۱۱ گزینه تصدی شهرداری تهران + سوابق
تهران (پانا) - فرایند مصاحبه کاندیداهای شهرداری تهران در حالی از روز گذشته آغاز شده است که از ۱۱ گزینه نهایی، ۳ گزینه شانس بیشتری برای تصدی شهرداری پایتخت را دارند.
فعالیت شورای جدید شهر تهران از ۱۷ مرداد آغاز میشود و قرار است قبل از شروع رسمی فعالیت شهردار آینده تهران انتخاب شده و در جلسات رسمی رأی گیری صورت گیرد. از لیست ۴۱ نفره ابتدایی که از سوی منتخبان شورای ششم شهر تهران معرفی شد، ۲۹ نفر از رفتن به مرحله بعد جاماندند و در مرحله پایش دوم پس از بررسی برنامهها و سوابق افراد ۱۲ نفر در نیمهنهایی به دور بعد راه یافتند. البته با انصراف سید صولت مرتضوی از ادامه مسیر، ۱۱ تن برنامههای خود را به منتخبان شورای شهر ارائه دادهاند و به گفته مهدی اقراریان، سخنگوی منتخبان ششم ۱۱ گزینه نهایی برنامههایشان را در اختیار منتخبان شورای ششم قرار دادهاند و ارائه برنامه کاندیداهای تصدی شهرداری تهران از روز گذشته آغاز شده و تا روز سهشنبه هفته جاری در سه نوبت انجام میشود.
شنیدهها حاکی از این است که از میان این ۱۱ تن، مازیار حسینی، محسن پیرهادی و علی نیکزاد به عنوان گزینههای نهایی تصدی شهرداری تهران معرفی میشوند و حال باید منتظر بود تا در هفته جاری منتخبان شواری شهر پس از پایش برنامههای ارائه شده از سوی این ۱۱ گزینه شهرداری آینده تهران گزینههای نهایی شهرداری تهران را برای رقابت نهایی معرفی کنند.
این در حالی است که ناصر امانی، عضو منتخب شورای ششم شامگاه گذشته در گفتوگویی از ارائه نکردن برنامه برای شهرداری از سوی جمال آبرومند و عباس علی آبادی و همچنین انصراف علی نیکزاد خبر داد و گفت: «به این ترتیب ۸ گزینه شهرداری برنامه ارائه خواهند کرد و در این هفته شهردار آینده تهران انتخاب میشود.»
با سوابق ۱۱ گزینه تصدی شهرداری تهران آشنا شوید:
اسماعیل احمدی مقدم
متولد سال ۱۳۴۰ تهران است. وی در فاصله سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۳ به عنوان ششمین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران فعالیت داشته است.
معصومه آباد
متولد سال ۱۳۴۱ در آبادان، عضو سابق شورای شهر تهران در دوره سوم و چهارم بوده است وی همچنین نویسنده کتاب «من زندهام» است؛ از سوابق اجرایی وی میتوان به مسئول درمانگاه محرومین درون مرزی ۱۳۶۷-۱۳۶۶، رئیس بخش زنان و زایمان بیمارستان نجمیه ۱۳۷۷-۱۳۷۵، مسؤول مؤسسه فرهنگی بروج، و مشاور مدیر کل شهرداری تهران، استاد دانشگاه، متخصص بهداشت باروری، رئیس مجمع بانوان شوراهای کلانشهر، رئیس شورای شمیرانات اشاره کرد.
جمالالدین آبرومند
متولد سال ۱۳۴۱ تهران است که از ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ به عنوان دستیار محمد باقر قالیباف رئیس مجلس، در حوزه خدمت و پیشرفت مشغول به کار است. وی پیش از این جانشین قرارگاه جنگ نرم سپاه و فرمانده دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه امام حسین بود. پیشتر در فاصله سالهای ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۹ بعنوان معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران فعالیت میکرد.وی دانشآموخته دکتری مهندسی صنایع از دانشگاه علم و صنعت بود. پس از جنگ سمتهایی چون: معاونت لجستیک نیروی زمینی سپاه، جانشین معاونت لجستیک ستاد کل سپاه، فرمانده دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه امام حسین، معاونت آماد، پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستاد مشترک سپاه پاسداران و معاونت طرح، برنامه، بودجه و مالی سپاه پاسداران را برعهده داشته است.
مهرداد بذرپاش
متولد سال ۱۳۵۹ در تهران است، هم اکنون رئیس دیوان محاسبات کشور ایران است. وی همچنین صاحبامتیاز سابق روزنامهٔ وطن امروز و معاون اجتماعی و امور استانهای ستاد اجرایی فرمان امام است. پیش از این، بذرپاش نمایندهٔ مردم تهران عضو هیاترئیسهٔ مجلس نهم شورای اسلامی بود. قائممقام بنیاد تعاون سپاه، رئیس هیات مدیره بنیاد اجتماعی احسان،مدیرعامل شرکت توسعهٔ صنعت و معدن تدبیر، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان ملی جوانان، مدیرعامل سایپا، مدیرعامل پارس خودرو و مشاور اجتماعی رئیسجمهور از دیگر سوابق وی به شمار میرود.
محسن پیرهادی
متولد مرداد ۱۳۵۹ در تهران است، وی هماکنون ناظر و عضو هیاترئیسه مجلس یازدهم و مدیر مسئول روزنامه رسالت است. از دیگر سوابق وی میتوان به عضویت در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی، عضویت در کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس، ناظر مالی و اداری مجلس، رئیس شورای اداری مجلس، عضویت و منشی (عضو هیاترئیسه) چهارمین دوره شورای شهر تهران (۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶) اشاره کرد. دبیرکل جمعیت پیشرفت و عدالت، مدیر امور بازرگانی اصناف کشور، معاون مناطق شهرداری تهران، رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران، عضو هیاتمدیره انجمن خدمات فرهنگی ایرانیان خارج از کشور، مدیر اجرایی ستاد ساماندهی آسیبدیدگان اجتماعی شهرداری تهران و دبیر اجرایی طرح ضیافت کشور از دیگر سوابق وی به شمار میرود.
مازیار حسینی
متولد ۱۳۴۹ در تهران است. از سوابق تحصیلی میتوان به مدرک دکترای تخصصی (PHD) در رشته مهندسی عمران گرایش مهندسی سازه و زلزله و از سوابق اجرایی به مدیرعامل و نایبرئیس هیاتمدیره هلدینگ ساختمانی شرکت سرمایهگذاری غدیر (۱۳۹۷ تاکنون)، معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران( ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۶ )معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران (۱۳۸۸ تا ۱۳۹۴) و جانشین شهردار تهران در ستاد مدیریت بحران و رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران(۱۳۸۲ تا ۱۳۸۸) اشاره کرد.
هابیل درویش
متولد سال ۱۳۳۱ در روستای پاراقشلاق از توابع شهرستان پارس آباد مغان در استان اردبیل، از سال ۹۰ و بعد از محسن هاشمی، مدیر عامل شرکت مترو تهران بود. وی هم اکنون رئیس بنیاد تعاون ناجا است.
علیرضا زاکانی
متولد ۱۲ اسفند ۱۳۴۴ است. وی هم اکنون رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، نماینده قم در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران است، و عضو شورای عالی جمعیت هلال احمر بوده و نمایندگی تهران در دورههای هفتم، هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی و ریاست کمیسیون ویژه بررسی برجام را برعهده داشتهاست.
عباس علیآبادی
متولد۱۳۴۰ اراک است. وی سابقهٔ ریاست دانشگاه صنعتی مالک اشتر را دارد و اکنون مدیرعامل گروه مپنا است.از جمله سوابق کاری و مدیریتی علیآبادی نیز میتوان به فعالیت در جهاد سازندگی، مشارکت در اجرا و مدیریت پروژههای نیروگاهی کرخه و کارون ۳، مدیریتعاملی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران و معاونت وزیر نیرو در امور برق و انرژی اشاره کرد.
رستم قاسمی
متولد ۱۳۴۳ سرگاه است. در دولت دهم از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ بهعنوان وزیر نفت فعالیت داشته است. وی دانشآموخته کارشناسی ارشد مهندسی عمران آموزش راه دور از دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال ۱۳۹۴ است. همچنین وی در فاصله سالهای ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۰ فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا بوده است.
علی نیکزاد
متولد سال ۱۳۴۴ اردبیل است. نماینده دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اردبیل، سرعین، نمین و نیر، بوده و هماکنون نایب رئیس اول مجلس یازدهم است. وی پیشتر بهعنوان وزیر راه و شهرسازی، وزیر مسکن و شهرسازی، سرپرست وزارت ارتباطات، سرپرست وزارت راه و ترابری و رئیس هیات مدیره گروه توسعه ساختمان تدبیر (وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام) فعالیت داشته است.
ارسال دیدگاه