تشکیل تعاونی زنان عشایرفارس برای اولین بار در کشور

شیراز (پانا) - مدیر کل امور عشایر فارس در جلسه ای با حضور مشاور امورزنان عشایر در سازمان امور عشایر ایران از تشکیل تعاونی زنان عشایر برای اولین بار در کشور خبر داد. 

کد مطلب: ۱۱۹۷۱۵۸
لینک کوتاه کپی شد
تشکیل تعاونی زنان عشایرفارس  برای اولین بار در کشور

روح الله بهرامی با اشاره به اینکه یکی از محورهای اصلی این اداره و سازمان توانمندسازی اقتصادی بانوان عشایر و پایدار کردن این توانمندی در زنان عشایر است، گفت: مسئولان، مدیران و کارشناسان در مرکز استان و شهرستان ها موارد و مباحث مربوط به زنان را در حوزه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی مورد بررسی قرار داده و در جهت پیشبرد و جهت دهی مناسب به این حوزه ها فعالیت مستمر داشته باشند که قطعا این امر نیاز به مشارکت و همیاری تمام واحدهای سازمان و این اداره دارد تا بتوان برنامه جامع و کاملی ارائه کرد و بعنوان الگوی عملکرد حتی در سطح ملی و ارائه آن به دیگر استان ها باشد، زیرا استان فارس با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل بالای عشایری اقدامات قابل توجهی را در سالیان اخیر رقم زده که می توان به ایجاد بیشترین صندوق های خرد زنان در کشور اشاره کرد که اقدام بسیار مهمی در راستای توانمندی اقتصاد پایدار زنان عشایر بوده است.
او افزود: زنان عشایر نقش بسیار برجسته ای در مسائل فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و... دارند، بنابراین این اداره و سازمان در تلاشند همه جانبه بودن فعالیت ها را سرلوحه کار قرار دهند و در تمامی حوزه های مرتبط اعم از بهداشت، آموزش، فرهنگ و... گام بردارند که راه حل رسیدن به این مهم ایجاد ساختاری منسجم و پویا بود که این قشر را در جهت هم افزایی و هم فکری و پیشرفت کنار هم قرار دهند که تشکیل صندوق های خرد زنان ایجاد گردید که فعالیت ها و خروجی های آن بسیار امیدوار کننده بوده است.
او ادامه داد: تشکیل این تعاونی فرصتی است که باید با استفاده از خرد جمعی و شناسایی افراد مولد در امور زنان عشایری شناسایی و به سمت تعاونی‌ها هدایت شوند،باید سعی شود عضوگیری تعاونی‌ها از صندوق‌ها خرد زنان صورت گرفته ، اهداف تعاونی شهرستان‌ها باید در راستای فعالیت‌های تعاونی موجود در اداره کل باشد،حمایت از تولیدکنندگان و صندوق‌ها به هیچ وجه قطع نشود و در راستای ایجاد انگیزه مدیران عامل و مسئولان صندوق‌ها در شهرستان‌ها بیمه و مساعده آنها پیگیری و شرایط امنیت شغلی آنها تامین شود.
مشاور رییس سازمان امور عشایری کشور در امور زنان نیز اظهار کرد: عشق و انسانیت نهفته در درون عشایر قابل ارزش‌گذاری نیست و بسیار ارزشمند است و باید خدمت به این قشر از جامعه را موهبتی الهی دانست.
سیده فریده موسوی گفت: باتوجه به ایجاد صندوق‌های خرد زنان و توانمندسازی اقتصادی پایدار آنها، زنان عشایر نیازهای بیشتری نیز دارند اعم از آموزش، بهداشت، تغذیه و... که نباید فقط به بحث اقتصادی آنها و صندوق ها اکتفا کرد که رسیدن به این امر وظیفه کارشناسان شهرستان‌ها به جهت کشف و رشد دادن استعدادهای زنان عشایری است.
وی ادامه داد: با پیگیری‌هایی که از سازمان صورت گرفته از سهم ۳ درصد بودجه آموزشی یک درصد در راستای آموزش حسابداری و بروزرسانی اطلاعات گردش مالی صندوق‌ها خرد زنان در استان فارس که از دغدغه‌های اصلی مدیران عامل و مدیران صندوق‌ها بوده به فارس اختصاص یابد.
وی با اشاره به اینکه بالاترین مشارکت و بالاترین سطح آموزش در حوزه زنان در سازمان امور عشایری کشور در استان فارس بوده است خواستار پیگیری جدی در راستای رفع موانع اخذ تسهیلات در بعضی بانک و سلیقه‌ای عمل کردن به آئین‌نامه از سوی آنها، مکانیزه نمودن تولیدات در شهرستان‌ها، در اولویت قراردادن برگزاری دوره‌های حسابداری در استان و مهمتر از همه سوق دادن زنان عشایری برای ارائه تولیدات و محصولات خود با استفاده از پلتفرم‌های رایگان فضای مجازی که سازمان در اختیار آنها قرار می دهد بودند.
باتوجه به حضور مدیران عامل و مسئولان صندوق‌های خرد زنان عشایر برخی شهرستان‌ها، تشکیل شرکت تعاونی زنان عشایری در شهرستان خنج برای اولین بار در کشور با اهداف عمومی و اختصاصی براساس اساسنامه مدون در راستای افزایش هم‌فکری و هم‌افزایی فعالیت‌های فعلی صندوق‌های خرد زنان عشایری استان ایجاد شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار