رمضانی خبر داد
اطلاعرسانی برای حضور معلمان مؤلف در دورۀ دوم جشنواره؛ همزمان با آغاز سال تحصیلی
تهران (پانا) - مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی از حضور ۲ هزار و ۵۰۰ عنوان کتاب و ۵ هزار و ۵۰۰ شرکتکننده در نخستین جشنواره معلمان مؤلف خبر داد.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، علی رمضانی، با اشاره به اینکه کارگروهی در اداره کل آموزشوپرورش شهرستانهای استان تهران شکلگرفته است تا این دبیرخانه بتواند این کار بزرگ را مدیریت کند، اظهار کرد: یکی از مهمترین دغدغههای ما در آموزشوپرورش این است که بتوانیم کتابهای خوب و مناسب به دست دانشآموزان و معلمان برسانیم.
وی افزود: تمام تمرکز برگزاری جشنواره بر این بوده است تا بتوانیم از معلمان، که ارتباط مستقیم با دانشآموزان دارند و دغدغهها و نیازهای آنان را میشناسند، برقرار شود تا این نیازها شناسایی شود و اکنون در مرحلۀ سوم داوری جشنوارۀ معلمان مؤلف هستیم.
مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی با تأکید به این موضوع که تلاش کردیم تا قضاوت صحیحی در خصوص ۲۵۰۰ عنوان کتاب و ۵۵۰۰ شرکتکننده صورت بگیرد، تصریح کرد: این کتابها در سه مرحله مورد داوری قرارگرفته است تا بهترین آثار ارائهشده به این جشنواره بهعنوان برترینها انتخاب شوند.
وی ادامه داد: سیاست ما بر این است که بتوانیم کتبی را که در جشنوارۀ دانایی و توانایی نیاز داریم، از میان کتب موجود در این جشنواره انتخاب کنیم و از سوی دیگر، برخی از کتب موجود در این جشنواره نیز به ۵۰ هزار نمایشگاه کتاب که در مدارس برگزار میشوند، راه پیدا خواهند کرد و از این میان، کتب برگزیده به کتابخانههای مدارس راه پیدا خواهد کرد.
رمضانی گفت: سیاست برگزاری این جشنواره بر این نکته تأکید دارد که اگر ایرادی در کتب موجود باشد، با توجه به ارتباط دوسویهای که میان دبیرخانۀ جشنواره و نویسندگان آثار وجود دارد، این ایراد با استفاده از فرمی که برای همین منظور طراحیشده است، به دست مؤلف میرسد. اگر ایرادات موجود در آثار ارائهشده برطرف شود، وزارت آموزشوپرورش این آمادگی را دارد که این اثر را از مؤلف بخرد.
مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی تصریح کرد: روند اطلاعرسانی و برنامهریزی برای حضور معلمان مؤلف در دورۀ دوم جشنواره، در مهرماه سال جاری و همزمان با آغاز سال تحصیلی آغاز خواهد شد.
وی گفت: بر اساس ارزیابیهای صورت گرفته، نیازهای جدیدی در حوزۀ تألیفهای معلمان شناساییشده است و سیاست بر این است که این موضوعات طبقهبندیشده و به اطلاع معلمان مؤلف برسد تا در این موضوعات دست به تألیف کتاب بزنند.
رمضانی ادامه داد: برنامهریزی بهگونهای است که آئین اختتامیۀ دومین جشنوارۀ معلمان مؤلف در اردیبهشتماه سال ۱۴۰۱ برگزار شود، این فرصت برای معلمان وجود دارد تا با شناسایی نیازهای موجود در میان دانشآموزان و معلمان، در این حوزهها کتاب تألیف شود و همچنین در این جشنواره از ظرفیت معلمان بازنشسته نیز استفادهشده است و کتب خوبی به دبیرخانۀ این جشنواره ارسالشده است و این روند در دورههای بعد نیز با جدیت پیگیری خواهد شد.
وی با تأکید بر این موضوع که انتظار میرود تا همۀ ناشران فعال در این حوزه به آموزشوپرورش در این مسیر کمک کنند، خاطرنشان کرد: کتبی که در جشنوارۀ معلمان مؤلف مورد استقبال داوران و شرکتکنندگان قرار میگیرند، میتوانند ازجملۀ کتبی باشند که شمارگان بسیار زیادی را در نشر به خود اختصاص دهند و این امر میتواند نقطۀ مثبتی در فعالیت یک ناشر بهحساب آید.
ارسال دیدگاه