یک کارشناس ارشد حوزه آموزش و پرورش مطرح کرد؛
آموزش غیرحضوری فرصتی برای تقویت آموزشهای تلفیقی
تهران (پانا) - به گفته یک کارشناس ارشد حوزه آموزش و پرورش به جهت امکان شیوع بیماری و نیز تغییر دولت، باید امسال مبنا را روی غیر حضوری گذاشت به شرطی که امسال طرح امتحانی برای مدارس باشد تا روی آموزشهای تلفیقی کار کنند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو گفت و گو، عباس میرگلوبیات کارشناس ارشد حوزه آموزش و پرورش با برنامه «گفتگوی علمی» در مورد بررسی وضعیت سال تحصیلی جدید در شرایط کرونا مصاحبه کرد.
بیات با طرح این سوال از آموزش و پرورش که چه تجربهای از این دوسال کرونا کسب کرده است گفت: از سازمان بهداشت جهانی و دادههای ملی اطلاعات دریافت میشود و آموزش و پرورش باید در یک سال گذشته این دادهها را استخراج و تحلیل میکرد.
وی با تاکید بر حذف تصمیم گیریهای ناگهانی اضافه کرد: نحوه ورود وزارت آموزش و پرورش به موضوع آموزش در آغاز سال تحصیلی و سطح مشارکت خانوادهها با آموزش و پرورش و چیدمان کلاسها از جمله مباحث پیش روست.
کارشناس ارشد حوزه آموزش و پرورش استفاده از مشاوران را به شرط چیدمان قابل قبول مناسب دانست و بیان کرد: آموزش و پرورش نیاز به مشورت با معلمان دارد و میتواند با تعدادی از معلمان و مدارس پیشرو تعامل داشته باشد.
بیات بازگشایی مدارس در مهر ماه را جزو دغدغههای ملی خواند و گفت: با توجه به نقشی که باید معلمان ایفا کنند باید برنامه مناسبی برای بازگشایی داشته باشیم.
کارشناس ارشد حوزه آموزش و پرورش ضمن اشاره به نقل قولهای وزارت بهداشت مبنی بر ادامه داشتن واکسیناسیون تا اسفند ماه خاطرنشان کرد: برنامهها در این حوزه شفاف نیست و لذا آموزش و پرورش باید ضمن آنکه وظایف را به مدارس واگذار میکند و از اولیا و والدین کمک میگیرد، برنامههای واقعی را تدوین کند و همچنین به جهت تغییر دولت و امکان شیوع بیماری، امسال مبنا را روی غیر حضوری بگذاریم به شرطی که امسال طرح امتحانی باشد برای مدارس تا روی آموزشهای تلفیقی کار کنند و حتی در صورت لزوم به تصویب مجلس برسانیم.
ارسال دیدگاه