۱۳ حقیقت ترسناک درباره کرونای لامبدا
تهران (پانا) - «لامبدا» جدیدترین سویه از خانواده ویروس کووید۱۹ است. ویروسی که هنوز پای آن به ایران نرسیده اما یک تهدید جدید برای کشور تلقی میشود.
طبق آمار رسمی منتشر شده از سوی وزارت بهداشت، از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور از ۳۰ بهمن سال ۱۳۹۸ تاکنون تعداد ۴ میلیون و ۸۶۹ هزار و ۴۱۴ نفر به این بیماری مبتلا شدهاند که از این تعداد تاکنون ۴ میلیون و ۸۴ هزار و ۹۹۱ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۰۵ هزار و ۲۸۷ نفر رسیده است.
کرونا لامبدا چیست؟
این نوع ویروس، مدلی جدید از کووید ۱۹ است که در ایالت متحده و آمریکای جنوبی گسترش یافته است. براساس اطلاعات موجود تا ۲۰ مرداد، هیچ اثری از این ویروس در ایران گزارش نشده است. با این همه، احتیاط شرط عقل است و باید تمامی جوانب را در نظر گرفت. این نوع ویروس که بانام C.۳۷ شناخته میشود، قابلیت انتقال بیشتری نسبت به کرونای دلتا دارد!
کرونای گونه لامبدا، که برای اولین بار در پرو شناسایی شد، همچنان در سرتیتر خبرها قرار دارد؛ زیرا در چندین ایالت شناسایی شده است.
همانطور که گفته شد، نوع جدید ویروس کرونا «لامبدا» برای اولین بار در پرو بررسی و شناخته شد. نمونههایی از آن نیز در تاریخ دسامبر ۲۰۲۰ میلادی یافت شده است. این ویروس عامل ابتلای بیش از ۸۰ درصد از مبتلایان جدید در آمریکای جنوبی بود. جالب است بدانید که یکی از دلایل اصلی تعداد زیاد موارد ابتلا به کرونا در پرو ظهور نوع لامبداست. اکنون ۹۷ درصد موارد ابتلا به بیماری در این کشور دیده شده است و بر اساس آمار تا به امروز صد و نود هزار نفر در کشور پرو به دلیل کووید ۱۹ جان خود را از دست دادهاند. این آمار در مقایسه با جمعیت ۳۲ میلیون نفری این شرکت کم نیست.
کانال وزارت بهداشت با انتشار اینفوگرافی ۱۳ حقیق ترسناک را از این نوع ویروس کرونا منتشر کرده است که به شرح زیر است:
۱. طبقهبندی شده به عنوان یکی از انواع کرونا
۲. مشاهده اولین مورد در کشور پرو
۳. شناسایی شده در حداقل ۴۰ کشور جهان
۴. افزایش سرایتپذیری
۵. افزایش مقاومت در برابر آنتیبادیها
۶. عفونت بیشتر نسبت به کرونای آلفا و دلتا
۷. درگیری بیشتر جوانان
۸. علایم اصلی کرونا با میزان درگیری بیشتر
۹. افزایش مقاومت سه برابری نسبت به واکسن
۱۰. کشندهتر از کرونا دلتا
۱۱. افزایش میزان ابتلا در بیماریهای زمینهای
۱۲. افزایش قابل توجه عفونت
۱۳. خطرناکتر از جهشهای قبلی
ارسال دیدگاه