در شهرستان بهارستان
راهاندازی ششمین بیمارستان سیار جمعیت هلالاحمراستان تهران
بهارستان (پانا) - دبیرکل جمعیت هلالاحمر ایران اعلام کرد باید از تولید کننده اصلی، واکسن راتهیه کرده و وارد کرد که بتوان پس از تزریق دز اول واکسن یک ماه بعد هم دز دوم را از همان نوع به افراد تزریق کرد.
در این برنامه،جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در سخنانی اظهار کرد: با توجه به مراجعات مردم شهرستان بهارستان به بیمارستان امام حسین (ع) منطقه، در این شرایط بحرانی و در فاز اول یک بیمارستان سیار سی تختخوابه را با همکاری جمعیت هلال احمر استان تهران راهاندازی کردیم تا در روزهای سخت به کمک این بیمارستان بیاید و در ادامه راه نیز در صدد هستیم با توسعه فضاهای زیرساختی بیمارستان از جمله بخشهای ویژه به مردم بهتر خدمت کنیم.
او ادامه داد: شهرستان بهارستان با توجه به اینکه اندازه استان سمنان جمعیت دارد شعبه جمعیت هلالاحمر در آن وجود ندارد و البته در اکثر شهرستانهای استان تهران این شعبهها وجود ندارد و برای تعیین شعبه جمعیت هلالاحمر یک معیارهایی تعیین کرده است و ملاحظات وجود دارد.
سپس هادی تمهیدی، فرماندار شهرستان بهارستان نیز در رابطه با اختصاص زمین جهت افتتاح شعبه جمعیت هلالاحمر در منطقه گفت: شهرستان بهارستان با تمام شهرستانهای استان تهران متفاوت است، ما در شهرستان پاکدشت ۳۵۱ هزار نفر جمعیت و ۱۰۰ هزار نفر اتباع داریم و مساحت پاکدشت ۳۵۰ کیلومتر است، اما شهرستان بهارستان دو برابر پاکدشت جمعیت دارد و ۶۴ کیلومتر مساحت.
او بیان کرد: معضل اصلی ما در شهرستان بهارستان زمین است حتی ما خودمان برای ساختمان فرمانداری زمین نمیتوانیم پیدا کنیم و در راستای افتتاح شعبه جمعیت هلالاحمر در بهارستان میبایست در کنار زمین که به عنوان ساختمان اداری برای هلالاحمر تعلق میگیرد یک محوطه برای انبار تجهیزات نیز نیاز است و از سوی دیگر، زمینهایی که در شهرستان بهارستان است در اختیار شهرداری و در ردیف اموال شهرداری است و شهرداری نمیتواند مالکیت آن را انتقال دهد.
در بخش دیگری از برنامه،محمدحسن قوسیان مقدم، دبیرکل جمعیت هلالاحمر جمهوری اسلامی ایران در سخنانی افزود: وضعیت شیوع بیماری کرونا در کشور فوقالعاده خطرناک است و از ابتدای تعطیلات کرونایی جاری تاکنون ۶ مرکز بیمارستان سیار ایجاد شده و در کنار آن چادرهایی نیز برپا شده است، بیمارستانهای ما از نظر پذیرش شرایط خاص دارند و فوق شرایط خود پذیرش میکنند.
او تصریح کرد: هلالاحمر در صدد آن است که مقداری از بار این بیمارستانهای ما کاهش پیدا کند و از مردم تقاضا داریم که رعایت دستورالعملهای بهداشتی را در هفته آینده ادامه دهند تا شرایط کمی به روال عادی بازگردد.
دبیرکل جمعیت هلالاحمر جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: در شهرستان بهارستان، تنها یک بیمارستان امام حسین(ع) ۷۰۰ هزار نفر را پوشش میدهد و تمام دستگاهها باید پای کار بیانند که بتوانیم بیشترین پذیرش را داشته باشم و به همگان از جمله مردم شهرستانهای استان تهران توصیه کرد، مردم با مراقبت از خود و عزیزانشان سعی کنند این پیک سنگین کرونارا کاهش دهند.
او در ادامه افزود: ایجاد بیمارستان سیار هلالاحمردر استانها بستگی به تقاضای مسئولان استان دارد و در کنار آن بار اصلی تأمین نیروی انسانی آن بر دوش وزارت بهداشت است، ولی در مجموع ما ششمین بیمارستان صحرایی را در شهرستان بهارستان راهاندازی کردیم و در کنار آن، در استانهای همدان، چهارمحال و بختیاری، شهر فارسان، خراسان رضوی، شهرهای مشهد و سبزوار افتتاح کردیم و در مشهد ۳ مرکز هلالاحمر نیز از طریق چادرهای امدادی و سالنهای ورزشی تجهیز کردیم.
قوسیان در رابطه ورود واکسن خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۷ میلیون و شصت هزار دز واکسن وارد کردیم، که در مردادماه به حجم سه ماه گذشته واردات واکسن داشتیم و سعی داریم این مورد را افزایش دهیم تا با به عدد ۳۰ میلیون که از ما خواسته شده است برسیم.
او بیان کرد: روال کاری ما در جمعیت هلالاحمر براین منوال است تا هواپیمای محموله واکسن در فرودگاه امام خمینی(ره) بر زمین ننشیند نمیتوانیم بگوییم که چه مقدار واکسن وارد شده و البته شبانهروز در حال واردات هستیم و در کنار این موضوع عمده مشکلات ما پیدا کردن منبع مناسب جهت ورود واکسن است.
دبیرکل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون دز واکسن تقلبی در جهان توزیع شده است و ما باید از تولید کننده اصلی واکسن را تهیه کرده و وارد کنیم که بتوانیم پس از تزریق دز اول واکسن یک ماه بعد هم دز دوم را از همان نوع به افراد تزریق کنیم.
خبرنگار: حق شناس
ارسال دیدگاه