معارفه رییس جدید صدا و سیما برگزار شد
جبلی: رسانه ملی از ظرفیت نخبههای جوان و بازنشستگان استفاده میکند
علی عسکری: در یک نبرد همه جانبه صدا و سیما را حفظ کردیم
تهران (پانا) - مراسم معارفه «پیمان جبلی» رئیس سازمان صدا و سیما با حضور مسئولان لشکری و کشوری و جمعی از مدیران و کارکنان رسانه ملی در مرکز همایشهای صدا و سیما برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در این مراسم، رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) حکم ریاست پیمان جبلی، رئیس رسانه ملی را قرائت کرد. حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی هفتم مهر ۱۴۰۰، با صدور حکمی دکتر پیمان جبلی را به ریاست سازمان صدا و سیما منصوب کردند.
بخشی زاده: امید آفرینی و ایجاد نشاط وظیفه رسانه ملی است
معاون صدای رسانه ملی در این مراسم گفت: علی عسکری مدیری خستگی ناپذیر و دکتر جبلی مدیری از بدنه سازمان است و در معاونت های مختلف عملکرد قابل قبولی داشته است.
بخشی زاده، معاون صدای رسانه ملی به نمایندگی از معاونان رسانه ملی، افزود: دکتر عسکری انسان مومن به کار و مصمم در اجرای اوامر رهبری معظم یافتم. امروز روز مهم و بزرگی برای سازمان صدا و سیما است روزی که از یک خدمت گزاری دلسوز رسانه ملی تکریم و قدردانی می شود و فصل جدیدی برای رسانه ملی رقم می خورد و خدمت گزار دیگری کار خود را آغاز می کند.
معاون صدای سازمان صدا و سیما گفت: مقام معظم رهبری در حکم خود با صفاتی چون کوشش خستگی ناپذیر و دلسوزانه، مدیر مومن و با اخلاص و تلاش درخور تقدیر را برای دکتر عسکری استفاده کردند و یک صفت را دوبار در ابتدا و انتها به کار بردند و آن صفت خستگی ناپذیر بودن وی است.
آقای بخشی زاده گفت: صلاحیت دینی و انقلابی از جمله صفاتی است که رهبر انقلاب در حکم خود برای آقای جبلی به کار بردند. آقای جبلی از خبرنگاری و دبیری خبر شروع کرد و بعد در معاونت های سیاسی و برون مرزی اقدامات شایانی داشت، همین سابقه می تواند پشتوانه ای برای رقم زدن اقدامات موثرتر باشد.
معاون صدای رسانه ملی افزود: بدانیم سازمان صدا و سیما در تاریخ انقلاب دارای گذشته ای درخشان است و هر فرد داخل سازمان به دلیل این گذشته می تواند به خود ببالد.در اتفاقات مختلف توانسته نقشی تاثیر گذار در هدایت افکار عمومی داشته باشد بارها و بارها اقدامات همکاران ما مورد تمجید رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است، این گذشته درخشان برای ساختن آینده ای درخشان مفید است. معاون صدای رسانه ملی گفت: امید آفرینی و ایجاد نشاط وظیفه رسانه ملی است.
بخشی زاده گفت: امروز کار های بزرگی در دستگاه ها و نهاد های کشور دستگاه های دولتی و خصوصی انجام می شود که اگر صدا و سیما آنها را منعکس کند امید آفرینی است. وظیفه اصلی رسانه ملی در این روز ها امید آفرینی و ایجاد انگیزه است. وی افزود: هم اکنون در صدا و سیما ظرفیت های زیادی وجود دارد که اگر شناسایی و ساماندهی شوند شاهد اتفاقات خوبی خواهیم بود.
علی عسکری: در یک نبرد همه جانبه صدا و سیما را حفظ کردیم
رییس سابق رسانه ملی با اشاره به نبرد همه جانبه صدا وسیما مقابل هجمه رسانه های معاند، گفت: زمانی که مسئولیت صدا و سیما را بر عهده گرفتم برخی مسئولان اعتقاد داشتند که کار صدا و سیما تمام شده است، اما با تلاش همکاران نگذاشتیم این اتفاق بیافتد.
وی افزود: از محضر مقام معظم رهبری تشکر می کنم که بیانات و تعابیر ایشان سرمایه این دنیا و ذخیره آخرت برای بنده است. وقتی من وارد سازمان شدم زمانه ویژه و سازمان در معرض سختی های خاصی بود. سازمان و کشورمان از طریق شبکه های ماهواره ای و دیگر رسانه ها در معرض بزرگ ترین جنگ رسانه ای قرار گرفته بود.
رئیس سابق رسانه ملی ادامه داد: در درون هم با نامهربانی های دولت شرایط ویژه ای برای سازمان ایجاد شده بود.در آن شرایط بنده در خدمت دوستان در سازمان آمدم.
علی عسکری گفت: باید برای تغییر شرایط چابک و سریع اقدام می کردیم، اولین اقدام ما این بود که باید مرجعیت رسانه از طریق برنامه های شاخص حفظ شود. ما به قله ها کار داشتیم و باید غنی سازی اندیشه ای اتفاق می افتاد.
رئیس سابق صدا و سیما افزود: بحث مهندسی شبکه ها را سامان دادیم. دشمن بر این باور بود که صدا و سیما زمین خواهد خورد، در سال اولی که من آمدم ۱۰۰ شبکه ماهواره ای ایجاد شد و می خواستند سهم خود از افکار عمومی را بگیرند از سوی دیگر دولت پهنای باند را بدون برنامه افزایش داد.
علی عسکری ادامه داد: این شرایط رسانه ای و فشار های رسانه ای در هیچ کجای دنیا وجود ندارد. تنها نیروی قوی که باید مقابل تهاجم های رسانه ای می ایستاد رسانه ملی بود. یک کناب۶۰۰ صفحه ای و ۲۰ کتاب دیگر هم راجع به آنچه انجام شد، تهیه شده است.
رئیس سابق صدا و سیما گفت: سریال سازی مهم ترین گونه رسانه ای جهان است زمانی که آمدم مجموعه سازی ما رو به رکود بود و در شبکه های ماهواره ای گفته بودند ما ۱۰۰ سریال با عوامل ایرانی می سازیم. تبلیغات و بازرگانی به شبکه های ماهواره ای رفته بود، ما در این باره مقابله کردیم و موفق شدیم.
تبدیل رسانه ملی به رسانه ای توسعه محور و پیشرفت مدار
رییس سابق رسانه ملی گفت: رسانه ملی در این دوران به رسانه ای توسعه محور و پیشرفت مدار تبدیل شد. وی افزود: به جریان افتادن مجموعه های موسی و سلمان از اتفاقات بسیار خوب بود که امیدوارم ادامه پیدا کند. در این دوران ۱۷۲ مجموعه تلویزیونی تولید و پخش شده است که امیدواریم این روند ادامه پیدا کند.
علی عسکری گفت: تبدیل رسانه ملی به رسانه توسعه محور و پیشرفت مدار از دیگر اتفاقات مهم این دوران بود. در زمانی که دشمن جریان تولید را هدف قرار داده بود، در شرایط جنگ نرم رسانه ای امید و نشاط و... را رسانه ملی در جامعه تزریق کرد و در زمینه دانش بنیان ها اتفاقات خوبی افتاد.
رئیس سابق رسانه ملی گفت: حل معضلات نیرو های انسانی از دیگر اقدامات ما بود، در دوره ای در ۲۰ سال گذشته ۱۴ و ۱۵ هزار نفر به سازمان وارد شدند که تلاش شد وضعیت آنها ساماندهی شود،.در زمینه مسکن تمام افرادی که فرمشان سبز بود مسکن شان کلنگ خورده است.
علی عسکری افزود: جوان گرایی کار بزرگی بود که شروع کردیم و از تمام مدیران سازمان خواستیم جوانان مومن، انقلابی و خوش ذوق معرفی کنند.
وی اظهار کرد: ما گفتیم نه کسی را جذب و نه اخراج می کنیم اما نخبگان جذب خواهند شد و کار عظیمی اتفاق افتاد این ها نهال های هستند که در آینده کار های جهانی رقم خواهند زد. ۷دهم درصد بودجه دولت را برای سازمان گرفتیم و می خواستیم با تعامل بیشتر با مجلس انقلابی این میزان به ۱ درصد برسد.
رئیس سابق رسانه ملی گفت: رهبر انقلاب گفتند در زمینه فضای مجازی فعالیت کنید و ما کار جانانه کردیم که تاسیس و فعالیت ساترا یکی از این دستاوردها بود. در رسانه ملی نهضت تولید محتوا اتفاق افتاده و یکی از نمونه های آن توفیق در انتخابات بود، تلویزیون تعاملی که قله آن تلویزیون با ۱۶میلیون ثبت نام از دیگر اقدامات است.
وی ادامه داد: امروز تمام عمل کنندگان اقتصادی پشت صف هستند که قرار داد های میلیاردی ببندند که صدا و سیما آنها را تبلیغ کند.
رغبت ۸۰درصدی مردم به صدا و سیما
رییس سابق رسانه ملی در ادامه سخنانش از افزایش مخاطبان صدا و سیما به ۸۰ درصد خبر داد و گفت: در این زمان مرجعیت رسانه و خبر احیا شد و امروز احوال رسانه خوب و به پایداری رسیده است و ما شاکر خدا هستیم.
آقای علی عسکری افزود: ما از اشتباه مبرا نیستیم و از همه بابت آن عذر خواهی می کنم و جا دارد از همه عزیزانی که در این چند سال یاری کردند تشکر کنم.
رئیس سابق صدا و سیما ادامه داد: نیروهای سازمان در همه شرایط کوشا هستند و افتخار می کنم. همکاران سازمان در سختی معیشت و زندگی هستند اما وقتی پای کار به میان می آید، همیشه در میدان هستند.
وی گفت: من برای اینکه شرایط زندگی شما بهتر شود تمام تلاش خود را کردم و کوتاهی نکردم. من یک معلم کوچک دانشگاه هستم و در کنار شما خواهم بود.برای آقای جبلی نیز آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم بتواند همه آنچه رهبر انقلاب خواستند محقق کند.
علی عسکری ادامه داد: به آقای جبلی توصیه می کنم در شورای سیاست گذاری ماه ها درباره طرح تحول صحبت کردیم و درباره قانون سازمان صدا و سیما هم اقدامات خوبی انجام شده است و تلاش شود که در آینده با قانونی جامع تر بتواند کار خود را جلو ببرد.
جبلی: رسانه ملی باید مرز گستر و بین المللی باشد
رییس رسانه ملی گفت: هیچ زمانی مثل امروز قهرمان و فرصت گفتگو نداشتیم و رسانه ملی باید مرز گستر و بین المللی باشد. ما امروز برای اینکه در تراز جغرافیای پیروز مقاومت باشیم برای عبور از پیچ تاریخی نیاز به آرش هایی داریم که از جان خود بگذرند، نه اینکه اسب که نه یابوی تروآی دشمن باشند.
رئیس رسانه ملی خاطرنشان کرد: رسانه ملی باید مرز گستر و بین المللی باشد و همواره برای جهان حرف داشته است. میهن سر افراز ما در گام دوم مسیر روشنی دارد و فیلسوفان دنیا رویای ایرانی دارند.
جبلی گفت: امام عظیم الشان انقلاب، پس از فروریختن طاق کسری همان مکتبی که پیامبر گذاشتند را احیا کرد که از آن چمران ها بیرون آمدند،.هنر ما بازنمایی چشم انداز شیرین است.
رئیس سازمان صدا و سیما گفت: راه دراز در بازنمایی زیبایی های جغرافیایی ایران باقی است، چه برسد به شکوه معرفتی، مردم ما امروز در جای جای میهن در حال آفرینش زیبایی ها و مهربانی ها هستند و ما نباید از این آهنگ عقب بیافتیم و باید این هویت را بیابیم و نمایش دهیم. اگر هویت تاریخی دینی انقلابی خود را نفی کنیم به هیچ چیز دست نمی یابیم. هویت ما مزیت ما است. ما بزرگترین کنشگر اجتماعی هستیم و نباید منفعل باشیم.
رئیس رسانه ملی گفت: امروز صدا و سیما با انبوه مطالعات روبرو است که به دنبال میدان می گردند، من افتخار می کنم از خانواده صدا و سیما هستم. از رهبر عزیز تشکر می کنم که بنده را مفتخر به اعتماد خود کردند و من را که عضوی از خانواده صدا و سیما بودم در این جایگاه گذاشتند.
استفاده رسانه ملی از ظرفیت نخبههای جوان و بازنشستگان
رئیس صدا و سیما تاکید کرد: در این دوره از ظرفیت های نخبگان فرهنگی جوان و تجربه بازنشستگان استفاده خواهد شد. سازمان صدا و سیما هم تنظیم گر محتواست و باید سازمان شتابگر باشد و از ظرفیت ها استفاده کند.
رئیس رسانه ملی گفت: صدا و سیما قرارگاه همه نیرو های فرهنگی است، همکاران پیشکسوتی که جامه بازنشستگی را به تن کردند در بخش نخبگان هستند و درهای صدا و سیما به روی آن ها باز است و از همین امروز سامانه ای راه اندازی شده که امکان حضورشان است و از تجربه انها استفاده خواهد شد. رسانه ملی باید هویت محور و عدالت مدار باشد و برنامه ای از این شاخصه ها تهی نباشد.
هیچ معضل مهمی نباید روی زمین بماند
رئیس سازمان صدا و سیما گفت: رسانه ملی محکوم به تحول است و تحول هم ثبات و هم تغییر نیاز دارد.
آقای جبلی در این مراسم افزود: رسانه ملی باید آینه خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد. ما باید رسانه بیان خدمات نظام مقدس اسلامی باشیم، شعار ما این است که هیچ معضل مهمی نباید روی زمین بماند و رسانه باید سنگ صبور جمهور باشد.
رئیس صدا و سیما گفت: رسانه باید خواب را بر قانون شکنان حرام کند. چه بسیار هستند بزرگانی که رسانه ملی باید به آنها بپردازد. چه بسیارند مخاطبان از اقصی نقاط جهان که طالب شنیدن رویای ایرانی هستند.
جبلی با اشاره به اینکه رسانه ملی باید گوی سبقت را در فضای رسانه ای برباید، خاطرنشان کرد: اگر پیام هوشمندانه تولید شود می تواند از تمام فضاها استفاده کند و فضای مجازی می تواند به کمک ما بیاید.
وی گفت: چشم امید من به همکارانی است که ۳۰سال از آنها آموختم همچنان همکارانی که به هر دلیل حضور در این رسانه از آنها دریغ شده است.
ارسال دیدگاه