حکیم زاده اعلام کرد
جزئیات کلاسهای جبرانی برای دانشآموزان ابتدایی
۲۰ هزار بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش برگشتند/تعیین تکلیف کودکانی که دوره پیش دبستانی را نگذراندند و وارد دبستان شده اند/ ثبت نام دانشآموزان پیش دبستانی در سامانه پادا آغاز شد/هرگونه کمک به مدرسه باید داوطلبانه و بعد از شروع سال تحصیلی باشد
تهران (پانا) - معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره جزئیات برنامهها و کلاسهای جبرانی برای دانشآموزان ابتدایی در دوره تابستان توضیحاتی داد.
رضوان حکیم زاده در برنامه زنده صبح بخیر ایران شبکه یک اظهار کرد: با توجه به شرایط دشوار کرونا به ویژه در دوره ابتدایی به دلیل شرایط سنی پایین نباید انتظار داشت یادگیری موثر صورت گیرد.
وی با بیان اینکه ۱۴ جلسه جبرانی برای دانشآموزان دوره اول ابتدایی درنظر گرفته شده است افزود: برای دانشآموزان دوره دوم ابتدایی نیز برای دروسی مانند علوم و فارسی برنامه جبرانی درنظر گرفته شده است.
حکیم زاده تاکید کرد هدف ما از برگزاری این کلاسها این است که با توجه به اهمیت پایه سواد برای دوره اول ابتدایی، بتوانیم از ضعف پایه تحصیلی و افت تحصیلی این دانشآموزان جلوگیری کنیم.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: در تمام کشورها نگرانی برای یادگیری دانشآموزان وجود دارد در مناطق روستایی و عشایری به دلیل اینکه تعداد دانشآموزان کمتر بود کلاسها حضوری برگزار شد اما در حاشیه شهرها که بستر فناوری فراهم بوده است اما خانوادهها نتوانستند در این زمینه به فرزندان خود کمک کنند موضوع در جهان به یک بحران جهانی تبدیل شده است لذا برای این افراد برنامه جبرانی داریم.
۲۰ هزار بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش برگشتند
وی با بیان اینکه با بسیج دانشگاه فرهنگیان تفاهم نامه ای امضا کردیم تا از ظرفیت دانشجومعلمان برای جبران یادگیری دوره ابتدایی استفاده کنیم، درباره افراد جامانده از تحصیل نیز اظهار کرد: طبق آمار رسمی ۲۱۰ هزار بازمانده از تحصیل در سال تحصیلی گذشته داشتیم که این آمار نسبت به سال گذشته خود که این تعداد ۱۴۲ هزار نفر بوده، افزایش داشته است.
حکیم زاده در این باره اضافه کرد: عمده این موارد مربوط به والدین کلاس اولیهایی بود که یک سال دیرتر بچهها را به دبستان فرستادند اما تعداد معمول بازماندگان از تحصیل تفاوت چندانی با سالهای قبل نداشته است در این راستا ۲۰ هزار نفر شناسایی شدند و به چرخه آموزش برگشتند.
آغاز ثبت نام دانشآموزان پیش دبستانی در سامانه پادا
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره افرادی که دوره پیش دبستانی را نگذراندند و وارد دبستان شده اند عنوان کرد: سال گذشته با آموزش مجازی و تلویزیونی برای یک میلیون و ۶۰ هزار نوآموز برنامه داشتیم اما بهرحال تعدادی از این برنامهها استفاده نکردند که برای آنان در برنامه تابستانی تداوم برنامه خواهیم داشت و برای نوآموزان نیز که نتوانستند از برنامههای سال گذشته استفده کنند نیز برنامه ریزی موثری داریم.
وی با بیان اینکه با همکاری سازمان آموزش و پرورش استثنایی امسال ۶۰۰ هزار نفر از این افراد تحت پوشش سنجش اولیه قرار میگیرند تا مداخلات بهنگام داشته باشیم بر اهمیت دوره پیش دبستانی تاکید کرد و از آغاز ثبت نام دانشآموزان پیش دبستانی از ۲۰ تیرماه در سامانه پادا خبر داد.
امیدواریم با واکسیناسیون و بهبودی شرایط کرونا آموزشها حداقل برای دوره ابتدایی حضوری باشد
حکیم زاده درباره زمان بازگشایی مدارس نیز گفت: اول مهر بازگشایی مدارس را داریم اما هنوز این موضوع قطعی نشده است سال گذشته برای جبران زمانهایی برای دانشآموزان، بازگشایی را از ۱۵ شهریورماه داشتیم اما با فراهم شدن زیرساختهای فناوری امیدواریم امسال آغاز سال تحصیلی را از اول مهرماه داشته باشیم.
وی با بیان اینکه با وزارت بهداشت هماهنگ هستیم و هنوز تصمیم برای حضوری و مجازی بودن قطعی نیست افزود: امیدواریم با واکسیناسیون و بهبودی شرایط کرونا آموزشها حداقل برای دوره ابتدایی حضوری باشد.
آموزش و پرورش پسا کرونا تغییراتی را برای روش یادگیری ایجاد خواهد کرد
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: آموزش و پرورش پسا کرونا مانند گذشته نخواهد بود با تمام دشواریهای کرونا، این موضوع یک فرصت بود تا معلمان توانمندیهای خوبی در عرصه استفاده از فناوری به دست آوردند و از فناوری برای ایجاد ارتباط، گسترش شبکه ارتباطی و به اشتراک گذاشتن منابع یادگیری استفاده کنند. آموزش و پرورش پسا کرونا تغییراتی را برای روش یادگیری ایجاد خواهد کرد.
انتقال اداره مهدهای کودک از سازمان بهزیستی به آموزش و پرورش در حال پیگیری است
وی درباره شهریه مدارس نیز گفت: درباره مدارس غیردولتی سامانه ای برای شهریههای مصوب وجود دارد و خانوادهها باید مطابق با نظام این مدارس شهریه را پرداخت کنند و در سایر مدارس نیز هرگونه کمک به مدرسه باید داوطلبانه و بعد از شروع سال تحصیلی باشد.
حکیم زاده درباره فعالیت مهدهای کودک افزود: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با ابلاغ شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد و اکنون به خوبی فعالیت دارد انتقال اداره مهدهای کودک از سازمان بهزیستی به آموزش و پرورش در حال پیگیری است در تمام واحدهای آموزش و پرورش با ستاد ملی مقابله با کرونا هماهنگ هستیم تا براساس شرایط درباره فعالیت آنان تصمیم گیری کنیم.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در پایان بر ضرورت سواد رسانه ای تاکید کرد و افزود: ویدئوهایی که در فضای مجازی پخش شده ساختگی است ما باید از طریق صدا و سیما آگاهیهای خانوادهها و دانشآموزان را بالا ببریم.
ارسال دیدگاه