۴۴۰ میلیارد تومان شده است.
نماینده صندوق ذخیره فرهنگیان در فارس گفت: با احتساب اعضا ۷۵۵ هزار نفری صندوق فقط در سال مالی ۱۳۹۹ به طور میانگین به هر عضو بیش از چهار میلیون و پانصد هزار تومان تعلق گرفت.
وی بااشاره به اینکه سود بالای اختصاصی تابعی از سال های عضویت و میزان سهم الشرکه پرداختی ماهانه اعضا است که در استان فارس همکارانی بابت صرفا سود یک ساله ۱۳۹۹ مبلغی بیش از ۲۱ میلیون تومان دریافت کرده اند .
حق نگهدار گفت: بیش از ۵هزار و ۵۰۰ نفر از همکاران فرهنگی فارسی عضو صندوق ذخیره فرهنگیان بابت صرفا سود یک ساله ۱۳۹۹ مبلغی بین ۱۰ الی ۲۲ میلیون تومان دریافت نموده اند که این افراد عموماً سهم الشرکه ماهانه پرداختی آنها ۵ درصد بوده است، بنابراین بهره مندی کامل ازسهم دولت وسود بیشترمنوط به افزایش حق عضویت تا ۵ درصد است.
وی گفت: اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان علاوه بر بهره مندی از سودآوری فعالیت های اقتصادی موسسه، از خدمات رفاهی حین خدمت نیز برخوردار می شوند و فرهنگیان عضو از ابتدای تاسیس موسسه تا کنون حدود ۴ هزار میلیارد تومان در قالب خدمات رفاهی در حوزه‌های خودرو، کالای‌های لیزینگی ،انواع خدمات بیمه‌ای ،خدمات گردشگری (تور های مسافرتی) و تامین مسکن دریافت کرده‌اند.
نماینده صندوق ذخیره فرهنگیان در فارس گفت: هم اکنون عملیات اجرایی قریب به۵۰۰ واحد آپارتمانی از طریق تامین مسکن معلم صندوق ذخیره فرهنگیان در شیراز در حال اجرا است که به زودی همکاران عضو در چارچوب شرایط اعلام شده می‌توانند در این فراخوان به منظور بهره‌مندی از آپارتمان‌های در دست اجرا شرکت کنند.
حق نگهدار گفت: فرهنگیان عضو موسسه علاوه بر برخورداری از خدمات مختلف در سایر حوزه‌ها برای نخستین بار می‌توانند با توجه به اعتبارسنجی که خواهد شد از کارت اعتباری با اعتبار ۵ تا ۵۰ میلیون تومان بهره‌مند شوند.
نماینده صندوق ذخیره فرهنگیان در فارس گفت: این طرح به همت شرکت فرآیند نوین فرهنگیان ابتدا به صورت پایلوت در یک استان انجام می شود و سپس به تدریج فرهنگیان سراسر کشور از مزایای این طرح بهره مند خواهند شد. قابل ذکر است شاخص‌هایی مانند سابقه عضویت در صندوق ذخیره، درصد واریزی به صندوق مبنای تخصیص اعتبار از ۵ میلیون تا ۵۰ میلیون تومان است.
وی افزود: ورود به بورس و بورسی شدن شرکت های تابعه یکی از استراتژی های اصلی صندوق است اما واضح است که مدیران موسسه در این مسیر ریسک و صرفه و صلاح فرهنگیان عضو را در نظر دارند
وی گفت: البته ورود صندوق ذخیره فرهنگیان به بورس به معنی ورود خود صندوق به بورس نیست زیرا همه دارایی صندوق متعلق به معلمان عضو است و هیچ فرد حقیقی و حقوقی دیگری نمی‌تواند مالک بخشی از دارایی صندوق در قالب سهام و یا به هر شکل دیگر باشد.
وی گفت:هم زمان با محاسبه ارزش روز دارایی های صندوق اقدامات لازم جهت بورسی شدن شرکت ها در قالب چهار هلدینگ (پترو فرهنگ ،ساختمانی معلم ،سرمایه گذاری فرهنگیان و تدبیرگران اطلس )در دستور کار قرار دارد.
نماینده صندوق ذخیره فرهنگیان در فارس گفت: همچنین برای محاسبه دقیق ارزش افزوده ،کارهای مطالعاتی و تحقیقاتی در صندوق در حال انجام است و تحقق آن از برنامه های اصلی مدیریت فعلی صندوق محسوب می شود.
حق نگهدار گفت: سود سالانه صندوق ذخیره فرهنگیان در پایان هر سال مالی پس از برگزاری مجمع عمومی موسسه در بین اعضا توزیع شده و به حساب آنها نزد موسسه منظور می شود تا در زمان بازنشستگی و پس از تسویه حساب اعضا صندوق مجموع سرمایه فرهنگیان شامل: واریزی عضو، سودآوری ناشی از فعالیت مالی اقتصادی موسسه ،سهم دولت و سود سهم دولت به حساب بازنشستگان واریز و این مبلغ همواره چندین برابر واریزی اعضا بوده است.
وی گفت: فرهنگیان محترم می توانند برای عضویت و یا افزایش حق عضویت خود با مراجعه به کارشناسی تعاون و حسابداری اداره متبوع خود و یا به eform الکترونیکی شماره ۲۷۴۶ به آدرس https://eform.farsedu.ir/۲۷۴۶ رجوع و برای ثبت درخواست خود اقدام کنند.
به گفته وی، شماره تماس‌های ۴۳۳۷۶-۰۲۱ و ۳۲۳۴۷۰۴۰-۰۷۱ پاسخگوی سئوالات همکاران فرهنگی در رابطه با صندوق است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار